Dėl Baltarusijos sankcijų vežėjų nuostoliai gali siekti daugiau kaip 100 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

Dar nepamenu metu,

Dar nepamenu metu, portretas
kad vezejai nenumelztu biudzeto del kokiu nors "sunkumu" ir "nuostoliu". Gal todel,kad net 2 musu expremjerai valdo sio verslo gigantus,o treciojo brolis,nors ir nedidele,bet irgi vezeju imone!? Tiesa,is tu "nuostoliu" kai kas uzsako po 2000 vilkiku vienu metu,ko negali sau leisti net Amazon,DHL. Kai kas deklaruoja milijardini asmenini turta... Na,ubageliai - susimesim ir vel nuskriaustiems!?

Ručy

Ručy portretas
kaip matau tu iš mėnulio ant galvos nukritai - pezi nesamones. Koks rentgenas jeigu tas rentgenas jau 3 metai neveikia ir niekas net negalvojo jo taisyt?O tokiais kiekiais gabent kontrabandą galima tik turint didelį globėją valdžioje. Ir nori pasakyt kad tokie faktai galimi be aukščiausios šalies valdžios dalyvių žinios? :D) IŠ DIDELĖS KONTRABANDOS LIETUVOJE PELNOSI TIK DIDELI ŽMONĖS!Lukašenka iki šiol Lietuvai buvo nežudikas ir geras prietelius kol vieną dieną ,,Čikagos berniukai" nesugalvojo kad užteks - reik jo šalį sudemokratint savanoriškai privestine tvarka...šalis turtinga, išlaikyta nepaliesta nuo didžiosios buvusio soclagerio šalių prixvatizacijos laikų..Bet ką tau čia aiškint. Pas tokius tik vienu spinduliu akys mato ir kramės veikia - vistiek nepraregėsi

Anonimas

Anonimas portretas
Kur dingo maška ?

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
senai reikėjo vyti lauk geležinkelių šaiką . Nes tik darė žalą Lietuvai . Nematau nei vieno projekto kuriame būtu krovinių perėmimas iš fūristų . Taip pat nėra projekto kad vežti lengvuosius automobilius su keleiviais iki pajūrio ir toliau . Kitaip tariant nieko nedarė kad Lietuva turėtu finansinės naudos , ir nebūtu švaistomi pinigai priverstiniam asfaltavimui dėl fūristų sugadintos kelio dangos , net įmoka už kelius juokinga .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
o dabar paskaičiuokit kontrabandą kurios sulaikoma 7 kart daugiau net be rentgeno aparato , tai klausimas kas ten per rentgeno aparatas , ir kokia finansinė žala uabams . Žudiko lukašenkos terorizmą ir jo rėmimą , taip pat Lietuvoje esančių uab ir partinių veikiančių žudikų lukašenkos ir putino naudai , padarytą ir daromą žalą Lietuvai . Taigi galima daryti išvadą kad jokio pelno Lietuva negauna santykiuose su baltarusija . Taip kad reiktu pasidomėti kas skleidžia propagandą ir ar ne už lukašenkos pinigus

h u i n i a

h u i n i a portretas
užtai turim tikrą brangiai kainuojančią Baltarusjos prezidentę Vilniuje ir kovą už demokratiją prieš neligitymų tos kaimyninės šalies vadovą. Kuris sprendžia, vykdo ir reguliuoja nežiūrėdamas kad tam neturi teisės ir kad Lietuvos valdžia jam to neleidžia:D)

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul tas tranzitas vyksta,nes Lietuvai taip reikia.

Anonimas

Anonimas portretas
G.Landsbergis tegul sumoka padarytus nuostolius Lietuvai, jis savo Senio nukvakusio klausė nurodymų.

Joooo

Joooo portretas
Tai kiek visumoj metiniu nuostoliu Anukelis padare? 0.5-1.5 milijardo. Blembas jo vietoje susideginčiau.

Lozoraitis

Lozoraitis portretas
Štai jums "ožių partijos" "vertybinė politika", vykdoma pagal iš jankių anbasados gaunamus elektroninius laiškus. Ką tiems chalujams pasako - tą jie ir daro. Dabar pvz. Lietuvos užsienio reikalų pareigūnai niekaip nepasisako dėl įvykių Kazachstane. Nes dar negavo teksto iš JAV ambasados penkto sekretoriaus, dar nežino kokį pareikšti "pareiškimą".

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Ne dėl Baltarusijos sankcijų milijardiniai nuostoliai, o dėl jūsų pačių valdžios idiotiškumo, ne baltarusiai sankcijas ivedė.

Galerijos

Daugiau straipsnių