Darbas užsienyje traukia vis mažiau: įsisukę Lietuvoje svetur nebesižvalgo

Grįžti į straipsnį

minde

minde portretas
det reik skersa jai i zmogu kai i verga ziuri pirmas komentaras teisingas/

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai tam uzsienije gyvent.Gyvenu ir kaifuoju.Ar Lietuvoj ne vergove.Dirbi virsvalandzius ir uzdirbi ka?.Uzsienij i amziu tautybe kad kalbos nemoki neziuri.O Lietuvoj iskarto prisikabina prie amziaus.Tipo senas ir darbo tau nera.Gyvenk kaip nori.Ar ne?.

Anonimas

Anonimas portretas
Bekit is VAGIU ir AFERISTU valdomos lietuvos. Cha cha cha .... Kaip gera lietuvoje uz minimuma ir darba 12 val/ paroje - 7 dienas savaiteje. Matyt truksta vergu prekybos centruose.

Patinka, kažkam, kad emigrantų daugėtų

Patinka, kažkam, kad emigrantų daugėtų portretas
jei tik pradeda mažėti, pasipila blogi komentarai, reikia džiaugti, kad savoje šalyje gyventi geriau, nusibodo dejuotojai, o palyginti, kad kažkur uždirba daugiau, visada galėsim.

geda

geda portretas
idomu kiek sumokejo uz uzsakyta straipsni

Skaitytojas

Skaitytojas  portretas
Tai Maksimai truksta darbuotojų, pažiūrėkite darbo skelbimus, o atlyginimai 600 prieš mokesčius!!!

To gerai

To gerai  portretas
Ar tu iš psichiatrinės rašai jei taip tai greičiau vaistų išgerk pavydus šude.

Gerai

Gerai portretas
nes kiek rodo, dirba 3- penkiuose darbuose valytojom, nevalgo nemiega, giriasi, kad užsienyje uždirba, čia taip dirbtų, tai ir čia uždirbtų. Aišku, ko važiuoja geri specialistai, bet paprastų darbų dirbti ko, neaišku. Nei susitaupo, gyvena kamaraitėse, nutrūksta šeimų ryšiai, svarbu fasonas, ale didelis atlyginimas ir vienatvė kamaraitėse.

Nupirktas Trolis

Nupirktas Trolis portretas
Visas straipsnis vienu sakiniu: įsidarbinau maksimoj ir man patiko

Įsisuka

Įsisuka  portretas
Varžtai.

Tik jau

Tik jau portretas
Nenori dirbti, tai ir skundziasi kad svetur blogai, daug dirbti reikia blogos salygos, priprate prie teveliu gyventi ir niekuom nesirupinti, jei dirbi gerai tai visur yra gerai vienu zodziu jaunimas sugadintas, nori nieko nedirbti ir pinigus gauti taip tevai uzaugino

ss

ss portretas
juokdariai žurnaliugai:)) iš užsienio visi traukia i maxima dirbti už kopeikos:)) gerai nuotaika pakelet:))

idomu

idomu portretas
Kokiais karjeros laiptais galima pakilti dirbant maximoje,kas ten tave pastebes,ten nera tu pareigybiu,vienodi ten visi,tiek panainos virsininkas,tiek pardavejas tampo prekes ir nieko neuzdirba,dukra dirbo apskatininke ir tai tampe prekes ir nieko neuzdirbo,gal cia tik tam aprasytam tomui kaip vyriskos gimines atstovui pasiseke

Nu nu

Nu nu portretas
Baikit 2.700000 like is 3.3 mln ir 40%seniu Neemigruoja. O kiek neimigrave kaifa vezioja . Dar 300000 Baikit ka

Veikiau

Veikiau portretas
nebelieka kam emigruoti,nes reikia tureti paklausia specialybe,moketi bent minimaliai tos salies kalba,o musu universitetai tebezuvauja kazkur ten virs pekisimtuju reitingo vietu.Liko ir liks viskas skurdziai ir paprastai lietuviska,bent jau daugumai svajotoju.,aisku be zemvaldziu,zemrobiu,vadinamuju pramonininku,palukanininku ir krautuvininku......30 metu jauni,nesusitupeje ir vis besivystantis tai jau melo antpilas...Panagrinekit Estijos ukiir ekonomikos sanklodas,socialine ,svietimo,mokslo bukle,eurostato skelbiamus duomenis,gal dar praregesit,kas mes,i kur mes,ir kas liks is musu.....

Italas

Italas portretas
Kai 30 metų darbo stažą turintis kubilizmas išgirdo, kokią vyriausybė įvardijo kaip mūsų šalyje dirbančio žmogaus atlyginimą, jis suprato: arba jis - ne žmogus, arba ne toje šalyje, arba nedirba.

Makaronu fabrikas

Makaronu fabrikas portretas
Kas šio kliedesio autorius? Kas tas jp.lt inf.? Normalūs žmonės jau itin retaikada nori likti šiame eUropos pakraštyje

Slabotke

Slabotke portretas
Per tilta melagis vaziavo

Galerijos

Daugiau straipsnių