Ekonomistas: Lietuvai naudingesnis vasaros laikas, bet Europa gali nuspręsti kitaip

Grįžti į straipsnį

...vasaros LAIKAS yra labai NAUDINGAS,bet...

...vasaros LAIKAS yra labai NAUDINGAS,bet... portretas
ziema keltis VASAROS LAIKU yra labai SUNKU... TASKAS

Visiems berazumiams

Visiems berazumiams portretas
Kokios gali būti diskusijos. Tik astronominis laikas, tik laikas, kai saulė būna 12 val. pietuose

kaunietis

kaunietis portretas
Viešpatie Dieve šventas,kiek Lietuvoje yra idiotų.Na ar JŪS,ponai idiotai girdėjkote ką nors apie juostinį laik ą?Iš kur vienų durnių klylsmas-TIK VASAROS LAIKAS,arba kitų-TIK ŽIEMOS LAIKAS.Jau prieš pora šimtų metų žmonės įsivedė juostinį laiką,kad laikrodžiai rodytų kuo mažesnį nuokrypį nuo vietinio Saulės laiko,kada Saulė zenite būna 12 valandą.Tai įsiveskime JUOSTINĮ LAIKĄ,o tada pasirinkite sau tinkamas DARBO VALANDAS..Nejaugi tai taip sunku suprasti?Žinau ir suprantu ,kad daugiausia rašo IDIOTAI,osuprantantys reikalą tyli.Tad parašykite ir jūs.Kodėl tyli mokslininkai,astronomai?suprantu-nesinori prie tokių rašeivų liestis,o vis tik.

Lietuva yra toje pacioje laiko juostoje kaip Vokietija

Lietuva yra toje pacioje laiko juostoje kaip Vokietija portretas
PAgaliau pritapkite prie EU ritmo ir laiko! Tik Baltic Sttaes ir suomiia durniuoja. kas turi kiek supratimo, paziurekit , kur pirma laiko juosta ( 15 laipsniu!) baigiasi. Nereikia buti mulkiams.

Da

Da  portretas
mano nuomone yra kitokio posakio, nei čia briuselio fanai nei profanai nei profesoriai joki kitie išradėjai, negali mums liepti, ką daryti ir kaip savo laika nustatyti, į vieta, juk kiek laiko mes vargstame ir vis pasakas sekame, strazbūre mus išdurė dėl laiko vasaros arba žiemos , juk ponia andrikiene buvo tikra europos senovini laika atstačius kuriai netiko ir nieko nereikėjo juk pakėitė,ir be bajerio, o po to juk kiek verkė dejojo, net ponas ,m,a b, nuvažiavo į latvija estija ir ten butelka išgėrė,ir sutarė atstatyti laikrodi pagal ju nora, ir toliau žinome kas buvo, juk ir maišiagoloj, miško trobeleija su latvija pasirašė sutaryma dėl baltijos demokrafijos linijos nubrėžė, ir sutarė,buvo ar nebuvo, o dėl laiko mes patys turime nustatyti pagal senoves mūsų gyventus senuolius 20 amžiaus pirmoj pusei buvo smetonos ir anos laisvos lietuvos seimo nutaryma, sutvarkyta, bastą,

Pikta

Pikta portretas
Pypt pypt net laiko patys negalime reguliuoti.

jus be Briuselio be eurozopos tuoj ir pamyzt

jus  be  Briuselio be  eurozopos  tuoj ir  pamyzt portretas
bijosit nelaiku nueit ....jei Briuselis nurodys kita laika -taip apsimyze ir vaiksciosit....

Taip

Taip  portretas
Tik už vasaros laiką.

Vincas

Vincas portretas
Kodėl kažkas turi spręsti už mus lietuvius, ar jau nebegalim žodžio ištarti už save, ar nebeatsiranda tokių žmonių kurie pastovėtų už savo šalį

Kremliaus kurantai

Kremliaus kurantai portretas
Geriausiai Maskvos laikas, esame įpratę nuo mažumės. Ir visiems patinka ir labai tinka

Gyventoja

Gyventoja portretas
Tik vasaros laikas mes ne meškos, kurios miega ilgai..

Thomas

Thomas portretas
Tik už ilgus vasaros vakarus gamtoje ar nuosavo namo kieme , už VASAROS LAIKĄ !

O mes ją į EŽTT!

O mes ją į EŽTT! portretas
Tegu patys pagyvena amžinoje tamsoje! Priešingai jiems, Rytinė LT dalis tik kelis mėnesius turi pakankamą natūralų apšvietimą visą dieną! O kone 9 mėnesius pusiau tamsoje, ar ir tamsoje gyvena, nes dienos šviesos vos porą valandų turime! Per tai ir mūsų sveikata staigiai pablogėjo. Kažkiek šviesiau prie jūros gyvenantiems. Bet nuo Kauno BY link - vis tamsiau, vis trumpesnės dienos! Nežinau, kaip kiti žmonės prisimena, bet man atrodo, jog mūsų dangus patamsėjo, lyginant su pr. šimtmečiu, jog pr. šimtmečio antroje pusėje dėl kažkokių priežasčių dienos šviesa daug skaidresnė buvo.

Protingumo kriterijus

Protingumo kriterijus portretas
Tik astronominis laikas, tinkantis žmogui. Kiek gi galima gyventi Maskvos laiku.

Karina

Karina portretas
Lietuvos žmones ir taip turi mažai saules, tai dar ir 1 valandą dienos trumpina :( Reikia tam prieštarauti, kodėl mes turim prie kažko derintis, lai lieka mums musu vasaros laikas.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kur ta Lietuvos laisve ir nepriklausomibe? jeigu tokio supisto budilniko negali pasukti neatsiklauses supisto eurosojuzo na.hui tokia ir laisve greiciau eurosojuzo VERGOVE!:-)

Anonimas

Anonimas portretas
o dar sako LIETUVA LAISVA IR NEPRIKLAUSOMA net geda klausyt sapaliojimu tokiu laikrodi net negali nesukinet .

Galerijos

Daugiau straipsnių