Gina žemę ar tik pučia miglą?

Grįžti į straipsnį

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa portretas
eigu kaskas nenori parduoti zemes ES, todel kad is neturi zemes ar mazai turi.

Kas

Kas portretas
juokingiausia, tie patys Lietuvos piliečiai, kurie nori uždrausti užsieniečiams parduoti žemę, perka žemes užsienyje. Noras uždrausti parduoti žemę naudingas tik stambiems žemvaldžiams.

hm

hm portretas
nejaugi yra žmonių, kurie dėl didesnio pinigo pasiryžę užleisti žemę kitataučiams ? Nejaugi jau iki tiek prisigyvenome... Aš irgi turiu žemės, tačiau juk reikia galvoti apie savo šalies ateitį, o ne variokus kišenėje skaičiuoti. Atsipeikėkit ir galvokit ką darot, nes atgal jau nebus galima sugrįžti, bus kaip Palestinoj...

Sapalioja

Sapalioja portretas
kaip mazas vaikas:,,bus svetimos valstybes teritorija..."Durniau nesugalvosi!

Tai neissilavines

Tai neissilavines portretas
tas Sliuzas,sankcijos yra uz sutarciu nesilaikyma,o ne uz pasirasyma!Jis nelabai susigaudo tarptautineje politikoje.Kazin kaip jam patiktu ,jei jis pats sudarytu pvz.sutarti su banku ar su pirkeju,o anie po kiek laiko pvz.nebemoketu pinigu...KT -me dirba profesionalai teisininkai,o ne ukininkai.Sliuzas galvoja egoistiskai.

Londoniečiui

Londoniečiui portretas
O tamstai galima Londone būstą ar žemę pirkti? Galima. Gal norėtumėt kad būtų negalima? Ir apie autonomijas nepezėkit gerai, nes tai nesusiję.

Idomiai

Idomiai portretas
Tie kurie neturi žemės, nusprendė referendumu uždrausti tiems kas turi aną parduoti. Kas do čia per demokratijos grimasa.

Diskriminacija

Diskriminacija portretas
bus,jei bus pazeista teise i proteviu zeme!

bet cia kvepia

bet cia kvepia portretas
nematyto masto diskriminacija,idomu,kaip isspres ta zemes klausima,nepazeidziant zmogaus teisiu!

rolka

rolka portretas
Nieks cia nepuls pirkti,grobti tu musu zemiu.Visos normalios vietos seniai jau ispirktos.Cia ne kokia ispanija ar graikija,ar siaip kurortine salis.Rimtam ukininkavimui cia per mazai plotu,net neverta prasidet.Kokioj Neringoj ir uzsienieciui butu per brangu pirkt,zymiai pigiau kokioj Kroatijoj grazu sklypa nusipirktu.Ir dar nieks nedraudzia seimui sukurti istatymu,kad ribotu pirkima neaiskiems tikslams.

Vienintelis

Vienintelis portretas
Balevicius masto blaivia galva,o tas Sliuzas tikras nacis,pats nesilaiko Konstitucijos,nes jos nesuvokia.

tam demesiui

tam demesiui portretas
tai kodel nenuteisi,kad toks mandras?Kiek pasisavinta neteisetai zemes sklypu,o paskui pasidaryti dideli pinigai,juos perpardavinejant.Juk nesunku patikrinti....

O jei

O jei portretas
lietuvis pats yra ,,uzsienietis",nes ant svetimo ,,karaliauja"?

vii

vii portretas
visiems pridurkams nenorintiems parduoti zemes uzsienieciams, padarys referenduma vasaros viduri ir viskas jis neyvyks,nes ateis duok dieve tie 300000 kurie po juo pasirase ir viskas. sekmes jums asilai ieskoti slieku kur ju nera.

vargas

vargas portretas
neamsekit,vergu minia! mes jau senai parduoti su savo vaikais ir anukais...lietuva-dabar anglijos teritorijoj...

demesio

demesio portretas
Lietuvos zeme gali buti tik lietuvio arba valstybes kitiems galima tik isnuomoti. Jeigu kam nereikia tos zemes turi nupirkti valstybe. taip pat valstybe turi parduoti tam kas turi pinigu ir kam jos reikia, bet tik savam tik lietuviui kas cia per nesamones parduoti Lietuvos valstybes zemes uzsienieciui niekas negali tureti tokios teises.... jeigu ystatymai tokie yra tai juos galima pakeisti......ystodami pasirase kad po kazkiek metu Lietuva privales parduoti savo zeme uzsienieciams......kas pasirase,kas ysipareigojo ar buvo surinkta 300 simtai tukstanciu parasu.....jeigu tryse pasirase tai dar nereiskia kad galioja tas pasirasymas......nuteisti tokius parsidavelius

Londonietis-tesinys

Londonietis-tesinys portretas
Anglai, vokieciai ir olandai baisiausiai spjaudesi ir keikesi, grasino paduoti i Strasburo teisma. Gal ir padave, bet nieko nepasieke. Jeigu Lietuvoj siuo klausimu nera jokiu salygu ir apribojimu, lietuva kartoja klaidas del kuriu siandien Balstoge vadinama Bialystoku, o Gardinas - Hrodno. Ir nestumkit jus lietuvos politikieriai, korumpuoti seimunai viska i zemes uki. Zemes ukis cia nieko bendro neturi. Jus tik norit lengvu argumentu.

Londonietis

Londonietis portretas
Netrinkit jus lietuvos teisininkeliai,profesoreliai ir kiti kiausineliai. Teoriskai, supirkus zemes veliau imanoma ishsireikalauti kitu privilegiju, o gal net ir autonomine srytimi pasiskelbti. Kai ES taip propaguoja gejus ir kotokias mazumas, ka jus jiems padarysit, jei pavyzdziui kas nors isikurs pavilnej ir uzsivadins savo gyvenviete Staliningradas arba "isgrauzkit liberalai"? -Ka jus politikieriai tuomet darysit? Kad taip neatsitiktu, pvz, Britanijoj niekas nenusiperka zemes amzinai, net patys anglai. Nors vadinama zmogaus nuosavybe, bet is tikro ji yra tik isnuomuojama neribotam laikui. Niekas Britanijoj negauna zemes visam laikui, tai tik yra interpretuojama, kad tu ja isigyji, nes visa zeme "priklauso" karaliskajai seimai. Ispanijoj neseniai valdzia atime visas zemes ispirktas prie vidurzemio juros pakrantes turtingu siaures europieciu. Ir suteike neribotos ar ribotos nuomos terminus. Kas norejo, perrase sutartis ir liko gyventi. Kas nenorejo, teko ishsikraustyti.

lietuvis

lietuvis portretas
tegul vamzdi griauzia tie uzsienieciai,o ne zeme perka Lietuvos,referendumas bus ir didele dauguma pasisakys pries pardavima Lietuvos zemes atejunams

??????????????????

?????????????????? portretas
O ko cia visi karstine susirgo,kol kas ne apie pardavima kalbama,o apie referenduma,i ka tauta turi teise. O rimciau,kita kart pagalvojus,visuomenej du trecdaliai nariu linke imti kysius,parsiduoti,kad ir paciam velniui,bile grasiu gautu,anksciau prades-anksciau baigs,parduos Tevyne ir gales voliais eiti,jei tik bus kur,arba cia nugaras lenkti,nes pinigu nebus,kvailiai nemoka elgtis su pinigais,protingi svetimiems zemes nepardavineja.Taigi,tegu parduoda ir paspringsta,o normalus ras vieta,ateityj vistiek salys bus pasiskirsciusios pagal religijas,isitikinimus,dar kazka... Is siandienos poziciju lt perspektyvos liudnos,o gal as klystu?

kukū

kukū portretas
Kadangi Lietuvos Respublikos konstitucinio akto dėl Lietuvos Respublikos narystės Europos sąjungoje įteisinimas Seime siejamas su preambulėje išdėstyta sąlyga, kad „Europos sąjunga gerbia savo valstybių narių nacionalinį tapatumą ir konstitucines tradicijas“ galime konstatuoti, kad ES nusižengia šiai privalomai šio akto galiojimo sąlygai, o to pasekmėj suponuoja simetrišką negerbiamos tautos valią į adekvatų atsaką – įsipareigojimo dėl žemės pardavimo nevykdymą. Taigi, kai iš vienos pusės, pagal stipresniojo teisę ir europarlamentarų nelojalumą valstybei, sutartys keičiamos ir nevykdomos, iš kitos pusės reikalaujama besąlygiško bet kokių reikalavimų ar įsipareigojimų vykdymo. Tokia konstitucinė sutartis su ES yra diskriminacinė ir neatitinka pradinių tautos, kuri balsavo už šį konstitucinį aktą, lūkesčių, o vadinasi yra niekinė ir keistina.

zemes savininkas

zemes savininkas portretas
p. Sliuzai, taigi patys pirkit ta Lietuvos zeme, o jei manot, kad per brangu, netrukdykit TEISIETIEMS zemes savininkams ja disponuoti. Tai privati nuosavybe, ir ne Jusu reikalas, ka savininkas su ja darys. o siaip tai Jums tikrai vertetu nusigauti i poliklinika...nesimurkdytumet purve...

Balevičius

Balevičius portretas
Čia sąmoningai manipuliuoja dviem skirtingom sąvokom. Nelyginant cirke fokusininkai. Viena, — tai protėvių gyventa žemė, kurioje dabar gyvuoja Lietuvos valstybė ir kurioje veikia Lietuvos įstatymai. O kita, — tai bet kurio asmens privati nuosavybė, kuria žmogus gali naudotis, ją valdyti ir ja disponuoti — įkeisti, parduoti, užrašytim testamentu. Taigi draudimas kam pirkti žemę yra ir draudimas ją parduoti, ir nuosavybės teisės varžymas. O žemės sklypo pardavimas tai ne tas pats, kas pardavimas tėvynės. Juk kas tą sklypą bepirktų, jis turės paklust žemės naudojimo tvarkai ir galiojantiems įstatymams. Ir niekas nepasakė, kad nusipirkęs Lietuvos pilietis elgsis sąžiningiau nei atvažiavęs užsienietis.

P. Šliužui

P. Šliužui portretas
pasitikrink sveikatą.

Galerijos

Daugiau straipsnių