Dar tik planuojate pirkti dovanas Kalėdoms? Galite būti pavėlavę

Grįžti į straipsnį

Tiesa

Tiesa portretas
Protestuoja dauguma žmonių ,kad ir turi tą neteisėtą pasą, kuris prieštarauja LR Konstitucijai. Aš turiu, bet jo nepanaudojau niekur ir nenaudosiu.Įdomu kaip atsakys Dulkys prieš teismą, Nes Skiepai nepriverstini,DELFI portale pats pripažįsta tą.Kas pasirašė prieš skiepus, tas prarado teisę i pretenzijas,supratote ,kam reikėjo parašo..Jums šventinė dovana !!!!

Gija

Gija portretas
Jokių dovanų ,labai gerai ,ne visi i prekybos centrus gali patekti ,labai smagu.Pinigų liks daugiau ir be jų galima gyventi.Pagaliau išmokome gyventi, be perteklinio šlamšto.Šventė ,tai saikingos vaišės .

Patarimas

Patarimas portretas
O geriausia dovana pinigai,taip kad prekybos centrų šiemet nereikia. Dovanok pinigus ir bus gerai.O su jais žinios ką daryti,nežinantiems ,patars artimi žmonės. Nepirkite jokio privezto šlamšto,vaikai jau nevertina žaislų ,pazaide minute meta i šoną.

Pratęstas

Pratęstas portretas
Sąmoningai nepirksiu jokių dovanų ir aš nenoriu gauti jų. Protestas prieš neisiskaityma su žmonėmis prekybos centram,dėl galimybių paso. Nebus jiems linksmos šventės, turėtų Visi pagalvoti ir nesilankyti i tas parfuotuves i kurias buvo neileisti ,reikalavo galimybių paso.

Patarimas

Patarimas  portretas
Pirkit kelioms Kalėdoms is eilės ir geriausia vasarą. O tai gali nelikti... pirkit, pirkit, pirkit, nes tos kalėdos jau tokia svarbi šventė, kad nenupirkę iš sielvarto dar pasikarsit...klausykit to banko pliurpalo ..

LLL

LLL portretas
Mačiulis atstovauja bankus. Jeigu jau skubina leisti pinigus, galima spėti, kad bankams reikia didesnės apyvartos, kad daugiau uždirbtų. Matyt striuka jiems....

Jo

Jo portretas
Kai tik baigėsi praeitos Kalėdos iš karto reikėjo rūpintis sekančių Kalėdų dovanomis.Ir tai kažin ar spėtum.

Galerijos

Daugiau straipsnių