G. Nausėda siūlo papildomus 100 mln. eurų skurdui mažinti

Grįžti į straipsnį

erke

erke portretas
rusai puola-universalus atsakymas...preziko igaliojimai mazi,ne jam sprest kaip gelbet sali.yra 141 veltedis ir musu pinigu vagis...karo bizniui visada atsiras milijardai

varnas

varnas portretas
visu proto bokštui ijungti starto bėgimo, rungtynes , tarp pensininku ir mūsų kilnotojo, pono gytano burbulo, paleisto geroves valstybes gėriui, , jau pakels trys eurus ,.,. 3 , o bus kėlymas ir gėris, labanakt, senjorai, iki žvakutės uždegintos paskutiniame kelija, va skurdo mažinimas, ponas juk sakei kad kainos neklis euras visas nesąmones sutvarkys juk būdamas ekonomistas kaip aiškinai, prisimenu tavo žodius šou, išsakytus oi kiek daug buvo, ar pensininkas gauna tą ką užtarnavo mokėdamas mokėsčius už išdirbtus metus po 56m, po 44 m, juk čia netiesa gauna pensinikas išmoka iškraipyta ant pajuokos kur tiesa gėda sakyti kam dėl tavo tu 3 euru, damestu, imk sau ir nedaryk tarpe mūsų pensiniku, blogi juk ponas žinai kur mūsų pinigas nukeliauja .o dėl kuo ir kam mes ir taip tėvyne mylim , o ten iš mūsų režti po 2,,5 procentu nereikia stenkis liaudžiai , bet ne komedijoms , niekas mūsų nepola . ir nepuls nors ten kiši tam vajui, nors 30 procentu b v p , niekas nepades mes per maži, esame,

Kęstutis

Kęstutis portretas
Rinkom,rinkom ir kvailį išsirinkome.

Adolfas

Adolfas portretas
be Nacionalizavimo ir grieztos 'prieziuros' Valstybes Turtu nieko nebus,tai butinybe.

kaip

kaip portretas
kvailai ir koks kvailas.

Taip

Taip portretas
Butina didint mokesti maziausiai 50 % uz dividendus, taip nustos krautis turtus kitu saskaita, ir pirkt vis naujas furas kasmet, ir dar nuomoja zemes tai ta pajamu mokesti didint dvigubai.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Gyvenimas gali pagėrėti tik tuome,jeigu nustosite mėtyti šimtus milijonų ginkluotės chlamui.Jokio skirtumo nėra,ar Lietuva turi 20,ar 120 bokserių.Mes niekada nuonieko neapsiginsime,nei užpulsime.Ne tie laikai.Negalima taip švaistyti milijonus Seimūnų išlaikymui-automobiliai,viešbučiai,didžiausios algos su priedais,milijonai net koncelerinėms prekėms.Daugybė,bereikalingų rinkimų,kurie kainuoja didelius pinigus.Būtina mažinti didžiulę valdininkų armiją.Negaili būti tokios nesuvokiamai didelės teisėjų ir kaip kurių kitų klerkų algos.Pagaliau reikia stenktis bent ką nors pradėti gaminti,kad turėtume ką parduoti.Daugiau gaminti,mažiau spekuliuoti.Pagaliau į Seimą reikia rinkti protingus,išmanančius ekonomiką asmenis,o ne savas blynų kepėjas.Kandidatai turėtų išlaikyti kokius nors testus,o ne pagal savus sąrašus.Juk yra tokių tipelių,kad dėl geros algos,jie dalyvauja kiekvienuose rinkimuose.Pavyzdžiui Krivickas.Nors valstybės valdymo politikoje-jis nulis.

uesi

uesi portretas
Sveiki, ponai, mane domina slapti susitikimai su vyru. Man 24 metai, neseniai po išsiskyrimo, ir nenoriu vyro visą laiką. Kviečiu susisiekti su manimi per šį portalą: www.vplan.com/emma23

hahaha

hahaha portretas
nu kur jus ta skurda lt pastebejot?!? jokio skurdo lt nera jau senai! kruvos tackiu miestu gatvese,namu pristatyta nuosavu,kekvienas seimos narys po tacke turi! apie koki skurda jus cia sapaliojat! MOKESCIUS DIDINT REIKE!

...

... portretas
Gal jau laikas būtu pradėti rinkti lėšas ne iš skurdžiausiu o iš turtingiausių? Pvz. nuimkite seimo nariams kanceliarines išlaidas, kompensacijas kurui, viešbučiui ir pan. O tie pas kuriuos turto daugiau kaip milijonas ar turi savo verslą ar kita pajamų šaltinį apskritai nieko nemokėti, juk Lietuvos labui ejo "dirbti" o ne dėl pinigų kurių ir taip turi pragyvenimui pakankamai. Ivesti progresinius mokesčius tiems kurių turtas viršija milijoną. Žiurėk daugiau nei 100 milijonų iš karto susirinktu...

Vasiliauskas tas kur bankas

Vasiliauskas tas kur bankas portretas
Sako krize jau čia. O Nauseda fantikais metosi i kaire ir dešine. Greit vel sakys susiveržkim diržus valstybe pavojuje.

ginklavimosi varzyboms ,auksiniu saukstu pirkimuj

ginklavimosi  varzyboms ,auksiniu  saukstu  pirkimuj  portretas
milijarda ,o skurduj mazint --100 milijonu.....gal pons Nauseda darom atvirksciai..ir bus sukurta geroves valstybe ...

pensininkas

pensininkas portretas
jei nubuozys buozes per dividentus ,ir kitus mokescius .tai sveikintina...

Manau

Manau portretas
Kad čia tik pažadas,o kaip bus įgyvendinta,tai tada džiaugsimės,kad juo patikėjome,kaip balsavome.Tik gal šiek tiek daugiau skirti,nors pradžiai 400eurų,o po to didinti.Dabar pemsija kaip kuriems nesiekia net 200,kaip pragyventi?O iš kur Karbauskis tiek milijonų pasivogė,ir dar išdrįsta kalbėti,kad tai skaidrūs pinigai.Jeigu meluoja visą laiką,taip ir vagia ir vogs kol užsprings.

Panašu, kad Nausėda populistas

Panašu, kad Nausėda populistas portretas
Siūlo kaip iš silpnos vidurinės klasės atimti ir padalinti, o kaip uždirbti nekalba..Kaip koks Tomilinas:) Didės emigracija iš visko sprendžiant..

iš tiesų tas babkes skirs negrų kolonistų getui statyti...

iš tiesų tas babkes skirs negrų kolonistų getui statyti... portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

tam hegef

tam hegef portretas
Tai jau ir tu suki versliuką iš prostitucijos? Anksčiau buvo Anna su Emma. Dabar jau ir tu įsijungei į brigadinę rangą? "Drąsuoli", ir nejaugi tau ne gėda šitaip afišuotis? Ir nejaugi nič nieko nebijai šitaip viešai ieškodamas klientūros? Štai ką reikia apmokestinti, -- Tautiečių moralės žlugdytojus. Ir ne tik apmokestinti, bet -- ir griežtai bausti!

Anonimas

Anonimas portretas
Nausėda nedurnas bet be jo dar sėdi virš šimto kur sudarinėja įstatymus. Primeluoja prieš rinkimus po rinkimų vėl tas pats pinigų Nėra.

Ar Nausėda tikrai protingas?

Ar Nausėda tikrai protingas? portretas
Galima suabejoti ar Nausėda protingas? Jei Nausėda būtų protingas suprastų, kad skurdas savaime išnyks jei Lietuvoje žmonės galės dirbti ir uždirbti. O jei žmonės su aukštaisiais mokslais Lietuvoje dėl didelio nedarbo negali įsidarbinti, tai situacija nenormali ir būtent dėl to yra skurdas, ir tai Nausėda turėtų suprasti!

Piarinasi nuoseda

Piarinasi nuoseda portretas
Antrasis grybauskaitis.
Anonimas portretas
Lietuvoje veikiantys komerciniai bankai praėjusiais metais uždirbo 357,9 mln. eurų grynojo neaudituoto pelno

Fantastika

Fantastika portretas
Labai geri ketinimai.Pagaliau naujas Prezidentas skatina Ministro pirmininko ketinimus o ne kaip Grybauskaite visus gerus siekius stabdydavo.Butinai reikia neigaliesiems ir pensininkams pagalbos .Nes diena visur pilna senuku su lazdom ir prastai atrodanciu...SAUNU SVEIKINTINA..
Anonimas portretas
Galvojau pasiūlys bankus apmokestint, kad gautų lėšų, tai ne , negi kirs šakę kuri jį iškėlė...

K

K portretas
Butina didinti remiamas pajamas, pagaliau apie tai uzsimine, o tai iki siol didino tik vaiku pinigus , pensininku saskaita, o visi kiti buvo uzmirsti.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl mūsų naujasis prezidentas yra blogesnis, negu Kazachstano? Nes mūsiškis nieko nedaro. "Kazachstano prezidentas Kassym-Zhomartas Tokajevas liepė iki 2024 m. 25% sumažinti tarnautojų ir nacionalinių įmonių darbuotojų skaičių. Tai pareiškė valstybės vadovas pranešime respublikos žmonėms. „Norint padidinti valstybės tarnautojų darbo efektyvumą, būtina į savo gretas pritraukti apmokytus jaunus darbuotojus“, - rugsėjo 2 d., pirmadienį, pasakė Tokajevas. Anot Kazachstano vadovo, nuo 2020 m. valdžia pradės pamažu mažinti valdininkų skaičių. Atsilaisvinusios lėšos bus naudojamos finansiškai paskatinti naudingiausius darbuotojus “, - pridūrė prezidentas." Lietuvoje 25% sumažinti tarnautojų ir nacionalinių įmonių darbuotojų skaičių reikia jau labai seniai. Vieni parazitai ant Tėvynės kūno, ypač Vilniuje. Šaunuolis Kassym-Zhomartas Tokajevas... Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

l

l portretas
Labai teisingai apmokestint dividendus , taip furu savininkai ir kt plauko versliugos susimokes, ir ukininkam naikint ta lengvata ne per puse , o visai panaikint.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Skalbti kojines reikia tol, kol vanduo pažaliuos. Po to net nebandykite išplauti dubens - vis tiek nepavyks.

hegef

hegef portretas
Kviečiu jus į prіvatų lietuviško sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta susirasti sеkso partnerį!

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
Kaip ir kas ji rinkote-nejaugi nematote ką jisai šiandien daro-perka už 170 000 000 euru JAV karini chlama-gėda-gėda-gėda

Klaipėda

Klaipėda portretas
Kur ir kam jie bus sunaudoti ? Jeigu yra didžiulis noras tuos milijonus išleisti - pridėkite visiems pensininkams vienodai - nesvarbu po kiek išeis. Tik neatiduokite pinigų Savivaldybėms , jos "sutaupys" ir valdininkai išsimokės premijas.

Anonimas

Anonimas portretas
Ydomu kam i kisenes nuplauks tie milijonai. Bus kaip visada; ubagui 2-5 eurai o kas turi tiems po 50-100 euru. Toksai Lietuvos geroves bardakas. Prezidente, GRAZINK MIRTIES BAUSME.

.

. portretas
Darom !

Pensininkė

Pensininkė portretas
Gaunu pensijos 225,-€,padidėjus 30,-€,ne ką daugiau bus.Siūlau daugumai pagyventi iš tokios pensijos.Valgau vieną ,du kartus per dieną ,nėra viršsvorio,valgau viską ką turiu.Kas turi viršsvorį ,galiu pamokyti, kaip jo atsikratyti be skrandžuo perrišimo opetacijos.Galiu išmokyti kaip sumažinti skardžio talpumą,be vargo,kaip sunažibti apetita be vargo.

:)))

:))) portretas
Kokia netikėta mintis! Dotuose SEBas?

Pagarba

Pagarba portretas
Prezidentui. Jus rinko eiliniai Lietuvos piliečiai su viltimi apie Gerovės Lietuvą. Tikimės, kad šis pažadas bus išpildytas. Varguoliai meldžiasi už Jus, mūsų Vilties Prezidentą.

Anonimas

Anonimas portretas
Daryk tvarka Nausėda!!!!!. Tuoj išlys seimo vagys sušuks šiais metais be šansų. Biudžete skylė. Vagims svolaciams niekada pinigų neužteks.

gaila , kad GRYBAUSKAITĖ per 10 metų n e s u g e b ė j o,

gaila , kad GRYBAUSKAITĖ  per 10 metų n e s u g e b ė j o, portretas
atvirkščiai--JI per 10 metų skurdžias pensijas s u m a ž i n o --TOLERUIODAMA landsbergizmo KLIKOS sovietinių ATPLAIŠŲ /kgb/ p l ė š i k a v i m ą--skurdinant žmonių gyvenimą

...,labai GEROS PERSPEKTYVOS,kad....

...,labai GEROS PERSPEKTYVOS,kad.... portretas
tik butu JOS I G Y V E N D I N T O S..., nes atskirtis tarp SAUJELES MILIJONIERIU ir ZMONIU vos GALA su GALU SUDURIANCIU bene DIDZIAUSIA VISOJE EUROPOS SAJUNGOJE???... TASKAS

keista

keista portretas
ką mūsų prezidentas tapo finansų ministru?

Ne simta rekia

Ne simta rekia portretas
O min 500

Galerijos

Daugiau straipsnių