Geologas: gąsdinimas skalūnų dujomis – mažaraštiškumas

Grįžti į straipsnį

mažaraštiškas

mažaraštiškas portretas
pirdėjo pirdėjo bet patvirtino kad pavojus yra o jei yra nors menkiausias pavojus tai žinok daugiaraštiškas dvasios ubage , kad tokiai mažai šaliai įvykus nelaimei būtu mirtis o šitie visi kasinėjimai , atominės elektrinės , dujų trnimalas , saulės -vėjo elektrinių brangiai superkama elektra , elektros jungtys su kitomis šalimis , centralinis šildymas yra tik mafijai o ne žmonių naudai . Senai siūliau kad Lietuva imtusi drastiškų priemonių spjautu mafijai į snukį kaip ir europai kuria valdo mafija ir kaimyninės priešiškos šalys pvz rusija , kad būtu statoma vėjo jėgainių gamykla ir privačių asmenų pagaminama elektra nebūtu superkama o būtu statomas vėjo jėgainių fabrikas kuris gamintu vėjo jėgaines lietuvai o jų reiktu apytiksliai 3600 - 4000 kurios vienos galingumas būtu apie 2,3 mw ,. va tuomet elektra būtu pardavinėjama po 5 cnt. už kilovatvalandę tiems kad mokėtu į mėnesį 130 lt abonentinį mokestį 10 metų . O tas dujas galit susikišti į ten kur jūsų parazitiškos smegenys bet manau kad ten dalis ir pagrindinių smegenų .

e

e portretas
stas gerai schewrono priteptas ... yra ka galima nuslepti,bet sitam tai ant kaktos parasyta ...

Valickas

Valickas portretas
Toks yra lietuviškas diskusijų stilius. Tu pats sau atrodai protingesnis ir įtikinamesnis, kuo daugiau užgaulių žodžių pameti. Bet protas ir keiksmažodžiai niekad negyveno vienoj vietoj.

nuomone

nuomone portretas
dirba, nes tikis tapt vazhna persona jeigu reikalai pajudetu

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
pastebejau tokia bendra tendencija viskas kas yra alternatyva dujoms elektrai naftai is rytu viskas yra blogai.... liudna kad mes tokie naivus

ggg

ggg portretas
Slidus tipas.... vienuose inteviu sako, kad pavojus yra , kituose, kad ne. Konkrečių chemikalų neįvardija..........Žodžiu nepatikimas šaltinis......... Palauksime ką komisiją pasakys....

7. to 3

7. to 3  portretas
ką vadini protu ? ar žinai kas yra keiksmažodžiai ?

seimūnas

seimūnas portretas
kaip vadinasi kaip laižoma už pinigus ?

Geologas

Geologas portretas
Cekuolis 2

jonis

jonis portretas
Geologui tik duok pragresti, argi jam gamta rupi?

ruta

ruta portretas
Tai kas valdo naftos grezinius Lietuvoje ? TIKRAI ne Lietuvos Valstybe! Kas naudojasi musu visu pinigais pastatyto Naftos terminalu ? TIKRAI ne Lietuvos Valstybe ! Kiek nuostoliu patyre Lietuva , kuriant LEIO ? Apie 600 milijonu , mes visi sumokejome krautuvininkams ! Kas rase , 'kure' tokias sutartis , kurios buvo NUOSTOLINGOS musu Valstybei ? Gal Gazprom , ar musu politikai ?

Lietuva gyvuos per amžius

Lietuva gyvuos per amžius portretas
pedikas o ne geologas

Na

Na portretas
Tai gal tas didžiaraštis papasakos, kokia nauda Lietuvai iš Lietuvoje išgaunamos naftos? Manau, taip bus ir su dujom, tik čia naudojamos technologijos žymiai pavojingesnės. Įdomu, gal jau doleriukų gavo čiulbuonėlis?

darius

darius portretas
Šiaip tao labai aišku kodėl taip Geologijos tarnyba drąskosi dėl šitų dujų. Atsakymas neoriginalus ir paprastas, ogi jiems bus DARBO ilgiems dešimtmečiams. Na Jūs patys pamastykit, išdavinėti leidimus tyrimams, tada eksploatavimo leidimai, tada eksploatacijos PASTOVI PRIEŽIŪRA, tada nutraukimo leidimai ir vėl PASTOVI PRIEŽIŪRA ir taip toliau. Tai juk aukso kasykla šiais įstaigai (Geologijos tarnybai). Tad dauguma dėl savo darbo vietos drąskytusi ir sakytų ką jam reikia. Juk dabar tai nelabai turi ką veikti toji tarnyba, o šitas skalūnų reikalas būtų LABAI PELNINGAS. Ir kas galėtų paneigti, kad jau nėra? Kas įdomiausi, tai šitoji tarnyba galėtų labiau ištyrinėti geoterminius išteklius, kurie randasi tame pačiame gilyje, kuriame nurodo, kad yra skalūnai. Tai yra 1,5-2 km gilyje. ŠITA TARNYBA PATI NURODŽIUSI YRA SAVO TYRIMUOSE, dar 2003 metais berods, kad panaudojus 0,001 % geoterminių išteklių būtų patenkintas METINIS LIETUVOS ELEKTROS POREIKIS. Taip, Jūs teisingai perskaitėte, METINIS, išnaudojus mikroskopinį geoterminių išteklių kiekį. Tai ne tik amžinas-atsinaujinantis išteklius, bet ir nereikalaujantis neaiškiu chemikalų sudėčių, kadangi viskas reglamentuota ES lygiu. Tad kodėl šioje srityje tyla? Ką? Kodėl nieko nedaroma? Per 20 metų tėra pora JUNGTINIŲ su skandinavijos šalim padaryta darbelių? O kodėl skalūnų MISTINIS 30 metų laikotarpis taip eskaluojamas? Kas ir kam tiek primokėjo pinigų? P.S. Tad geoterminė energija galėtų būti plėtojama LIETUVOS žmonių, verslininkų, juolab, kad jau turim Klaipėdoje veikiančią jėgainę, tad pavyzdys jau yra. Plius yras mokslininkų dirbančių šioje srityje ir įmonių netgi gaminančių įrenginius. Tad VISKĄ MES TURIM. Man 25 metai, esu jaunas žmogus, kuris artimai sieju savo ateitį su energetiką, tai mano tiriamoji sritis, ir aš niekaip nesuprantu, kodėl viskas daroma, kad tik pats Lietuvis negalėtų sau susikurti darbo vietos, kad pats negalėtų išnaudoti savo energetinių resursų. Viskąatiduodam ir naudojam kuo prastesnes technologijas. Man tai yra nesuvokiama, tikriausiai dėl to, kad negyvenau sovietiniais laikais. P.P.S. Mano informaciją galite labai lengvai patikrinti internete jei tik kam įdomu. Pamatysit, kad aš nemeluoju.

gebelsas

gebelsas portretas
nepriklausomybes pradzioje seimo nariai patys pastate pelekautus valstybei ... kai privati nuosavybe tapo sventa karve.... o turetu buti visuomeninis interesas auksciau... reikia daryti koki projekta daryti - privatininkui 10 dienu atlaisvinti teritorija.... ale kas toks atstovaus visuomenini interesa? gal Paulauskas perstates savo trvora?

2kart2

2kart2 portretas
Mes Lietoj nieko neturim! Tik smeli ir durpes.Na ir gamta gražią.....Ir dabar sužinom,kad mes turtingi....TURIM SAVO DUJAS.O dabar saujele RUNKELIUKU priešinasi tam. NEPASIDUOKIM SAUJELIAI LIETUVOS PRIEŠŲ Ruskiai mus smaugia su dujų kainomis.

to 16.

to 16. portretas
ne rusai smaugia o vietinė valdžia darydama aferas , eiliniam piliečiui dujų ir nereikia užtektu elektros pigios

darius

darius portretas
16-tam. Kas blogiausia, kad Lietuvoje mažai protaujančių turime, o tik ėdančių ir ši..čių minia. Juk miniai reikia duonos ir žaidimų, jiems daugiau nieko nereikia. O jei rimtai, tai visko mes turim, tik noro "neišparcialiuoti" savo turto reikia ir PROTINGO valdymo, kuris būtų paremtas VISŲ GEROVĖS principų, o ne " man gerai, o po manęs nors ir tvanas"

ne nu bet

ne nu bet portretas
kas tokiems debilams suteikia mokslo vardus ir laipsnius???? visiskas atsilupelis cia sneka ir nusisneka, cia mazarasciu ji pavadint jam butu perdaug garbes suteikta...visiskas debilas geologas

tai klausimas debilui geologui

tai klausimas debilui geologui portretas
ar gerai ar blogai kad baigsis naftos amzius????? :))))) sitas debilas net neikerta kaip jis cia nusitriede i lankas :))))

jeigu butu pumpuojamas

jeigu butu pumpuojamas portretas
tik grynas vanduo prisotintas angliarugste vistiek tai butu pavojingamusu pozeminiams gelo vandens istekliams is kuriu ir tas pats gydomasis geriamas mineralinis vanduo...tai ar verta su tuo net prasideti kad ir po 1000 metu?????? jei yra naftos - puiku tegu pumpuoja, jei yra normaliu duju - tegu pumpuoja, bet kam sprogdinti po zeme uolienas ir taip sudarkyti visa nusistovejusi pozemiu balansa????? daug pigiau, saugiau ir ekologiskiau dujas gamintis is bioatlieku ar bioorganizmu cia ant pavirsiaus, o ne po zeme, be to toks duju saltinis yra amzinas

Julius

Julius portretas
Pritariu 17-ajam .Elektrą perkama už 15 ct - o vartotojas kažkodėl turi mokėti 50,1 ct. Kodėl ......? 5 ct žinom kam,girdėjom ,o likusieji /?

...

... portretas
Pajamas šio asmens reikėtu patikrinti, o vėliau greičiausiai teks už tėvynės išdavystę bausti.

asta

asta portretas
Kad ir ką ten pumpuos, visi žino iš mokyklos kad dujos kylą į viršų, o virš yra požeminis vanduo, tai susimaišys su vandeniu ir ką gersim dujas??? Juozas pirmas išgers.

Galerijos

Daugiau straipsnių