Finansų ministras: skurdo mažinimui jau skirta daug lėšų

Grįžti į straipsnį

to Senjora

to Senjora portretas
Gal manai aš neužsidirbau? 25 metus ariau 2 vaikus augindama, per perestroikos laikus (tuo metu liberastai su konservėm ir kt. partiniais vogė iš eilės visą valstybės, t.y. mano, turtą ), vos išgyvenom pusbadžiu - dirbau pas verslininką ,,už pilvą".,,laisvoj Lietuvoj" dirbau...Gerai kad tu išėjei į pensija po 5m.atgavus nepriklausomybę.Skaičiavimai dar buvo kiti..O AŠ IŠĖJAU DABAR. Nusibraukė visi sovietiniai stažai, paskaičiavo net nežinau kaip, bet gaunu 165EU. Taigi..Pasidomėk pati, kitų dykaduoniais nevadinus kaip dabar sukniso visą pensijos sistemą, kaip net įteisino vagystę neatsiklausus pačio dirbančiojo( jeigu pats neatsisakai dalyvauti aferiugu išrastame biznyje ,,kaupiamuosiuose fonduose"- iš algos atskaičiuoja automatiškai), kaip norint gauti 300-400 Eu reikia turėti 35 metus stažo ir t.t.Rengiamasi net priimti įstatymą, kad dabar ne iš darbdavio, bet dirbančiojo privalės atskaičiuoti mokesčius sodrai ir kt. o tai reiškia kad plėšrusis Lietuvos verslas ir toliau viską perka

finansu ministras

finansu ministras portretas
1 - 2 - 3 - pauasams jau DAUG nes jie toliau NEMOKA skaiciuoti. Jiems ir taip jau pergaug.

Vėtra

Vėtra portretas
Ar nebus jie panaudoti aikščių trinkelėms ar merų naujiems limuzinams.

Kęstas

Kęstas portretas
"Migracijos statistika taip pat negailestinga: iš Lietuvos išvažiavo 30 proc. žmonių. Yra ir kita emigracijos pusė – šalyje liko vaikai ir seneliai, o išvažiavo daugiau kaip 50 proc. dirbančiųjų. Tai taip pat kelia rimtų bėdų." Išsilavinę ukrainiečiai žino, kad į Lietuvą važiuoti neapsimoka. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

pypenas

pypenas portretas
Jūs žiūrėkit,kaip kainos kyla prekybos centruose,pavz.-butelis negazuoto mineralinio vandens,kainavo 0,88 eu.,po savaitės,kaina jau 1,32eu.ir taip toliau.Tokiu būdu ir atsiranda žmonės gyvenantys žemiau skurdo ribos,nes pajamos,nei dirbančijų,nei pensijos tokiais milžiniškais žingsniais nedidėja........???????????

Senjora.

Senjora. portretas
Pensija reikia uzsidirbti Suprasiu tik ligonius kurie dek sveikatos negalejo dirbti.O 165 e, tai tinginiu deuguma pensija Koks stazas neparasei.Mano alga pries nepriklausomybe ir po jos buvo maza.Isejau i pensija po 5m. nepriklausomybes .Paciu blogiausiu metu.Stazas 32 m.Pensija as manau 280 e.maziausia palyginus su kitu mano metu moteru.Ir nereikia stengtis didinti pensijas nedirbusiem ,sulyginti su zmogus turinciu staza 30-40 m.Taip skatinama pasalpininku gretos.Juk pasidomekit kiek dirba Lietuvoj nelegaliai.Pasidomekit darbo birzom.Kam jos reikalingos.Jos turetu sekti savo rajonu zmoniu idarbinimus.Nereikia visiem po lygiai.Reikia pagal darba.Kad badu nemirtu duonos kriauksle paduoti .Rupintis apie senatve reikia jaunam.

regina

regina portretas
ka padare invaliduma turintiems kurie del ligos buvo atleisti is darbo ir neturi darbo stazo ne del to kad nenori dirbti bet jiems neleido

Rasa

Rasa portretas
,, daugeli metu valdzioje esantys melagiai ir sukciai nevykdo tarptautiniu isipareigojimu.maziausia mokama pensija siandien turi buti 307 eurai, o ne 165 eurai."

Rasa

Rasa portretas
,, daugeli metu valdzioje esantys melagiai ir sukciai nevykdo tarptautiniu isipareigojimu.minimalus atlyginimas siandien turi buti 651.06 , o ne 555 eurai "

Galerijos

Daugiau straipsnių