Elektrą ryjantys buitiniai prietaisai: apsidairykite – ar tikrai visų jų reikia?

Grįžti į straipsnį

Zuvis

Zuvis portretas
Tai jau rasykit:laisvos lietuvos zmones! grizkit i urvus! Maista gaminkites ant lauzo subines lapais ir samanom valykites prauskites balose ir sutaupysit landzberginiu prabangiam gyvenimui! Nes tarybu valdzia jus isbazurino ! Galu gale liaudis ateina i prota ir nusivilia laisva lietuva. Lietuvos valdzia dirba zydams tarnauja amerikai padeda ukrainieciams ir del ju nesamoniu kalti rusai! Anekdotas!

niekinis straipsnis

niekinis straipsnis portretas
daugiausiai ryja tai gauja valdžioj

Dar

Dar  portretas
1989 aisiais,trumpam parvyke senieji emigrantai sauke : ka darote!? Verksite tos TSRS suni apkabine! Bet protingu isgirsti - jau nebebuvo... Tokia jau vergu Dalia!

Hihi

Hihi portretas
Svarbu kat lansbirgEliS butu paEdEsS......hihi....

Simas

Simas portretas
Yra dar vienas taupymo būdas. Ryte namuose neiti ant didelio į tualetą, o nuėjus į darbą tai atlikti. Sutaupysite vandens ir tualetinio popieriaus, o dar ir darbdavys jums už tai mokės kol jūs atliksite šį reikalą. Pagalvokite, tikrai verta?

zxczxc

zxczxc portretas
nenaudok elektromobilio, o eik į darbą pėsčias ar važiuok dviračiu. Vot kiek sutaupysi.

cxzcz

cxzcz portretas
tai čia reiškia, kad su šlapiais plaukais reikia eiti į darbą? Ar nusikirpti ežiuku vardan taupymo? Arba kavos negerti, o gerti vandenį šaltą geriau?

Anonimas

Anonimas portretas
Dagyvenom,atrodo turėtų būti geriau,blogis buvo Tarybų sąjunga,dabar Lietuva nepriklausoma ir geriau nėra ,atvirkščiai . Užtenka dumti žmonėms akis,prie Smetonos buvo tokia pati ubagystė.Žinome kokia ta Smetonienė Lietuva buvo,jeigu būtų buve gerai joje gyventi ,nebūtų žmonės su džiaugsmu pasitike rusus.Dabar 32 metai laisva ,Nepriklausmo Lietuva o nieko geriau nėra ,atvirkščiai, grįžtame i vergiją,prie žvakių ir tuojau i klumpes teks lipti.Tai štai kaip gerą, toje laisvoje vergijoje gyventi.

beprasmybė

beprasmybė portretas
tai čia tipo dabar taip visada gyvensim?, taupysim taupysim, ir nieko neturėsim, gyvensim blogiau nei 20 amžiuj?

Vietoje

Vietoje portretas
kainas kelianciu tarpininku ir "birzu" likvidavimo - siulote balanos gadyne!? Ir dar norite,kad zmones vagiu sali gintu! Klounai,skia!

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Išbandžiau praktiškai.80% to,kas čia parašyta yra atvirkščiai ir tai aiškiai pasimetė dviejų mėnesių sąskaitose,gyvenant mėnesį pagal šituos "superinius" patarimus ir mėnesį be jų.

fas fas

fas fas portretas
elektra ryjantis prietaisas yra elektramobilis - perseskit i dyzeli - taupykit elektra!

Vartė vartė , o konkrečiai : 1,2,3,4 .....

Vartė vartė , o konkrečiai : 1,2,3,4 ..... portretas
Suraşykit aiškiai kiek ir kas naudoja... suprantama - apytiksliai.

Galerijos

Daugiau straipsnių