Finansų ministerija pristato planą, kaip ES lėšomis gaivins Lietuvos ekonomiką

Grįžti į straipsnį

*****

***** portretas
" valstiečiai " paliko mažiausiai susitraukusią ekonomiką ES. Liberalkonservatoriai praskolins ? Kiek milijardų ? Karantiną reikia tęsti , dirbančių nebereikia ...pažiūrėsime kiek iš milijardų dalintojų taps milijonieriais Lietuvoje ....Fui ...pati blogiausia vyriausybė .

.....

..... portretas
Jo jo, imkit imkit pinigu, kad musu lt zmones visada butu skolingi es. Ir jus dar saukiat rusai puola, kam sita prasiskolinusi salis reikalinga.

...

... portretas
Gintarės skaistės mergautinė pavardė - šimonytė. Sutapimas?

Anonimas

Anonimas portretas
Vėl ubagai pas vokiečius kaulys pinigų ?

Kiek otkato dabar duodama - 10 proc ar daugiau nuo projekto

Kiek otkato dabar duodama - 10 proc ar daugiau nuo projekto  portretas
Po LR įstojimo į ES į gana įtakingą institutą vadovauti buvo paskirta viena dr. Atėjo, prisistatė kolektyvui ir pabrėžė, jos vyras profesorius. Pasidomėjom tuo profesoriumi. Apie 200 kg svorio, jo vardu paskelbti darbai -kliedesių serijos, metodologijų nėra, senas, ligotas. Pasak jo Studentų, kliedesius varo ir per paskaitas, angliškai nė bu bu, studentai į referatus juokaudami prirašo paistalų ir nurodo, kad šaltinis iš prestižinio leidinio, profesorius vėliau tai įtraukia į savo mokslo publikacijas. Vadovė prastos išvaizdos, paliegusi, nedarbinga. Kolektyvui užgiedojo: kiekvieną rytą savo vyrui ruošiu troškinį. Turėjome suprasti, kad iki darbovietės atvyksta jau tokios būklės, kad tik atsisėdusi į fotelį gali snausti iki darbo pabaigos ir kartais nuvykti su valdiška mašina iki maždaug už 0,7 km esančios ministerijos, iš kur ateina užsakymai institutui. Atsirado taisyklė: institute sukuriamas vertingesnis projektas, metodika, dalis pinigų dedama į leteną dirikei. Plius bendaautorystė

Galerijos

Daugiau straipsnių