Dėl konflikto su Kinija kenčia Lietuvos įmonės: nuostoliai jau gali būti milijardiniai

Grįžti į straipsnį

buduliams

buduliams portretas
paskaičius komentarus,atrodo durnyne internetą pajungė.Kiek dar daug gandragalviškų idiotų ant Lietuvos

ne gal but

ne gal but portretas
bet tikrai milijardiniai nuostolei ane pis ir lanzbergi!

nieko tokio

nieko tokio portretas
čia konservu senis pelėsis rašinėja (,,pagatavi"yra sowietinis tik pensininku vartojamas žodis:D) senu papratimu. Nori kad ožys per peti atsidėkodamas paplotu:D:D

o tu

o tu portretas
sulindes oziui uz eura...

gandragalviams

gandragalviams portretas
daugelis pagatavi sulysti į šikną putinui,lukošenkai,kiniečiams,kad tik užsidirbti krauju kvepiantį rublį

ErR

ErR portretas
...Mes kreipsimės į USCD... kinai paeme ir issigando. tai kaip blusa pries drambli.

Anonimui

Anonimui portretas
tu ne tik nesusivokiantis kas dedasi bet ir ligonis

tai

tai portretas
> anonimas. Galima daugiau lozungų, daugiau šūkių, "nuostabus jausmas", visai kaip jaunystėje prie sovietų :)))

asmenine kisene

asmenine kisene portretas
pavardes Lanzbergis ,Pavilionis ,majauskas ,kasciunas,maldeikis,bilotaite,simanyte,.........ar jus rimtai manot kad jie dirba lietuvai ?

Anonimas

Anonimas portretas
Su šv. Kalėdom ir N.M. Džiaugiuosi būdamas gražioje, ekonomiškai stiprioje ir stabilioje šalyje. Myliu Lietuvą ir didžiuojuosi jos užsienio politika, kuri rodo mūsų šalies vertybes .Kai Kremlius visus apšaukia užsienio agentais, kai visus , manančius kitaip, sukiša į lagerius , kai vėl garbinamas Hitlerio draugas ir didžiausias pasaulyje žudikas Stalinas ,kai dabartinis vagis , žudikas okupuoja ir žudo kaimynus..., o kitas išsigimėlis užgniaužia laisvę Honkonge, įkalina konclagery hungurų mažumą, okupuoja Nepalą.....MŪSIŠKIAI LAIKOSI TVIRTAI, jausdami savo draugų palaikymą. Gera širdy taip jaustis...Viskas ok, ir toliau taip gyvenkime.

tai

tai portretas
Propaganda metė sunkiąją artileriją - dėdę igną :)

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Kęstai, Kęstai, kada tu baigsi loti ant Lietuvos? Gali mauti į savo Rašą-parašą.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Raudonkoncerviu troliai utėlėti siaučia rašimėja bukus komentarus.

Kęstas

Kęstas portretas
Kokiomis „vertybėmis“ remiasi Lietuvos užsienio politika? Ne vertybėmis, o tapatybe, tai yra, tuo, kuo esame. “Šią tapatybę galima būtų apibrėžti taip: savęs (tai yra, kartu ir Lietuvos) suvokimas maža, silpna ir nesavarankiška, greta kurios yra priešas (Rusija), o nuo jo turi apginti pajėgus „užtarėjas“ (JAV). Šio suvokimo veikiami ir formuojasi užsienio politikos sprendimų priėmėjų tikslai – susirasti „užtarėją“ ir nuolat stengtis atkreipti jo dėmesį į save.” Trisdešimt metų Lietuvos valdžia bėgioja ratais kiekvieną naktį ir šaukia: "Mes čia. Mes čia..." Neapsikentę didžiosios tautos mesdavo girnapusę, bet vis nepataikydavo. Dabar Kinija pataikė. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

asara

asara portretas
Vargse Lietuva: iki siol neturi valdzios - seimininko...tik burbuliuojantys - plepiai . Matyt, valdzia atitiunka liaudi: toks toki... Neveltui skestame.

Vytukui

Vytukui portretas
Koncercžvatoriai turi iš asmeninių lėšų kompensuot

Žiu

Žiu portretas
Baltarusai ir Kinai atominis junginys padarantys iš Lietuvos šiknaskyle europos viduryje. O Kauna lietuvos vartais i europa:)

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Gal jau baikite gerti, nes ir taip durnas :) Kad kaimyninės šalies vadovas LT gyventojų skaičių supainiojo su LV dar nieko tokio. o kad USA vadovas pasakė kad žino jog LT Balkanuose tai jau rimta :) Apskritai, esate ligonis- demencinis.

Anonimas

Anonimas portretas
NIEKO TOKIO, TOS KELIOS ĮMONĖS PERSITVARKYS. NUOSTOLIAI NEDIDELI , GYVENKIME IR TOLIAU PADORIAI, NEREMKIME PRIEŠŲ.

petriukas

petriukas portretas
Atsiminkite kas vadovavo ir kas atsakingas už šiuos nuostolius, (G. Landsbergis, Šimonytė, Armonaitė, Skuodis, prisidėjo ir Nausėda- ir padarykite išvadas kas LT gero nori realiais darbais ir kas tik kalba, bet realiai tai tik kenkia, o tai jau darė ir praeityje----tai konservatoriai, padarykite išvadas ir atsiminkite per artimiausius bent 10 ar 15 metų, kol Lietuva dar visikai neparduota ir nesužlugdyta.

>patikslinimas

>patikslinimas portretas
Kadaise kremliniai [pats jų kgb papulkininkas ] sakė , jog Lietuvoje "liko mažiau nei 1,5 milijono gyventojų"...Kaip matyti , jo bandymus toliau tęsia jų pakalikai , varydami kiek išgali dezinformaciją.... Dar vienas priminimas , jog nuo pat 2000-ųjų mūsų nedraugai suokia apie milijoną-pusantro emigrantų iš mūsų šalies, kai DABARTINIAI DUOMENYS [ faktai ] išvykę apie 900 000....Taip pat ir su skiepų pirkimu, kai kalbama apie 15 milijonų pirktų dozių ir primenama apie mūsų gyventojų skaičių [ beveik 3 milj.], tačiau nutylint , jog reikia pasiskiepyti [ ir didžiuma jau tą padarė ] po ne vieną, o tris kartus.... Naką šliužai, FAKTAI KITOKIE.

petriukas

petriukas portretas
Lai atsako ir kompensuoja nuostolius asmeniškai Landsbergis ir Šimonytė , gali prisidėti ir konservatorių partija- juk tai jų darbo rezultatas, prie ko čia mokesčių mokėtojų lėšos.

pritariu

pritariu portretas
KAUNIETI..., pats laikas jums pradėti deginti visą savo buitinę techniką, rūbus , avalyne.....nes jai jie nepagaminti Kinijoje, tai jų komponentai , medžiagos ar įranga su kuria buvo pagaminti yra Kinų. Susidegink pats - vienu idiotu būtų mažiau.

perdėm patrijotams

perdėm patrijotams portretas
Kai prireiks medicininės pagalbos ir pamatysite, kad įranga ar atsarginės dalys iš Kinijos, būkite pilietiški, geriau mirkite.

jums

jums portretas
> kaunietis. Nuo ilgalaikio alkoholio vartojimo išsivystė demencija.

kaunietis

kaunietis portretas
Alio, verksniai, norintys greitai užsidirbti....VAKAR buvo pranešta , kad kišeninis stalininis-kgbistinis Putlerio režimo teismas nusprendė uždrausti Memorialo organizaciją, kuri atskleidžia visas tos totalitarinės valstybės negeroves, tame tarpe ir susidorojimą su žmonėmis....GAL PASKAITYKITE apie šią organizaciją, tai žinosite su kuo turime reikalą. Manau sąžiningi piliečiai -ŽMONĖS su išgamomis neprekiauja [ Tenmenio a. Kinijoje... pasiskaitykite jauni, buki veikėjai, valstiečiai ir apie ją]...Geriau įsigilinę su kuo turite reikalą , daugelis tikrai nuspręs nebetęsti pigių skudurų, įvairių vienadienių niekučių užpirkinėjimus...

patikslinimas

patikslinimas portretas
> Arvydas...Kai intelektas apie galimus nuostolius stringa ties siuntų tarnybų iš Kinijos siunčiamomis perlaidomis, tai gal ir nesiektų 100 milijonų, o realiai tiesioginiai - netiesioginiai nuostoliai 3,5-5 milijardai plius milijardas dėl sankcijų Baltarusijai. Galiu tik priminti, kad LT 2022 metų biudžetas 14 milijardų.

Klpd. - Morkūnui

Klpd. - Morkūnui portretas
Gerbiamasis, turimas galvoje ne tik mūsų eksportas bet ir jau esamos Kinijos investicijos , susiję verslai Lietuvoje bei numatyti plėtros projektai. Dar konkrečiai ,,neišlindo" tie nuostoliai, bet juos tikrai pajusime. Kitąmet. Ir labai.Kaip ir dėl reikaliukų su Baltarusija.:D)

Arvydas Tirkšliūnas

Arvydas Tirkšliūnas portretas
PONAI, o gal net nesiekia milijonų ...

tai kad

tai kad portretas
nera didesnio komunisto uz nukvakusi lansbezdista

Komunistai perima pasaulį

Komunistai perima pasaulį portretas
Su Stalinu ir kitu vokišku ūsuočiu irgi niekas nenorėjo pyktis - pasekoje milijonai žmonių neteko gyvybių. Nepamirškit istorijos - nes kartosit.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Pranas Morkūnas. Gerbiamasis, išsiplaukite galvą feiriu, sako padeda nuo demencijos.

o man atrodo

o man atrodo portretas
kad lietuvai nera didesnio prieso nei konservastai

reikia

reikia portretas
po pridurkiu atstatydinimo dedule i psichiatrine del /napaleono sindromo/ o vaikaiti i paleckio kamera pamastymui kartu su visa saika kubos lygmeny======

Anonimas

Anonimas portretas
Rusiskai tai reikstu palezli v zalupu

jo jo

jo jo portretas
Yra eksportas, yra importas, yra komponentų gamyba kitoms šalims, kurios eksportuoja į Kiniją.

ne pirmi metai versle

ne pirmi metai versle portretas
išėjau iš Rusijos, išeisiu ir iš Kinijos...Nebankrutavau [ taip, reikėjo daugiau padirbėti...],išsilaikysiu ,o ir uždirbsiu, kaip yra visus verslavimo metus [gal išskyrus porą pirmų, kai buvo maždaug fifti-fifti ] . Ponai ,nereikia bliauti ,reikia dirbti ir...nekreipkite dėmesio [ o geriau visai neskaitykite ištižėlių bei visokių visąžinių-trolių patarimų ar verksmų apie "milijardinius" nuostolius ]. V I S K A S b u s G E R A I .

Pranas Morkūnas

Pranas Morkūnas portretas
Lietuvos eksportas į kiniją max 300 milijonų. Iš kur tie milijardiniai nuostoliai- pelno mokestsi sudarytų max 10 milijonų. Bet jie su savo šlamštu sugeba išsiurbti iš Lietuvos milijardą kitose valstybėse mūsų uždirbtų pinigų. varyt juos kuo greičiau iš Lietuvos- mažiau nuostolių mums pridarys.

Kuo Lietuvai blogiau tuo konservatoriams geriau

Kuo Lietuvai blogiau tuo konservatoriams geriau portretas
Tai kas vis dėl to važiuos nučiulpti Xiaopinui? Anūkėlis ar Šimonko? O gal pasiųskite senį "faktinį valstybės vadovą" du seni krienai gal susikalbės?

Va

Va portretas
Dabar pasirodys ko verta europos sąjunga.

pritariu

pritariu portretas
Pamanykite kokie 5 milijardai nuostolių, pakelsim mokesčius, pasiskolinsim ir bus gerai.

tam pilieciui

tam pilieciui portretas
Is kur atlyginima gauni? iskart matosi valdyska erke.Kuri nei cento pridetines vertes nera sukure. Mat visi jam balvonai, vienas toks protingas cia sedi o pats 2+2 negali suskaiciuoti. Ir dar, kai LT apsisika skystai tai visada pradedama "nepriklausomybes ir laisves" veliava kelti. Kas ne su mumis tas priesas. Jau ant tiek nuvalkiojo tos zodzius kad toliau nera kur.

ei, KONSERVAI ,

ei, KONSERVAI , portretas
ar matote savo " darbo" vaisius ! - Parazitai, nustokite sąmoningai k e n k t i žmonių gyvenimui ir EIKITE v e l n i o p iš visų VALSTYBĖS institucijų

Klpd.

Klpd. portretas
Aš kaip ir daugelis tautiečių, manau kad išgelbėti situaciją gali tik kuo greitesnis ,,prisidirbusių" ministrų atstatydinimas bei santykių su Kinija ir Baltarusija ,,perkrovimas". Tik kur rast išmintingus ir sugebančius tą padaryti specialistus, jeigu šioje valdžioje vieni nevykėliai, durniai, juodieji avantiūristai? O kitų prie valdymo konslibai kategoriškai neprileis (ne bereikalo tam tikru momentu Tata buvo atlėkes į seimą proceso reguliuoti..) Man šiaip truputį smagu kad tie, kurie gausiai finansiškai (ir kitaip:D) rėmė šitų kenkėjų ėjimą į valdžią, dabar jau tyliai cypauja gaudami šio valdymo rezultatus:D).,,Lazda turi du galus" ar ne taip gerbiamieji viarslininkai?:D)

pastebėjau

pastebėjau portretas
Tiek buvusių KGB ir komunistų, tikriausiai neturi nei viena partija, kaip valdančioji.Net KGB palikuonys tinkami eiti aukštas pareigas. Gal todėl taip nekenčia savo šalie piliečių?

ananomistas

ananomistas portretas
pagalvojau, gal sapnavau, ai, nusprendžiau , kad mes jau praradome dėl kitaicų šantažo apie 114 [ šimtą keturiolika eurų..] . Tai labai dideli nuostoliai. Dar prisidėjo 15 [ penkiolika] eurų nuostoliai, kad nenusipirkau druskos iš diktatoriaus , buvusio kolūkio pirmininko...Tad žlugs mūsų šalis , labai žlugs ,užsidarys ir užsirakins. Darosi baisoka, nes ....uždirbame tik po 1000 [ vidutiniškai ] ir graudu, labai graudu , todėl ir verkšlename.

Piliečiui

Piliečiui portretas
Draugiu tu turi tik dvi, savo dešine ir kaire. ES JaV ir Taiwanis:) Tu esi menkysta, 30metu su Latviais negalime pasieni susitvarkyti Draugu pasaulyje nera yra tik interesai. Ir kame tu suklestejai? Kad lidlas tapo svajoniu darbdaviu:) Lohas

žinote

žinote portretas
Patrijotiniais šūkiais dangstosi dažniausiai tie, kurie gyvenime nėra kūrę verslo, o valgo valdžiagyvio duoną, dažnai būdami pažeidžiami finansiškai ir įtakojami suinteresuotų struktūrų ir nebūtinai mūsų valstybės.Tokios visažinių diktatūros, kokią matome iš savo valdžiagyvių, gali pavydėti ir komunistinės šalys.Gal verta rūpintis ir savo šalyje engiamais žmonėmis, kurie dirba po 12-a val ir daugiau, negaudami padoraus atlygio,apie senjorus net nekalbu, o valdžiagyviai gaudami daugiatūkstantines algas drįsta verkšlenti, kad jų algos juokingai mažos. Cinizmo viršūnė.

jau rasiau

jau rasiau portretas
Kol liaudis nepajus savo kailiu, skaudziai ir efektyviai kad kas kelinta seima liktu be pajamu tik tada su sakem vers ta nevykeliu valdzia. Nepraslysim si karta, jie dar ne vienus metus gryba pjaus ir dar daugiau sposu pamatysim is to landzbergio ir kitu pauksciu. Manau ir prezidentas sitoj vietoj turi kalte prisiimt kaip uzsienio politikos \formuotojas\

jums

jums portretas
> anonimas. Demencija?

Anonimas

Anonimas portretas
Aš manau kad daugiausia , be kremlinių išdavikų, reiškiasi praradę valdžią mėšlabačiai , o ir įvairūs mitinguotojai , nepatenkinti šalies žmonių sveikata. Jiems tik tauzyti beleką, kad tik prieš valdžią. Ane ?

pilietis

pilietis portretas
Laba diena vatiniai troliai, naudingi idiotai - verksniai , kremlinių atmatos bei kiti parsidavėliai. Lietuva iškentė ne vieną kgb valdomos šalies blokadą ir pagalių kaišiojimus į mūsų ekonomikos ratus. Ir ne tik išgyvenome , bet ir suklestėjome. Dabar mat, raudonasis drakonas paspaudė...Nieko tokio, tai ne pasaulio pabaiga, ne milijardiniai nuostoliai ir tikrai nesugrįšime į sovietinių ūbagų laikus. Ir išgyvensime , ir tikrai - augsime ekonomiškai toliau. Kinija , tikrai nėra visas pasaulis. Pvz., turime draugus ES, JAV, Japonija, TAIVANAS, P. Korėja, Pietų Amerikos šalys, Kanada, Australija, daug šalių Azijoje, Afrikoje....Reikia TIK laikytis savo principų ir...nelįsti į rizikingas rinkas [ kaip agresyvią Rusiją, Kiniją...]. Būtų laikai , kai dar valdė Hitleris [ su savo konclageriais] ar aparteidas, tai šitie ištižėliai [komentuojantys už santykius su balvonais rusais ar kinais ] ir tada verkšlentų ir norėtų prekybą vystyti. . . PADORIEMS ŽMONĖMS rūpi kitų žmonių [engiamų] reikalai.

LIETUVIS.

LIETUVIS. portretas
O armoškaitė bulvariniam laikraštuke made in vilnius giriasi savo pasiekimais, perskaitęs iš juoko vos kelnių neprileidau.

Julius

Julius portretas
Padekokite Lanzbergiui,Pivilioniui,Šimonytei,prišiko ir dar jų neatstatydina

Anonimas

Anonimas portretas
Apsisike baudziauninkai na ir ka jus tam anukui ir Kumelei padarysit?Acha, pamurmejot ir mars i tvarta sudini parsai.

Anonimas

Anonimas portretas
1. Pasitarti su Kinija dėl TAIVANO ATSTOVYBĖS PERVADINIMO Į AMBASADĄ ir patarti prekių užlaikytojus , kad norėtumėme pradėti jau senai atskilusios nuo komunistinės šalies salos , pripažinimo kaip savarankišką valstybę. 2. Priminti Kinijai , jog mes esame ES valstybė ir TĄ pripažinimą stengsimės "priminti" kitoms šalims [ kitaip sakant "pareklamuoti"]. 3 Tuo pačiu patarti prisiminti istoriją apie Sovietų sąjungos žlugimą.... Pradžiai tiek TIK "patarti", "priminti"...paerzinti ar kitaip paprotinti...Manau pagalvos...

SNIECKUS

SNIECKUS portretas
abu lanzbergus - ozi ir anuka BUTINAI iskilmingai pakarti! nieksus ir idiotrus kas balsuoja uz konservatorius-banditus isvyti is Lietuvos i Europa lai gyvena su negrais Paryziuje!

idomu

idomu portretas
> anonimas. Tikrai nepriklausoma ir tvirta ar USA vasalė ir durna?

Anonimas

Anonimas portretas
Aš didžiuojuosi , kad Lietuva yra tvirta šalis ir nepriklausoma valstybė - visiems tokią maža , o kaip Kinija įsiutino, šaunoliai konservatoriai!!!

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
Kada respublikinės reikšmės anūkas sės,tik ne ant šikpuodžio,o į kalėjimą,ilgiems metams.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Preliminariai bendri nuostoliai Baltarusija +Kinija bus apie 5 milijardus, palyginimui LT 2022 metų biudžetas 14 milijardų.Siaubingiausia, kad tai sąmoningai padaryti nuostoliai ir jokios atsakomybės.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Kas jiems is Tautos susirenka sau atligynima,jie sotus pavalge,vaikai parenti,saskaitos apmokestos,kuo daugiau raike.Bet tuoi zmones darbus praras,bankrotai prasides ir kas ju visa gerave sugriove ir apmokes sasakaitas,nuostaliu tas uzsenio pirminkas ar ta partija lyguota.Laikas jieskotis kitos salies gyvenimo.Cia dar 10 metu neatsigau jai nedaugiau su toke plytika vaikiska.

Ačiu tau

Ačiu tau portretas
Mažapimpi

LIETUVA DURNIU KAIMAS

LIETUVA DURNIU KAIMAS portretas
KAIP RUSAI PASAKE. GERIAU TARTUSI, BET NE. NE TIK SU KAIMYNAIS, BET IR EKONOMIKA APGAILETINA. ZMONIU MAZAI IR TAI, KAS TURI GP. GALI IEITI, O KITI NE. TAI KOKS CIA EKONOMIKOS AUGIMAS.

Pipiec Lietuvai

Pipiec Lietuvai portretas
Lietuva regiasi suduoti Baltarusijai dar vieną ekonominį smūgį – draus prekių tranzitą.

Jolita

Jolita portretas
Dekokit tiems kas rinko lansberginiu šaika, o toliau bus dar blogiau, lansberginiai pridarė ir pridarys ,kad per 10 metų niekas negalės sugrąžinti to kas buvo

Tfel

Tfel portretas
Šiandien kalbame apie nuostolius. Kitais metais prieš Kalėdas kalbėsime apie naują emigracijos bangą iš Lietuvos. O Europa, kaip prekiavo su Kinija, taip ir prekiaus.

VATNIKAMS - NE!

VATNIKAMS - NE! portretas
O kiek smirdanciu komunistpalaikiu komentarose. Musiet gerus sovietu sajungos prisiminimus turite, kad taip nugara lankstote kinijos komunistams.

ir?

ir? portretas
Kinija padidintos rizikos šalis: nesudėtingas verslas , jei sutiksite su visais reikalavimais, ugdo vergo mentalitetą ir dabar dėl turimų kvailiagalvių saviraiškos nuostoliai bus ir dideli Lietuvai, bet pamoka visiems kurie ir toliau norės pakęsti tokias sąlygas, nes sąlygos tik žiaurės. pamoka ateities pamokai,

Tam "pamastymui"...

Tam "pamastymui"... portretas
Tam, kuris siūlo visai neturėti nieko bendro su Kinija....Visas pasaulis su Kinija palaiko glaudžius ekonominius ryšius, o Lietuva..."išdidi"... pagrinde vystys ekonomika su Ukraina....Kur buvai, kai dievas protą dalino?

patarimas

patarimas portretas
Dabar visi, kas rašom, pasitikrinam, kur pagaminta mūsų rašymo įranga arba jos komponentai, pasitikrinam apsauginių kaukių kilmės šalį ir t.t...Net ir ES įmonėms Kinija draudžia pirkti iš mūsų prekes, jei ES įmonės jas importuoja į Kiniją.

ŠIMONYTE AŪŪŪŪŪ

ŠIMONYTE AŪŪŪŪŪ portretas
Pagal tave ir šiandien G.Landsbergis tinkamas ministras? Jį ne tik reikia vyti, bet dar priteisti visus nuostolius, kuriuos Lietuva patyrė dėl konflikto su Kinija. Dar pridėti ir Tichanovskos išlaikymą.

Lopai!!

Lopai!! portretas
Kokia dar lieruva kencia!!!! Visa europa galvuoja kad,na ta verge lojo,prodazna lietuva galvuoja kad bidonas padies….

pensininkė

pensininkė portretas
ko pridirbs ši vyriausybė dar reikia kuo greičiau skelbti nepasitikėjimą vyriausybe ir bandyti atkurti santykius su Kinija mums turi rūpėti Lietuvos žmonės ir šalies ekonomiką ne kitų šalių vidaus politika, turbūt nėra tokios šalies kuri pati sau kenktų o mūsų valdžia tokia gal taip kuriama "gerovės valstybė" tik įdomu kam ta gerovė tokia per tokį vadovavimą sukėlė kainas dujoms elektrai naftos produktams ir visoms prekėms jie ne gerina gyvenimą žmonėms o blogina jau nekalbant apie narkomanijos alkoholizmo, plėtojimą apie sveikatos sistemos nebuvimą apie priverstinį skiepijimą ir t t

klp

klp portretas
kaip jaučiatės, konservų rinkėjai ? :) :) :) :) :)

4

4 portretas
Argi galima daryti priešais valstybės iš kurių galima gauti pelną Lietuvai. Greitai dar prisižais mūsų politikai, kad čia vėl bus Rusija. Sveiko proto šalis visada bus neutrali visam pasauliui, o ne gasdinti visus, ypač kurie yra daug stipresni už tave

vienžo

vienžo portretas
pišleris nori kad alga padidėtu tegul rusai jai kelia juk rusams ji dirba

ZZ

ZZ portretas
Tegul nauseda ismeta anuka ir viska sutvarko. Nejau konservatoriu klanas virs prezidento?

Juokdariai

Juokdariai portretas
Siekia milijardus ;))))))))))))). Jis rimtai durnas? Tai siuskite per bent kuria kita ES sali, sukurkite dukterine tenai ir kainuos vos keliais centais brangiau. Kas per mulkiai!

Kentauro alfa

Kentauro alfa  portretas
Blogesnės valdžios Lietuvoje nebuvo. Nesuprantu tik, ar čia beviltiška nekompetencija, gal net ribotos protinės galios, ar sąmoningas kenkimas.

Duosiu i teisma

Duosiu i teisma  portretas
Lansbergi gaidi

valio! valio!!!

valio! valio!!! portretas
balsuokit uz konservas!!! :)))

Spandau

Spandau portretas
na ir kas čia tokio? Armonaitė iš jūsų visų "biudžeto" pažadėjo "skirti" 136 mln. "nuostoliams kompensuot". Tai gal susimeskit iš savų lėšų jos vertybėms paremt

na

na portretas
gal ir geriau prie kino būtų, negu tokia valdžia dabar...nusibodo gąsdinimai, melas ...kiekvieną dieną su naujovėm ir vėl gąsdinimai ir vėl tas pats. Kinai nors moka už save pastovėti...o mūsiškiai tik Petis už Petį reklamą rodyt...tarp kitko kur dingo Petingi vyrai prognozavę, kad du skiepai išgelbės pasaulį

Kvaiša !!! Kokiam pamąstymui ?

Kvaiša !!! Kokiam pamąstymui ?   portretas
Kas žino koks " mėnulis " vėl nušvies liberkonservatų " vertybes " ir su kuria šalimi verslas gali turėti ilgalaikes sutartis ? Nuo 1991 metų verslavo su rusija , kol " mėnulio " fazė nepasiūlė nutraukti ryšius ir ieškoti kitų partnerių ar investuotojų ....Sunkiai , bet rinką DIDELĘ rinką rado Kinijoje ir vėl sušvietė " taivanio " ambasados mėnulis ir jokio skirtumo , kad nei viena ES šalis jos neatidarė Taivano vardu , o mūsų verslas ir biudžetas ( pensininkai , vaikai , neįgalūs , dirbantys ) turi ieškoti kitų partnerių ? Ar bandėte " vertybininkai " parduoti nors savo iškeptą bandelę ? Gyvenate visą gyvenimą iš biudžeto ir rėkiate apie " vertybes " ? Eikit ...patys žinote kur ...Nevykėlių vyriausybė ...

uztai

uztai portretas
protingas beretnykas prasidedasu tuo kas didesne pensija moka

pamastymui

pamastymui portretas
Protingas verslininkas su Kinija neprasidejo. Nieko nereikia, puse sibiro taigos jau kinieciu iskirsta, kur kinai stambiai investavo,tai skaityk,tos salies jau ir nera. Taip kad, ir be Taivanio ,tik veliau, butu taip pat.

Feldfebelis Otto

Feldfebelis Otto portretas
Ai, bus tų milijstdų...Nemyžkit.

Kvaiša !!!

Kvaiša !!! portretas
Vertybinė politika turi būti vertinga ŠALIAI kuriai DIRBI !!!! Kam dirba ši vyriausybė ir jos vertybės , jei Lietuva žlugdoma ?

cha

cha portretas
kam tie milijardai kai keli milijonai atplauks is taivanio ...

Lyda

Lyda portretas
Su tokiais bestuburiais verslinykais sunku vykdyti vertybinę politiką. Dabar tie už savo 30 sidabrinių laksto per visas įmanomas televizijas ir visaip gąsdina lietuvius "tuoj tuoj užgriūsiančiomis katastrofomis".

kauniete

kauniete portretas
Šali valdo Nausėda ir jo prezidentas lansbergas Scwabo nurodimu

tam Antanas

tam  Antanas portretas
O pelną galima pasidalint tik balsavusiems? Pelno bus daugiaiu.

Ko gero

Ko gero portretas
įslaptintieji buvę KGB' istai savo veiksmais(suderintais su Putino vadovybe) vykdo tokią politiką tam, kad priverstų Lietuvą vėl atsigręžti į tamprius ekonominius santykius su Rusija....

Šalį

Šalį portretas
valdo neadekvatūs (čia turėtų būt riebus keiksmažodis). Už jų nesamones kentės Lietuvos žmonės. Liūdna iki negaliu ...

o musu frezidentas

o musu frezidentas portretas
toliau sau bezda ir nieko nemato...

Kinieciai

Kinieciai portretas
Nesicackins kaip rusai, ismeigs iki pat ausu.

Išvada

Išvada portretas
Tai gal Broileris su Ožiu atlygins visus nuostolius ?

nuomone

nuomone portretas
Bijau sakyti bet vyriausybe gal laikas patraukti nes patys jie kaltes neprisiima ir trauktis neketina.

Tam - koks skirtumas

Tam - koks skirtumas  portretas
bukaprotisbemokslis todėl be atsakomybės prieš Lietuvą ? Nesuvoki kas laukia Lietuvos ? Mano galva tik " kitos šalies spectarnybų agentai " gali norėti Lietuvos verslo žlugimo , Lietuvos žlugimo .

na

na portretas
Turbut pavasari jau netures is ko moket pensiju ir atlyginimu,stebuklu nebuna

Patys išsirinkot

Patys išsirinkot portretas
kgbistų anūkus,narkomanus,iškrypėlius ir šiaip gražius įdijotus.Tai ko dabar bliaunat?

Irena

Irena portretas
Neatsistatidino tie, kurie žadėjo...Prisidirbo ir toliau mala nesąmones, tautos kenkėjai

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
Ir labai gerai, kad tuos kinus pamokė. Tegul žino savo vietą. Reikia pasitikėti demokratiškai išrinktos vyriausybės oficialia nuomone ir kompetencija. Ir baltarusai dabar tegul žinosi. Atsirado mat.

Ir kiek tai

Ir kiek tai portretas
truks ....... matyt kol patruksim ir būsim išvežti rogutėmis ...... į miskeli ilgalaikiam poilsiui

Liko klausimas

Liko klausimas  portretas
" Verslui " ar ne ponai per rinkimus remia liberkonservatas ? Tie " stambūs " :)) Išrinkote tuos , kurie pagaliau ir jus išdūrė ? Žinoma gaila , kad " milijardus " nuostolių mokesčiu pavidalu dengs niekuo dėti dar likę Lietuvos gyventojai . Pati blogiausia Šimonytės vyriausybė .

Klp LEZ

Klp LEZ  portretas
Konteinerių krova labai smarkiai sumažėjo palyginus su preitais metais , tikrai atsilieps skaudžiais nuostoliais

Alex

Alex portretas
Bliovimas begalinis, ir ko? Pasaulis griūna, Kinija užsidarė? Kai užsidarė taip ir atsidarys

šaika

šaika portretas
dėkokit pišui, gabriui ir šaikai, kad susipyko su visu pasauliu, šoko aukščiau skystos bambos, nuvarė Lietuvą į dugną, prarado milijardus, bet vis tiek sėdi bobariausybės kėdutėse, nors kompetencijos nulis.

>Antanas

>Antanas portretas
Nuostolius turi padengti tie, kas prieme sprendima. Tai uzsislaptine 75 metams rezervistai ir ju atzalos.

Hihi_brAvo

Hihi_brAvo portretas
Durniu_laivaS 666

vau

vau portretas
Cia kam nors tai rupi?Mes dar ir karantina isivesim

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Nuostoliai negali, o bus milijardiniai. Kodel neatstatydintas "ministeris" ir visa nevykeliu "vyriausybe"? Kur prezidentas? "Durniu laivas"...

Nuomone

Nuomone portretas
Cia tik pradzia

Anonimas

Anonimas portretas
Puiku. Pagarba kiniečiams.

L?

L? portretas
Kaip užknisa tie galimai, gali būti, bet gali ir nebūti. Merga verpia pakulas ir verkia. Klausia ko verki? Ta sako: va kai aš ištekėsiu, pagimdysiu vaikelį, kai jis paaugs pasisodinsiu ant kelių ir verpsiu pakulas, o jam spalis įkris į akytę, jam labai skaudės kol aš tą spalį išimsiu, vaikelis verks, o man jo bus taip gaila, taip gaila...... Ir dar labiau pradeda verkt.

Anukas

Anukas portretas
Senelis aiskiai pasake,nebijoti nuostoliu.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai yra labai gerai. Greiciau uzsilenks fasistine Lietuva. Baudziauninkams yra tas pats ar burzujai vagia milijonus ar juos kinai pi.s.a.. jiems nei silta nei salta. Baudziauninkas, jeigu ji vestu saudyti tai noretu kad kartu su kaimynu.

Gal verslas

Gal verslas portretas
Išvers iš postu kgb įpėdinius.

Antanas

Antanas portretas
Visiems balsavusiems už dabartinę daugumą sąskaitą, tegul padengia nuostolius.

Galerijos

Daugiau straipsnių