Didmiesčiai šildymo sezono dar nepradeda, žada reaguoti į temperatūrą

Grįžti į straipsnį

KO PERGYVENTI

KO PERGYVENTI portretas
ATEIS LAIKAS -IJUNGS,ŠIEK TIEK KOMPENSUOS VALSTYBĖ,IR KO ČIA PANIKUOTI.ŠALTA--PAJUDĖK,UŽSIVILK DAR VIENĄ MEGZTUKĄ,TIK BLOGIAU SU MAŽUČIUKAIS,BET REIKIA ĮSIJUNGTI VIETINĮ ŠILDYMĄ,

se

se portretas
kaune šildykit

senis

senis portretas
viskas turi būt savo laiku o kadangi sunkmetis tai iš vis reiktu pagalvot ar verta kol nėra šalnu apie tai galvot.

Mes

Mes portretas
Gretos Tiunbergaitės seserų Kongregacija kiekvieną darbądienį, 9.00 protestuojame prie Savivaldybės prieš šilumą butuose. Protestuosime iki vasaros atostogų, iki iki atšilimo.

Nera zodziu

Nera zodziu portretas
Ko cia asarojat? Viskas gerai,dedei Semui dujas reik desimteriopai mums parduot,nieko asmenisko tik biznis,o jus salkit,as galvojau,kad musu valdzioj darzelinuko issilavinima turintys valdo,deja apsirikau,tai didziausiai korumpuota proamerikietiska valdzia Lietuvoj,jie neima kysiu milijonais,jie ima milijardines sumas,mes parsidavem uz grazia pakuote ir nike zenkliukus valio!!!

aha

aha portretas
Tai kas trukdo pasisildyt elektriniu radiatorium,dabar labai pigi elektra

Ašigalio

Ašigalio portretas
Tikrai,daugiabučiuose jau drėgna ir šalta..Prasidės peršalimo ligos.Anksčiau galima buvo pasišildyti,bet prie dabartinių elektros kainų!?Dėl kelių "taupymo"fanatų ir kiti turi šalti.

Manau

Manau portretas
Kiek sutaupoma ant šildymo, išleidžiama gydymui. Monkės biznis.

Anonimas

Anonimas portretas
aš galvoju kad traku tutaišyje specialiai jungia šyldima kad valstybės biudžetui blogiau būtu.

S.Žukausko g.

S.Žukausko g. portretas
Diena namuose - 19 laipsnių, naktį - 16 laipsnių. Butas kampinis, mes apsišildę iš vidaus, balkonas įstiklintas. Bet ne visi kaimynai turi apšildytus butus. Tai kiek pas juos naktį - 13 laipsnių? Rūbai kabo ant džiovyklos 4 dienas ir vis tiek drėgni. BŪTINA įjungti šildymą, kad naktį namuose bent jau 18 laipsnių būtų ir rūbai per tas 4 dienas išdžiūtų, o ne kabotų savaitę...

Galerijos

Daugiau straipsnių