G. Nausėda: nauji JAV muitai žalingi ir Europai, ir Amerikai

Grįžti į straipsnį

.....

..... portretas
Ant rabarbaro ta amerika jau vezy varo.

kaunietis

kaunietis portretas
galima pamanyti, kad pono nuomonė kažkam svarbi

Mutabor

Mutabor portretas
O nauji mokiesciai tautieciam? Gražiai išdžiaustome varžovų nuodėmes, Gražiai uždangstome savas dėmes.

valdas

valdas portretas
Pirmiausia vizos Amerikos pilieciams,tokios pacios ,kokios lietuviams i Amerika.O tai iseina ,kad mes antraruse tauta.Jie vaziuoja be vizu i Lietuva,o mes turime tureti nors turistine viza,uz kuria reik moketi.Tegul moka Lietuvai ir jankiai.

nuris

nuris portretas
Gal Nausedai tos sankcijos ir nenaudingos,bet man ,Lietuvos pilieciui labai tinka.Atpigs konjakas,viskis ir vynas,kuriuos as megstu nes negeriu chemines degtines smirdancios.Amerikieciu firmos,nenoredamos moketi muitu investuos Lietuvoje,irgi pliusas,Neimportuosime gmo vistienos,soju,kukuruzu ir kito meslo.Atsigaus USA ekonomika,o tai visam pasauliui gerai,tik Nausedai ir ko blogai.

Kęstas

Kęstas portretas
Europos liberalams tie muitai labai nepatinka. Pagrindinė liberalizmo problema? Ne, tai ne Masiulio alkoholio dėžutė su šimtais tūkstančių eurų Mockaus kyšiu. Pažiūrėkime giliau. Tai yra problemos su liberalizmu pagrindas. Neribota asmeninė autonomija lemia visuomenės atomizavimą. Todėl viskas, kas sieja mus, kaip moralius žmones, kaip tautiečius, kaip krikščionis, kaip bendruomenės ir šeimos narius, sunaikinama. Šis atomizavimas suskaido mūsų jėgas, leidžia super turtingiesiems mus išnaudoti, kaupiant tokius turtus, kokių pavydėtų net Krezas. Todėl super turtingi moka už intensyvią liberalią propagandą, kuri jau mums visiems nusibodo ir neveikia. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Paziurekit

Paziurekit   portretas
I ta artista ,paskambins vakare is Jav amsados ,ant keliu nuzliausi

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu Amerika pasake - MOKEK SUNIE NEKIAUKSEJES.

...

... portretas
KADA pagaliau paskelbsi: "Pirmiausia LIETUVA!" :s

mm

mm portretas
Atsakomosios priemonės. 1. Mokestis visiems amerikiečiams turistams Europoje. 2. Apmokestinti visus Boeing lėktuvų reisus virš Europos. 3. "Digital tax" ant Facebook, Amazon, Google, Apple, Microsoft.

Galerijos

Daugiau straipsnių