Daugėja dirbančių senjorų: ar įmanoma išgyventi gaunant vidutinę pensiją?

Grįžti į straipsnį

vienisa 75 m. pensininke

vienisa  75 m. pensininke portretas
jo is 250 jev, ne gyventi ,bet ir egzistuoti nebeisena

anta

anta portretas
Iš kur jie traukia tas sumas 360 eurų aš turiu sei dienai 48 metus darbo stažą o gaunu tik 337erus ....tai kam meluoti

...

... portretas
O išgyvent iš MGL?.. gal nuo to ir prasideda visos velniavos?..

Diedukas Anicetas

Diedukas  Anicetas portretas
Leninizmo laikais mano tėvai ir visi visi pažįstami pencinykai dirbdavo . Mama dirbo budėtoja baldų fabrike . Giminės šlovingame ''Auštančio ryto '' kolūky gaudavo 16 rubliukų piencyją , sakant . ................................Toliau -----------kas antrą savaitę paviešina apie neblogas grynųjų sumas , iš dabartinių senolių išviliotas , y ha ha ha . O kiek dar gėdijasi paviešint , y ha ha . Vadinas , reikia pinigų ? PINIGŲ YRA !!!!!!!

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos politikai nežino, kas yra šiuolaikiniai populistai. Štai vieno iš jų rašinėlis: "2016 metais ant populizmo bangos į Lietuvos valdžią atėję valstiečiai šiais metais pralaimėjo trejus rinkimus iš eilės, jų kandidatas nepateko į antrąjį Prezidento rinkimų turą, valdančioji koalicija yra visiškoje suirutėje ir gali neišgyventi iki 2020 metų Seimo rinkimų." Atkreipkime dėmesį, kad ponas Lietuvos politikas neteisus: valstiečiai nėra populistai. Šiuolaikiniai populistai yra prieš imigrantus, numušančius lietuvių algas. Valstiečiai užtvindė Lietuvą imigrantais. Šiuolaikiniai populistai yra prieš Kiniją, nesąžininga konkurencija atimančią mūsų darbo vietas. Valstiečiai yra už prekybą su Kinija. Lietuva, kaip visada, atsilieka. Mes kada nors turėsime Lietuvoje politikus populistus. Galimas Danijos variantas - kokia nors didesnė partija, kaip Danijoje socdemai, apsimes populistais, kad prasimušti į valdžią. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

viskas gerai

viskas gerai portretas
mažiau ėskit,baliavokit ir po kurortus lakstykit,nereikia madų vaikytis,o renkitės kukliai,o jei savo gaunamo biudžeto nemokat valdyt,tada dvėskit badu,o ne dejuokit kas bebūtumėt,senjorai,jauni ar dar kt.kategorijos,jei norit daug,čia ir dabar,tai Lietuvoj jums taip nebus,pyzdykit į visas keturias puses nuo visų...

Kadangi

Kadangi portretas
mąstyti ir naudotis technologijom ne visada priklauso nuo amžiaus, tai darbo vietas turėtų gauti žmonės, sugebantys atlikti darbą, o ne pagal amžių.

Tam "to ožys"

Tam "to ožys" portretas
na jūsų rašliavoj klaidų tikrai ne mažiau:))

SKAITYTOJAI

SKAITYTOJAI portretas
mes tikrai nepavydim ir suprantam,kad ir mums bus taip.Bet jūs supraskit ir jaunus žmones.Darbas-ne senelių prieglauda ar vaikų darželis.Gal reikia siūlyti valdžiai,kad būtų tam tikros darbo vietų kvotos, nereikalaujančios sunkaus darbo ar intensyvaus mąstymo, naujų technologijų būtų paliekamos pensininkams?Juk visi suprantam,kad užtikrinti dideles pensijas ne mūsų vyriausybės nosiai.

to ožys

to ožys portretas
pirmiausia išmok lietuviškai rašyti žodį pensininkas, nuo žodžio pensija, o ne penCija-penCininkas,.. antra, ji ne rinko manau, o užsiaugino rūgštynes savo sode ar darže, mačiau irsavo gėles prie PC pardavinėjačią moterį, taip pat matosi kad tvarkinga, sakė išsavo sodo, už puokštelę prašė 1euro, nupirkau-pagyvenę žmonės labai taupūs , laiko turi ir kad neprapultu kas užauginta- nesibodi ir pardavinėja viešuose vietose, nieko čia blogo , žmogaus pasirinkimas, bet tikrai ne iš bado, jei turi kur auginti, tai ir bulviu ir daržoviu užsiaugina...

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Macciau neseniai siaubo filma. Ar jus galite isivaizduote, PRIE MINDAUGO MAKSIMOS BABCE PREKIAUJA RUGSTYNEMIS!!!! Ar jus isivaizduojate iki kiek dakruso sita b l e d z iu valdzia, kad pencinykas tam jog paimti vargana centa yra priverstas eiti i miska rinkti rugstynes ir jomis prekiauti. Cia ne kazkokia narkomane ar alkoholike.

Piktas

Piktas portretas
Dirba tik tie pensininkai kurie dyki,kontorose popieriukus dėlioja.Tegul varo griovių kasti ,šaligatvių šluoti,pažiūrėčiau kaip jie padirbtų.

SKAITYTOJA

SKAITYTOJA portretas
JAUNIMAS ,NEPAVYDĖKIT DIRBANTIEMS PENSININKAMS.JŪS TAIP PAT BŪSITE PENSININKAI IR TIKRAI IŠ PENSIJOS NEPRAGYVENSIT.KURIS PENSININKAS EINA Į DARBĄ IŠ DIDELĖS LAIMĖS-OGI NEI VIENAS.EINA,NES NEGALI PRAGYVENTI.ŠIANDIEN PENSIJA TURĖTŲ BŪTI MAŽIAUSIA-500-600 EUR.TADA,MANAU, TIKRAI NEDIRBTŲ.KALBU IŠ SAVO PATIRTIES.ŽINOMA,TOKIĄ PENSIJĄ REIKĖTŲ GAUTI ŠIANDIEN,O NE PO 5 METŲ,KAIP JIE ŠNEKA.UŽMOKESČIAI KOKIE-BAISU.KĄ JIE SVAIGSTA,KAD UŽMOKESTIS AUGA,TAIP AUGA NE UŽMOKESTIS O MOKESČIAI.JIE SURYJA MAN APIE -300 EUR.TAI APIE KĄ MES ČIA KALBAM ,,GARBINGI PONAI,,-VALDŽIOS KLERKAI.

tada

tada portretas
kaip išgyvent iš minimalaus atlyginimo?Kur dirbt moterims,kad gaut daugiau , nei minimumas?Vyrai prisidurt gali statybose, o moterys?

mes

mes portretas
nepavydim pensininkams, bet darbovietėj dirba keli pensininkai,tai valdžia liepia dirbt dalį jų darbo,nes senoliai-nepykit-nepaveža, o ir mąstymas lėtesnis.Suprantu,kad įmonių vadovams tokie darbuotojai-auksas.Jie nuolankūs, pritars viskam ir bele kam.

Eugenijus

Eugenijus portretas
Nereikia pavydėti pensininkams, ir gaunantiems negalos-invalidumo pensijas. Visi jie uždirbo savo prakaitu senatvės, ir negalos-invalidumo pensijas. Kai kurie iš jų 50 metų dirbo ir mokėjo valstybei mokesčius. , Manau, kad nereikia pavydėti per visą gyvenimą uždirbtai pensijai.

trumpai

trumpai portretas
tik egzistuoti gali ir tai dar klausimas, bet pensininku ir Tautos 'pagalba ' ,kai kas klesti ir puikiai gyvena .

Senolis

Senolis portretas
nera taip blogai ,nes zmones taupo.isgyventi , pragyventi - galima.

Anonimas

Anonimas portretas
Tie seimo BALVONAI kuruos mes visi islaikom matai jie negali isgiventi uz 4 stukites euru dar matai te parazitai nuoretu gauti rentas kad jie pasprinktu tai eurais kiek zmuones dar kentesite tas visas paticias?

Jonas

Jonas portretas
Gyventi ar isgyventi du skirtingi dalykai.Is bado misdamas pigiausiais produktais islaviruosi,buteli jei vienas ne,vaistai pigiausi,pramogos kuriu lygis nemokamos gali eit,o jei kas sugedo sudie lietuvele nes kainos ...... Tad kol dviese gyvi.

diedukas

diedukas portretas
Sunkiai Lietuvoje dirbau 35 metus ir dabar mano pensija 290eu. Nustipciau badu jeigu nebuciau laiku investaves Anglijoje i prostitucijos versla. Aciu atsitiktinai bare sutiktam albanui. Geda Grybauskaitei ir dabar valdzioje esantiems kolchoznykams kurie tyciojasi is dieduku.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Iš pensijos galima tik skursti.Gal reiktų kad visi gautų tik Sodros pensiją,bet kiaulės lygesnės už kitus gauna po kelias Kirkilo rentos dar vienas kiaulių mėginimas būti lygesnis už kitus

Jonis

Jonis portretas
O ką galėtumėt parašyti apie dirbančius lordus, bojarinus, markizus, idalgus, emyrus ir kitokius didikus?

as

as portretas
isgyvent neimanoma pencininkam bet jus nedejuokit musu seimo nariai rentu nori stai jie uz 4 tukstancius tikrai neisgyvena jie skursta jiem rentu reikia iki gyvenimo pabaigos cia kirkilo sumanymas matyt jaucia kad gali nepakliut i seima

Italas

Italas portretas
Tiems šaunuoliams, kurie ištveria išbandymą skurdu, kankinimai valdžia ir pinigais dažniausiai jau nebėra skiriami.

Zenonas

Zenonas portretas
Mano stažas 55 metai, o pensija 510 eurų. Sergu reta liga, kuriai gydyti vaistai nekompensuojami. Esu bevaikis našlys ir pragyventi jokiais būdais neįmanu. Dirbu už pusę etato – 200 eurų į rankas. Susirasti darbą nebuvo sunku dėl retos profesijos, aukštų kvalifikacijų ir didelės patirties. Sumuojant: sergantis senas žmogus priverstas dirbti, kad nusipirktų vaistų ir sumokėtų mokesčius. Ką čia kalbat apie kažkokią darbo rinką?!

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Cia apie seimo pencininkus,savivaldybiu ,ir kitus valstybinius siknatrinius?

Neteisingas klausimas

Neteisingas klausimas portretas
Išgyventi gaunant vidutinę pensiją neįmanoma, įmanoma nebent gyvaliot, ir nėr ko šidytis panašius klausimus uždavinėjant. Tikrasis klausimas turėtų būti toks: kur ir kokiu būdu tie dirbantys senjorai darbą susirado, jei šiais laikais darbdaviams net keturiasdešimtmečiai jau per seni? Ir kodėl pensinis amžius vis atitolinamas, kai "nebetinkantys darbo rinkai" vis jaunėja?

ir

ir portretas
as pasakiau mamai:isgelbekim Tevyne!

pederastai nelaimingi ....

pederastai  nelaimingi .... portretas
turiu 41 metu darbo staza beje nepertraukta, o tegaunu pensijos 276 eurus, po visu priedu siai dienai , ka cia pisa....... t smegenis ir ciulbat apie 344 euru pensija ....jos gyvenime dar negavau

galima

galima portretas
Pragyvent ir is pensijos nes detis nera kur,kaime buna,kad pensininke mama turi pijoka jauna sunu ir tai isgyvena,viskas pas mus imanoma

Dirba

Dirba portretas
Tė siniorai, kurių darbo vieta-kėdė stalas, šiltas kabinetas. Jų šluota ne išvaryti. Kur statistika senjorų statybininkų, duobkasiu.

Galerijos

Daugiau straipsnių