Gerovei reikia gyvatyno užkalbėtojų: kur ir kam taškomi mokesčių mokėtojų milijonai?

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Kada mazinsit biurokratija, sitiek islaikytiniu, nors viskas kompiuterizuota. Kam tiek skyriu, agenturu, centru.Nustokit pirkti saldainius, kaklaraiscius ir t.t. Automobiliais galima seimunams vazineti ir pigesniais. Seimunai, kurie ileide gyventi giminaicius, uz komunalinius patarnavimus turetu moketi kaip uz pragyvenima viesbucio apartamentuose. Uztenka lupikauti is tautos.

Ale

Ale portretas
O kur dar apsaugos išlaikymas to kuriam visur rusai vaidenasi

Kęstas

Kęstas portretas
Ir Ukrainoje yra lietuviška gerovė: Jaunesnysis ponas Bidenas (buvusio JAV viceprezidento sūnus) ką tik buvo paleistas iš karinio jūrų laivyno rezervo dėl narkotikų vartojimo. Jis neturėjo jokios patirties Ukrainoje ar gamtinių dujų versle. Ir nors jam priimti darbą Ukrainos gamtinių dujų prekybos kompanijos „Burisma“ valdyboje buvo teisėta, pranešta, kad tai kėlė kai kuriuos antakius Obamos administracijai. „Burisma“ valdybos darbas sūneliui buvo pelningas: ponas Bidenas-sūnelis per mėnesį gaudavo iki 50 000 JAV dolerių. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

o

o portretas
valdziai dzin tie mokesciai nes ji serga o chebra tuo ir naudojasi ir S tvartelyje daro pokycius jos vardu?........

...

... portretas
Gerai pastebėta: "Ar tikrai didesni mokesčiai – vienintelis būdas kurti gerovės valstybę? Analitikai pastebi, kad Vyriausybė pirmiausia turėtų suskaičiuoti, kur ir kam taškomi mokesčių mokėtojų milijonai". TIK - tie pinigai NE taškomi, jie sėkmingai 'ĮSISAVINAMI' (iš kur pas Gabriuką tokie turtai?). Tik tiems 'nusipelniusiems' VIS mažai, ir TIK dėl jų GEROVĖS tie mokesčiai didinami. :/

...

... portretas
Puikiai viskas pastebeta. Kodel ta tema tylima per Ziniu radija, televizija, spauda? Privalo viesinti tokias blogybes ir kovoti su valdininkais ir politikais. Is liaudies atimamas paskutinis kasnis, o jie svaistosi zmoniu sumoketais pinigais , didindami mokescius

..

.. portretas
Ten normalu šeimininką pastatyti manau drasiai kokį milijardą per metus surinktu iš tų visų bele kur taškomu mūsų mokėtojų pinigų. Išrinko ekonomista, laikas parodys kiek jisai ekonomikoje gaudosi.... Kiekvienas bent kiek žinantis kas tai yra pinigų valdymas žino jog pirmiausias dalykas norint sutaupyti yra peržiurėti savo visas išlaidas ir sumažinti ar atsisakyti nereikalyngu. O mokesčius kelti ar iš kreditų gyventi kekvienas kvailys sugeba...

Gerovės valstybė milijonieriams...

Gerovės valstybė milijonieriams... portretas
Nausėda,kaip suprantu,nesiūlo papildomai apmokestinti gaunančių šimtatūkstantines ir milijonines pajamas,kaip kad Vokietijoje,kur pajamos iki 9000 eurų per metus neapmokestinamos,nuo 9000 iki 56000 eurų apmokesinamos 14 proc.virš 56000 eurų per metus-42 proc.,virš 260000 eurų per metus-45 proc. Nausėda siūlo papildomai apmokestinti dirbančius pagal individualios veiklos pažymą,t.y. smulkųjį verslą,t.y. tuos kurie moka kiekvieną mėnesį GPM,PSD,VSD,nors kelis mėnesius kartais negauna jokių pajamų ( pav. laiku neatsiskaito užsakovai),rizikuoja visu savo turtu,patys susikuria darbo vietą ir ieško užsakymų...

NERINKIT tokių kaip Karbauskis MILIJONIERIŲ

NERINKIT tokių kaip Karbauskis MILIJONIERIŲ portretas
NERINKIT tokių kaip Karbauskis Matijošaitis ...... MILIJONIERIŲ kurie eina į valdžią nes trūksta iki Milijardo reikia dasivogt

tam--gerai--vel tu jankiu lopytas kandone

tam--gerai--vel tu jankiu lopytas kandone portretas
yjuungei gramafona....

gerai

gerai portretas
Labai gerai kad stiprinama šalies gynyba, užkertamas kelias okupantams ir jų pakalikams vėl mindyti mūsų Lietuvą. Bet per šiuos metus labai suvešėjo vietinė nomenklatūra, kuri vis daugiau darosi godi. Jai vis maža, maža... Su tuo šalies žmonės turi stipriai kovoti . Tačiau nereikia pamiršti, kad tuo pasinaudoti gali visokie parsidavėliai, atplaišos, ruskių pakalikai.... Būkime budrūs, kovodami su pačių rinktais ar paskirtais valdininkais, mėtančiais mūsų pinigus į kairę ir į dešinę, bet...neparemkime okupantų ar jų pakalikų.

gr

gr portretas
Puikus,argumentuotas straipsnis,tik nerašo,ar nors vienas vadovas buvo išmestas iš darbo už Valstybės kontrolės nurodymų neįvykdymą.Jei nevykdo,pripažintos ir neištaisytos klaidos yra pagrindas atleisti iš darbo ir išieškoti žalą valstybei.Pinigus biudžetui surinkti:1.Panaikinti VISAS mokesčių lengvatas.2.Panaikinti žaidimus su GPM 2% skyrimą įstaigoms.3.Labdara-parama įstaigoms tik atskaičius JA Pelno mokestį.4.Valstybinėms ir visuomeninėms įmonėms uždrausti reklamą už mūsų pinigus.5.Nefinansuoti iš valstybės biudžeto jokių partijų.Tai pradžiai.

tam --belekas-tu pusdurni yjung prota nesamone rasydamas...

tam --belekas-tu pusdurni  yjung prota nesamone rasydamas... portretas
tau valdininkai --vagiantys ir plesiantys tauta ---,,,ne Lietuva,,,// ,,,reikia salim rupintis ,,, //kiuria tu jankiams pardavei , ir kisi jiems y sikna 2,5% BVP priedo dar perki uz 300 milj 6 malunsparnius kuriu vieno kaina maxsimum siekia 22 milj.....salmus perki,saukstus --vel uz milijonis ..ir visa tai .vadini --kaip rupinimusi salimi , ...tai kam reikalinga salis be lietuviu tautos ????

pilietis

pilietis portretas
Okupantai ir jų pakalikai - nepraeis. DABAR , reikia stengtis kovoti prieš šituos, straipsnyje paminėtus kenkėjus, kurie šalį, jos ekonomiką, žmonių gerovę nuodija... Įdomu, ką į šitą straipsnį gali atsakyti visi seimo nariai " [ išskyrus tris paminėtus sąžiningus žmones, neišleidusius nei vieno eu ]? Ką į jį gali atsakyti ponas Skvernelis ? Ką gali pasakyti ir ponas Nausėda? Gal jiems jau "skvernelių" neužtenka ir reik didesnių skvernų ? Straipsnis LABAI GERAS ir valdžia turi jį pasidėti ant savo darbastalio, kad kasdieną matytų bei ....dirbtų ne sau, o Lietuvai ir jos žmonėms.

Įdomiausia,kad

Įdomiausia,kad portretas
Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdis prieš visa tai KOVOJO ! Kai tik į buvusios valdżios kėdes susėdo sąjūdininkai- materialistai ,tai ir prasidėjo (tik nereikia visų bėdų versti ant brazauskininkų ne kitokie ir landsbergininkai ).Pasirodo ,užsikrėtė tą pačia bacila ir serga jau trisdešimt metų ! Ar tai jau nepagydoma liga ?!

feikas

feikas portretas
parduot tuos turniškių namus ir sklypus.Į juos pinigaikaip į balą.

Vyriausybė galėtų

Vyriausybė  galėtų  portretas
įstaigoms ir institucijoms skirti tiek lėšų ,kad nereikalingiems ir nereikšmingiems dalykams pirktų neužtektų pinigų ( paskaičiavo kie tiems niekams buvo išleista ir tokia suma SUMAŽINTI skiriamą biudžetą : verskitės kaip norite !Ribotas kiekis pinigų ! Tada nereikės nei saldainių už 180 tūkstančių eurų ,nei kavutės,nei gėlyčių ir kt.gėrio už kitų žmonių pinigus !

BELEKAS

BELEKAS  portretas
Labai geras straipsnis, demaskuojantis visus vagis ir Lietuvos kenkėjus. Gaila , kad tuo naudojasi komentuodami po šiuo straipsniu ir ne tik šalimi susirūpinę piliečiai, bet ir visokios moskolių atplaišos-išdavikai. Šalis - viena, o visokie kenkėjai, valdininkai, seimūnai, kanceliarija, ministerijos [ na, ir visi paminėti straipsnyje, švaistantys mūsų pinigus ] - visai kas kita. Tad žinokite už ką kovojate [ ant ko pilate paplavas...] , o ką reikia "tarkuoti" už vaidvainevimą, pinigų švaistymą ir pan. Valdininkai ir visokie "rinktiniai" klerkai - ne Lietuva.

tam --,,bet ar mes patys,,,-

tam --,,bet  ar mes patys,,,-  portretas
taip truksta vienybes ir ginklu ......todel valdziagyviu gyvatynas apsistato savais ,uosviais, tetom ,dedem, vaikais anukais ir vaikaiciais ir kartu vagia , algas sau moka ir pensijas geras sau darosi ,o atejusius dirbt smaugia ,plesia drasko ......manau, kol sie gnydos nebus atsaudomi kaip maru sergantys sernai --tvarkos nebus...

Bet metu metais niekas nesikeicia...

Bet metu metais niekas nesikeicia... portretas
"150 tūkst. eurų reikės šešioms struktūrinėms reformoms viešinti. Jei jos būtų matomos plika akimi, nereikėtų ir šešiaženklės sumos jas viešinti." BUTENT, sitiek € suteka i privacias imones uz ora.. beveik visur valdiskose institucijose tik darbo imitavimas..

..............

.............. portretas
tam--kazkas-- ciaupk snuky variuga nedadarytas , jankiska pakerksnute.....

Bet ar ne mes patys

Bet ar ne mes patys portretas
ir kalti ,kad leidžiame tiems ,kas prieina prie lėšų skirstymo taip elgtis ?! Ar ne patys įvairiausių įstaigų, įmonių eiliniai darbuotojai ir turėtų savo vadovams pasakyti ,jog nedera švaistyti NE savo asmeninius pinigus ! Baimė būti išmestam iš darbo ,pasmerktam patyčioms ?! Bet juk vadovų kolektyvuose vos keli ,o darbuotojų daug ,bet paprasčiausia trūksta vienybės ! ,,Gudručių" gyventi kitų žmonių sąskaita buvo ir bus ,bet gali jų būti ir mažiau ,jei patys labiau pasistengtume ,o ne dejuotume !

kažkas

kažkas portretas
>Atsimerk > Blinda, moskolini- vatnike , GYNYBAI PINIGAI BUVO IR BUS . [taškas ].Tavo agresyvūs , žiaurūs okupantai šeimininkai N I E K A D A daugiau nemindys mūsų Tėvynės , supratai brude ?

Vis gi

Vis gi portretas
Ar kada nors rimtai patikrino gydymo įstaigas ypač rajonines,kur perkama įranga ,ar tokia būtina.Viešieji pirkimai rezervas medikų atlyginimams.

Atsimerk>Blinda

Atsimerk>Blinda portretas
Tam jau senai, dar Kubiliaus laikais nupirktos vandens patrankos, o kad net mintis tokia neateitų, vis pastoviai ginkluojamasi, būktai rusus atrasinti...

jolė

jolė portretas
Nesuprantu, kiek mes ilgai dar tylėsime.Juk viskas YRA AIŠKU, TIK PREZIDENTUI IR SEIMUI NUSISPJAUTI ANT MŪSŲ. Tai tiesiog šaipymasis iš mūsų.Jie juk mato, kaip viskas yra, bet jiems nusispjauti ant mūsų.Jei aš darbe būčiau padariusi nors ir 50 eur nuostolį- būtų tuoj atleidę iš darbo., o jiems nieko, dar ir toliau plėšikauja. Ar p.Nausėda nemato kas dedasi, bet kur jis matys kai pas save prezidentūroje kuria valstybės gerovę.Gerovę iš mūsų pinigų. Aš nesuprantu, kaip jam negėda.

Blinda

Blinda portretas
Kol zmones neiseis i gatves ir 100% nepakeis seimunus ir miestu valdininkus, nieko nebus. Chimera giliai ileido saknis ir siurbia Lietuvos zmoniu krauja.

@

@ portretas
Nereikia turėt iliuzijų, kad kada nors bus geriau. Apsidairykim - per šitiek metų viskas ėjo prastyn. Bent prieš 20 metų dar taip atvirai niekas nemelavo, o dabar-aiškiai matosi "progresas", gėdos jokios...Bet mes ir patys ne geresni, deja........

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Blogai kaip pinigus nepažista

Rinkėja :(

 Rinkėja :( portretas
O Dieve, tikras gyvatynas... Gal kas ir vėl sakys "užsakytas straipsnis", bet skaičiai, milijonai ištaškytų eurų nuo to nesumažės. O eurai tai mūsų visų.. Kaip sumažint valdžios nasrus ir pabudint sąžinę?? Rinkimai artėja, yra apie ką pagalvot..

paskaicius kokias aferas suka lietuvos valdziagyviu

paskaicius  kokias  aferas  suka  lietuvos valdziagyviu portretas
gyvatynas ---AS VIS LABJAU IMU GERBT STALINA ir tarybinius laikus.....

kol sis gyvatynas gyvuos tol jokios

kol  sis  gyvatynas gyvuos tol  jokios portretas
,,geroves valstybes nebus , ..tai faktas ..nezinau ju rankose ,policija, teisininku mafija ,ju rankose valstybes pinigai, jie su jankiais apsikabine ,juos ykure lietuvoj savo apsaugai ,uz savo apsauga jankiams moka is tautos kisenes BVP 2,5%,ir dar ima y kariumene musu vaikus savos subines apsaugai ......visa tai graziai apipavidaline kai ,,, valstybes ,,, gynyba , kuria jankiams jau senai pardave su visais galais ....salyje zymiai blogesne padetis visais klausimais nei ,kad prie ruso sovietmeciu...

Galerijos

Daugiau straipsnių