Gyventojams – paskutinė galimybė apsispręsti dėl pensijų kaupimo

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Che - vienas čia 'gudrutis' aiškino: "DŽIAUKIS, per metus tavo indėlis net 4% padidėjo, infliaciją padengė!", TIK nutylėjo kad tuo pačiu tie 'fondininkai' SAU dar (TIK!) 100€ pasiėmė... o kadangi tokio pelningumo kasmet niekas negarantuoja (patys rašo kad tie jūsų fondai gali sumenkt), tai paskui jūs DAR liksit skolingi jiems. Nes jie JAU bus įpratę gyventi sočiai, jūs jau būsit įpratinti TIK dėl jų stengtis.

As pries tokius fondus

As pries tokius fondus portretas
Kazkoks eilinis zmoniu kvailinimas. Pudrina smegenis zadedami to ko nezino patys sr isteses.

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Kai nevogs iš vargšų tie fondai... Tada ir AŠ taupysiu, ir ne po susiktus 3%, bet net ir 10% nepagailesiu, nes žinosiu kad nėra vagių... Kiek taupysiu, tiek gausiu

Kažkaip keistai čia

Kažkaip keistai čia  portretas
su tais terminais - kodėl tik dabar o toliau jau negalima apsispręsti? Ar nepažeidžiamos čia Žmogaus teisės? Iš esmės, jeigu aš vėliau sugalvoju kad man nereikia tų fondų, tai kodėl aš negaliu jų bet kada atsisakyti? Kreivas tas jūsų įstatymas, ar tik nereikės Lietuvai už jį ateityje, Strasbūrui nusprendus, mokėti baudas?

Julius

Julius portretas
Tik idiotai gali tikėtis po 30-40metu pasidėję 10€ tikėtis kad ten bus jie... pinigai nuvertėja, vien per mano trumpa gyvenimą duonos kepalas pabrango ~6kartus. Tai ko tikėtis po 40 metu su tokiu augimu 2-5% o kur dar infliacija.. kur dar rizika jog viskas pasikeis, valdžia nekeis savo įsipareigojimų. Geriau dabar turiu pinigus, investuoju protingai į žemės sklypą ar NT ar valstybinius popierius, kuriuos bent galėsiu pasiimti kai norėsiu, o ne pensijos sulaukęs... galbūt uzsilenksiu iki tos pensijos.

Galerijos

Daugiau straipsnių