Darbo skelbimuose bus privaloma nurodyti atlyginimus?

Grįžti į straipsnį

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Ir toliau bus visi durniaus vietoj... Leis rašyt algos intervalą.... Nuo iki :-)))))) Tai mūsiškiai rašys protingai, nuo minimalkes iki pievų, ir pyst - mokės minimalke. Nu ir ką tu jiems, y pimpy ykasi???? :-))))

Petrui

Petrui portretas
Nuo stogo, Petrai, nukritai? Algos ir dabar per prievartą per banką mokamos, bet visai ne tam, kad mokesčiai matytųsi, o tam, kad net paskutiniai biedniokai būtų priversti bankus išlaikyti. O jau mokesčius tai valdžia norėdama suranda visada ir visur.

Petras

Petras portretas
Kad atlyginimas per banką būtų mokamas,ir dar matytūsi kiek mokęsčių sumoka. Nes viskas slepiama nuo darbuotojų,kiek nori,tiek duoda atlyginimo. O apie mokęsčius ir neaišku niekas.

Gal geriau

Gal geriau portretas
už kiekvieną skelbimą, kuriame reklamuojamas "jaunas darbo kolektyvas", iš darbdavio bent po dešimt tūkstantėlių baudos pareikalauti, pinigus skiriant ne dėl savo kaltės nesukaupusių stažo pensijoms? Praradusiems darbą vyresnio amžiaus žmonėms naują darbą gauti beveik nerealu, paskui jie dar kaltinami, kad "nenorėjo dirbti", todėl pensijos negaus. Kur dėtis norintiems dirbti, kai darbdaviai pageidauja vis jaunesnių darbuotojų, o pensinis amžius vis ilginamas?

Galerijos

Daugiau straipsnių