Būna ir taip: žmogų pasiekė 18 tūkst. eurų sąskaita už elektrą

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
O jūs pasistatykite dar vieną kontrolinį elektros skaitliuką namuose ir matysite kiek pridega elektros.Nedaug tie skaitliukai kainuoja ,o statyti reikia virs įėjimo durų.Tada matysite tiksliai kiek sunaudojate.elektros.Nepasitikečiau aš jų tais skaitliukais.Gal prisivežė iš užsienio jų , kurie buvo išmesti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kur dėti tą elektrą už 18 tūkstančių ,nesuprantu.

Tai gi

Tai gi portretas
išmanieji skaitikliai-kada nori-prisuka,kada nori-prisuka,o tu,Lietuvos būre-mokėk.Visa Lietuva ant aferistų pečių-jie dirba tam,kad kažkokie lietuviai skurstų.

norvegijoj 10m senumo skaikliukai

norvegijoj 10m senumo skaikliukai portretas
kaip ferariai lenkia jusu naujuosius ismaniuosius.... pazekit koki plana turit: geriausiu atveju 4 tarifu...sukalta po 3 val... tai jei elektra brangi 1 val tai aferistai paskaiciuos ka ji visas 3 val buvo brangi.... nu a norvergijos tarifas yra 24x1h.... i kainos 0.05 c pike.... normali kaina 2 - 3 centai... kai atliginimas 3- 4000Eur... aferoderastynas o ne lietuva...

elektros aferistai kalti

elektros aferistai kalti portretas
vat nesuprantu kodel ismanieji skaikliukai negali but debetines korteles pagrindu... ikisai kortele sumokejai pagal einamaji tarifa i naudojies tiek kike KW nusipirkai.... degalije galima...kavineje galima...taksi galima... a va elektros mafija sako ka negalima i prieki sumoket...nes tada jie ysipareigojimus tures i paspekuliuot negales... iseitis kerti elektrikuj i galva i tegu griuna su visais stulpais off grid...

Onė

Onė  portretas
Na išties tai nesuprantama yra atvejų kai paskambini sako permoka o gale metų užploja kaip reik .ir dar kai buvo rajonuose atstovai tai nuvažiavai gale metų ir susitvarkei o dabar net susiskambinti problema arba niekas neatsako arba atsakiklis.išvis kodėl niekas nepasidomi kokį čia šūdą mala ir dabar kai tokios kainos sugalvojo keisti skaitliukus ar turit sąžinės.kodėl niekas nepasidomi tų vagių atlyginimais ,viskas suverčiama krizei,patogu per krizes papildyti savo biudžetą.jei igničio vadas gauna api 12 tūkst eurų tai apie ką kalbėti tai tas pat kaip nuneštume ir įdėtume į tą stiklainį.

o

o portretas
buna visaip tik visa nauda velniai gaudo tampi nuo 6 men ignitis klientu gauni dziaugsminga rasta su n kodais ir tarifu 031 bet terminalas mokesciu nepriema skambinu pranesa ju atiduotas eso is naujo registruokites gaunu dar 1 dziaugsminga bet sis /dziaugsmas jau 034 c pranesu ir GG susimoku kiek sunaudojau neuzilgo gaunu eso ultimatoma 60e sumoje su prievarta antstoliais tai va kokia administracija plesikauja pensininku saskaita kai nebelieka lesu kt butinoms prekems nes gyveni is min 85m GEDA....

200 000 000 Eur.

200 000 000 Eur. portretas
Tiek tsena kaina,buvo numatyta skaitliukų kaina,pridėkime pakeitimo kainas,plius dabartinė kaina. ,,chebra,,prastūmė -poderis palaimino-ir į trasa. Verslininkai,pvz ignalinos rajone,kiek kartų keitaliojo skaitliukus?

Jonas

Jonas portretas
Kaip gali būti tokia sąskaitą ,jeigu kiekvieną mėnesį nurašai parodymus ir deklaruoji .Iš kur tie kilovatvalandžiai atsirado ,labai įdomu ,juk skaitliukas yra ,galima patikrinti parodymus.Nesuprantu,nebet iš lempos rašydavo kilovatvalandes ir mokėjo neaišku pagal ką.Yra juk visokiu idiotų.

Tomas

Tomas portretas
Juodoji buhalterija?

manau ESO teisme galima parklupdyti

manau ESO teisme galima parklupdyti portretas
Jeigu žmogui išrašė 18000 € sąskaitą už paskutinį mėnesį ir dabartinėmis kainomis, tai lengvai galima teisme įrodyti, kad ESO į mėnesį tiek energijos patiekti negalėjo, atsižvelgiant į galios dedamąją ir kad nuo apkrovos nesudegė elektros skaitiklis. Taip kad galima ESO'ui išstatyti priešpriešinį ieškinį - siekis užvaldyti svetimą turtą, pasinaudojus suklastotais dokumentais (duomenimis). O tai jau Baudžiamasis kodeksas.

Raše

Raše portretas
Bažnyčioj tokiu atveju sudege skaitiklis

šūdmalystinis strapsnio pavadinimas

šūdmalystinis strapsnio pavadinimas portretas
Šūdmalystė ne apie išaugusių elektros kainų milžiniškas sąskaitas, o apie senus skolininkus.

Galerijos

Daugiau straipsnių