Į Lenkiją – gerinti sveikatos

Grįžti į straipsnį

o kam?

o kam? portretas
Mokėt daugiau, jei kitur galima pigiau?Kodėl turiu remt LT oligarchus?

a

a portretas
2020m baigsis ES parama..kranelis uzsidarys..Kad tai kompensuoti vel kainas sukels ant visko. Manau dar padauges i Lenkija vaziuojanciu, tik reikia jau vykti toliau nei Suvalkus, pabrango ten viskas..

teks

teks portretas
keltis gyvent į Lenkiją?

Rimas

Rimas portretas
Kam mes vargstam ir liejam tulzi. Valdziazmogiai gi neskaito musu komentaru...Jiems gi neidomu. Lietuva jau seniai dugne ir prasviesejimo nenusimato. O kai kas dar prisikraus milijonu musu saskaita.

is straipsnio

is straipsnio portretas
,,Man džiugu, kad mūsų kalba dabar skamba visuose pasienio miesteliuose..----..o man tai verkt noras,nes Lietuvoje greit negirdesi jos

Specialistas

Specialistas portretas
Pigūs produktai Lenkijoje yra nekokybiški. Lietuvoje irgi galima nusipirkti pigių Maximos arba Cento prekės ženklo produktų ir sakyti, kad jie yra pigūs. Žmonės yra kvaili, kad važiuoja. Tiesiog neturi ką veikti. Norfoj yra daugybė pigių prekių. Tiesiog žmonės įsivaizduoja, kad Lenkijoje pigiau, o Lietuvoje nuėję į parduotuvę renkasi tik brangiausias prekes.

Ir ką

Ir ką portretas
Lenkai turi stuburą, jiems nereikia nei euro, nei kitų primetamų "gėrybių' iš viršaus. Tik mūsų subinlaižiai politikai pasirašinėja įstatyminius aktus, net neskaitę,be pasiūlymų, svarbu gauti kuo daugiau ES lėšų, kurias galėtų "įsisavinti" saujelė žmogėnų.

Edoxos

Edoxos portretas
Kas su jumis negerai, mieli Lietuvos verslininkai? Niekaip nepasisotinat? Ne gėda apiplėšinėti savus žmones: kaimynus, draugus, giminaisčius, pažįstamus? Tikriausiai jūs net tokių žodžių, kaip "gėda" ar "sąžinė" net ir nežinote.

Andrius

Andrius portretas
Pats dirbu Suomijoje bet grįžęs su šeima iš klp varom y Suvalkus apsiprekinti kainos mažos tik kad turguje kainas biski pakėlė ira drabužių pasemam 500 eurų super sutaupoma ira močiutei mirus ira tai net kapų paminklą ten pirgsim Lt kaina 1500 EUR o ten jau geras su fotke apvadais išeis 800 eur jums spręsti ar sutaupoma

pikts

pikts portretas
toliau keliam lenkų ekonomiką - perkam viską paeiliui. Tai visokių a la profesionalų vyriausybių veiklos paseka...

Aris

Aris portretas
Va taip ir keliam kaimyninės šalies ekonomiką. Pas mus aiškina kad pigiau parduoti negali nes bankrutuotų. Maksima anksčiau irgi tą patį kalbėjo kad ir taip viską čiut ne pusvelčiui parduoda,bet užteko ateiti į rinką "Lidl"-ui kaip iškart sumažino kainas.Dabar kai ką ir pigiau nei "Lidle"galima nusipirkti. Taip kad ponai verslininkai viena gražia dieną nusprogsit iš savo godumo,nereikės nei ruso nei Astravo. Sėkmės keliant kainas.

Anonimas

Anonimas portretas
Taip Lietuva kerta šaką, ant kurios pati sėdi. Tik mūsų grobuonims akys vis dar užlipdytos auksu. Darbininkus geriau priims iš Rytų šalių, nei kurs gerovę savo žmonėms.

Nereik Lietuvai pinigu!

Nereik Lietuvai pinigu! portretas
Kazkada LT emigrantai lekdavo is UK namo dantu tvarkyti. Dabar lekia i Ispanija Pigiau ir kartu atostogos

Tika

Tika portretas
o kodėl gi ne, jei mūsų valdžiai tai nesvarbu ir pinigų nereikia, tai pildom kitos šalies biudžetą. Mūsų valdžia nemoka apriboti prekybininkų apetitų, o žmonės nėra durni jie renkasi kas jiems naudingiau ir kuo labiau sutaupyti.

augustinas

augustinas portretas
keliam kaimynu gyvenimo lygi

Galerijos

Daugiau straipsnių