A. Butkevičius: kodėl smulkusis verslininkas negali prekiauti net muilu?

Grįžti į straipsnį

Rita

Rita portretas
Karantinas tik smulkiems. Atsivezkim kruopų ir galėsim prekiauti toliau.

prietaiseli --smulkus verslas negali prekiaut

prietaiseli  --smulkus  verslas negali prekiaut portretas
net muilu todel ,kad toki kaip tu visa muila jau senai supirko [kad galetu issimuilave galva y subine lyst] is stabiu verslininku....

Turbūt

Turbūt portretas
Jau pamiršo jog buvo ministras, partija keleta kadenciju buvo seime,tada reikėjo keist įstatymus, galvot, mastyt Apie pasekmes, dabar matai susirūpino piliečiais.

Fama

Fama  portretas
Gal kizmom.Be eilės.

pritariu ir papildau

pritariu ir papildau portretas
Per 2019 m. virš 70 proc. visų iš verslo surinktų į valstybės biudžetą mokesčių sumokėjo smulkieji ir vdutiniai verslininkai, net 73 proc. visų darbo vietų yra taip pat smulkijaame ir vidutiniame versle - todėl jų poreikiai, o ne stambiųjų turi būti pirmenybiniai, jie turi diktuoti sąlygas Vyriausybei, o ne prašinėti ir žemintis - jei neparems, diskriminuos- nebemokėt mokesčių, atleist dirbančiuosius ir perkelt verslus - tai labai lengva - į kitas valstybes, kur teisės, laisvės ir privilegijos bei gera sveikatos bei socialinė apsauga, draudimas, pensijos, mokesčių lengvatos - garantuoti. Ir tegu LR valdantieji lieka prie lovio su minusiniu biudžetu ir subliūškusiu BVP bei nedarbo lygiu - apie 50 proc.

Jis

Jis portretas
Patraukit šitą pašaipūną mums iš akiračio Bjauru net žiūrėt

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi mes jau seniai esame visokių maksimų ir senukų vergai, argi nepastebite ?

Galerijos

Daugiau straipsnių