Dar labiau sunkins gyvenimą „bambaliniams“

Grįžti į straipsnį

ir gerins

ir gerins portretas
kontrabandistam ir bobutem

Gal

Gal portretas
reikia didesnes kontroles autobusu stotyse.Siandien apie 1,5 valanados is ankstyvo ryto laukiau autobuso stoties viduje autobuso,tai viesoje vietoje uzlinkes zmogelis padusaudamas miegojo,taip ji ir palikau.NE PER GERIAUSIAS VAIZDAS IR LABAI NE VIETOJE.

Anonimas

Anonimas portretas
nesvarbu kokio stiprumo visus bambalius reikia naikinti taip pat ir tą vadinamą rašalą- vyną tegu būna tik geros kokybės vynas ir alus nedidelėje taroje 0,5 ltr.

...

... portretas
Tik nerinkit į valdžią veganų!

Praeivis

Praeivis portretas
Sio seimo nariam jau reikia patiem pagulet ziegzdriuose ar rokiski palatoj su rankena is lauko, nes daugeliui ju simet pasireiske alkoholine sizofrenija.

nija

nija portretas
Tai,kad parduoda litrinius stipraus alaus,ir jis stovi priekyje kaime kiekvienoj parduotuvej,ir maciau kaip autobusu stotyje mieste matyt po pasalpu tempesi po bloka jo mat mieste jis pigesnis,te nors kiek juos patvarko,gi buvo ir gal 1,5 litro ar 2,nebeliko nieko neatsitiko,niekas nuo troskulio nemire mire tik nuo pergerim

Kol kas

Kol kas portretas
gyvenimas sunkinamas ne bambaliniams, o normaliems žmonėms, kuriuos žaliukai įsivaizduoja esant alkoholikais. Jei bandytų aptramdyti bambalinius, pirmų pirmiausiai būtų uždraudę spirituotą alų ir spirituotą vyną. Aišku, tuos plastikinius "merzavčikus", kaip ir alų nesvarbu kokios talpos plastike, irgi laikas išguiti, bet jei liks spirituotas alus, kuris iš tiesų nėra alus, ir spirituotas vynas, kuris iš tiesų nėra vynas, iš to naudos nebus.

Taigi

Taigi portretas
Geriausiai tai nemokėkit bambaliniams už vaikų gamybą, nebus iš ko gerti, o tai skaičiau yra ir po 17 vaikų pagaminusių, o kiek jau ir gimsta alkoholyje išmirkę?

Galerijos

Daugiau straipsnių