Draus žvejoti prie uosto vartų

Grįžti į straipsnį

Juons

Juons portretas
Galetu uzdrausti su traktorium po jura vazinet ...

tai

tai portretas
Kestutis importuoją penkis metus šaldytą ir hormonais užaugintą žuvieną?

Kestutis

Kestutis portretas
Visiškai uždrausti versline Zvejyba tiek vidaus vandenyse tiek jūroje !!! Kiek gi galima vogti iš mūsų visų!!

sunkiai dirbantis

sunkiai dirbantis portretas
Ne tik zvejai dirba sunkiai. Tai nereiskia kad jiems ir visiems sunkiai dirbantiems turi buti viskas leidziama. Net karo samdiniai dirba sunkiai. Tai ka reika ir juos kelti ant pjedestalo leisti jiems viska?

to pasipiktinusiam..

to pasipiktinusiam.. portretas
Sunkus žvejų darbas,tai ir nesikabinėkit taisyklių žinovai, kompiuterių prietrankos

Pasipiktinęs

Pasipiktinęs portretas
Visiems komentavusiems: Ar jūs bent įsiskaitėte??? Juk draudimas siūlomas vos 2 MENESIAMS vos 1km spinduliu nuo jūros vartų. Mainais leidžiama bus gaudyti VISUS METUS 300 m atstumu nuo kranto VISOJE JŪROJE!!!! Jau dabar yra beveik išnaikinta otų populiacija. Jie neršia kaip tik tuose 300m, kur nebebus draudžiama merkti tinklus. Nors ir dabar verslininkai skundžiasi vienas kitam, kad tinklų tokia gausa, jog jie neberanda laisvos vietos!!! Verslininkai savo argumentais tiesiog apgavo neišmanėlius įstatymų leidėjus. Žuvims bus daug blogiau, o verslininkams - žymiai geriau. Argumentai dėl žūklės intensyvumo Rusijoje tai išvis vaikiški. Jeigu Sovetskas teršia Nemuną, gal ir Šilutei, Klaipėdai atsisakyti valymo įrenginių???

Pritariu

Pritariu portretas
Labai pikta, kai savo laiveliu, vos išplaukęs pro vartus, atsiremi į kažkieno tinklus.

Bocmanas

Bocmanas portretas
Lt laivynas

nuomonė

nuomonė portretas
Dirba sunkiai, žvejoja, kad vartotojas turėtų galimybę rinktis: savo lietuvišką, čia pagautą ir per šaltį ištrauktą žuvelę ar Norvegijos tvenkiniuose užaugintą. Gaila ir apmaudu, kad tokia politinė situacija verčia bet kokį natūralų darbą uždrausti. Gaila nykstančių žvejų. O žuvis sėkmingai sugaudys kaimynai.Jiems bus geriau. Taps turtingesniais. O gal klystu?

taigi

taigi portretas
Kieno aiusys kyšo? Šviežia priekrantės žuvis ne lygis, kas kita importinė - šaldyta.

To lastfisherman.

To lastfisherman. portretas
O kas tau draudzia kaip tiem norvegam auginti zuvi.

R

R portretas
Tai aisku. Vargsai zvejai ne prie ko. Tik graudu ziuret i tuos keliu centimetru starkiukus ar lydekaites turguje sugulusias ant prekystalio kaip priegauda. O kur dar zuvu ivairove, kai meskeriotojams jos tuo metu draudziamos meskeriot, nes nersia? Pagal tuos languotos meskeres legalius brakonierius ruoniai ir kormoranai visa zuvi sueda. Nejuokinkit!

Nida

Nida portretas
Taip tikrai versline zvejiba nieko blogo nepadaro pirmiausia su tukstanciais alkanu kormoranu reik problema issprest ,baisu i juos ziuret ipac ties juodkrante o zvejukai varksai cia ne prie ko

Zvejys

Zvejys portretas
Senai laikas isguit tuos ale verslininkus is kursmariu ir priekrantes

#LastFisherman

#LastFisherman portretas
Žvejyba yra nykstantis verslas, priekrantės žvejai tikrai neišgaudo tokių mastų, kad reiktų drausti. Tuoj valgysim norvegų auginta žuvį tik :(

Galerijos

Daugiau straipsnių