Grupinio testavimo galimybėms Lietuvoje įvertinti – beveik 60 tūkst. eurų

Grįžti į straipsnį

Tik tiek?!! Ne milijoną???

Tik tiek?!! Ne milijoną??? portretas
Tai čia, skaityk, arbatpinigiai :(

reikia eiti prie seimo

reikia eiti prie seimo portretas
kol žmonės tyli, kolūkio gauja švaisto mūsų pinigus.

Lukka

Lukka portretas
Visko buvo LT nuo nepriklausomybės laikų, bet tokio siaubo filmo koks vyko per šiuos 4 metus, o ypač dabar kai jau net nežino kaip ištaškyti tuos paskolintus 5 mlrd dar mūsų šalis nemačiusi. numirėliai kapuose vartosi matydami ką daro valstiečiai.

nėra laiko

nėra laiko portretas
Matant, kas darosi pasaulyje ir Europoje, mums jau laikas ne ruoštis antrai bangai, o vėl pradėti įvedinėti apribojimus. Portugalija, Ispanija, Slovėnija ir, po vakarykščio barų atsidarymo Anglijoje, galima pasakyti D.Britanija irgi sprogsta. Vokietija jau, galima sakyti, yra sprogusi. Aš ne virusologas, bet remiantis ankstesne pandemijos patirtimi galima spėti, kad daugiausiai po 2 savaičių įvyks naujas protrūkis ir Lietuvoje. Žinoma, pakartotinai įvesti apribojimai bus peilis po kaklu bandančiam atsigauti Lietuvos ūkiui, bet didelio pasirinkimo tai ir nėra.

Kęstas

Kęstas portretas
Testų gamybą ir prekybą jais seniai laikas sutvarkyti. Mes Europos Sąjungoje turime turtingiausią pasaulio rinką. Naivu sakyti, kad mes negalime konkuruoti su Kinija. Tiesiog reikia Europos Sąjungos aparatui pasinaudoti Kinijos valstybės naudojamais metodais. Tas gamybos sritis, nuo kurių priklauso mūsų technologinis lygis ir saugumas bei sveikata, reikia dosniai subsidijuoti ir jų produkciją pirkti tik Europos Sąjungos viduje. Naivu dosniai subsidijuoti tik mūsų žemės ūkį, kai mus naikina koronavirusas. Tai, kas žeidžia gamtą ar mūsų saugumą ir yra pagaminta Kinijoje, reikia apkrauti dideliais muitais. Amerikiečiai praktiškai išjungė PPO ginčų sprendimo mechanizmą, todėl apie PPO apribojimus daugiau galvoti nebūtina. PPO yra jau vakarykštė diena. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam taskomi pinigai? Ka, atsakingi asmenys uz gaunama alga, negali ivertinti? Degradu valdininkija!

Galerijos

Daugiau straipsnių