I. Ruginienė: darbuotojai bijo skųstis dėl darbo sąlygų ir saugos pažeidimų

Grįžti į straipsnį

Renata Sen.

Renata Sen. portretas
Ką ir kalbėti, Lietuvoje profsajungos neturi savo svorio. Vien prisiminus kaip dėl Naujojo Darbo Kodekso, buvo ilgai sudarinėjamos trišalės sutartys, o paskui ciniškai iš valdžios pusės buvo visiškai nevykdomos, aišku kokius santykius ir valdžios požiūrius turėsite artimiausius 4 metus.

ww

ww portretas
Tai naujieną pranešė po 30m,kad pas mus iškreiptas kapitalizmas ir antisocialus verslas. Verslininkai gyvena kaip turtingi europiečiai ,o jų pavaldiniai kaip atsilikusių rytų šalių piliečiai. Streikuoja,pro langus lipa tik biudžetininkai padedami politikų ,kad pakenkti kitam politikui,Ir niekada nestreikavo privačių didelių ir mažesnių įmonių darbuotojai, Ten ir profsąjungos nieko blogo nemato,mato tik valdiškose organizacijose,Gaunasi, kad ir verslininkai ,profsąjunga ir visi valdininkai purto tik vieną medį tai tuo laiku esančią valdžią,

Žmogelis

Žmogelis portretas
Jeigu darbo inspekcijoj nebūtų korupcijos, užtikrintų, kas skundžiasi, anonimiškumą, darytų neplaninius ir ne po vieną reidus, problemų tikrai sumažėtų.

Bet

Bet portretas
KIEK LAIKO galima BIJOTI ? Nuo pat ,,prichvatizacijos , laikų vis bijoma darbdavio ,nors DARBUOTOJAI yra PAGRINDINIAI žmonės ,kurie SUKURIA tam darbdaviui GEROVĘ (darbdavys VIENAS ,o ďarbuotojų -dešimtys,šimtai ir tūkstančiai ). KAS būtų pvz. Prekybos centrai BE įvairių specialybių darbuotojų ?! Darbdavys-verslininkas krautų prekes ir kasoje sėdėtų ?!

burzujus rupinasi apie jus.

burzujus rupinasi apie jus. portretas
Darbuotojai, skusites - busit isdulkinti per visas skyles ir ismesti is darbo. Mums reikia paklusniu, nuolankiu ir istvermingu darbuotoju. Jus P R I V A L O T mums nesti kuo didesni pelna.

Galerijos

Daugiau straipsnių