Bręsta reforma: aiškinsis, kurie dirbti tingi, o kurie iš tiesų negali

Grįžti į straipsnį

Simona

Simona portretas
Kaip suprantu problema yra PSD. Tai nuimkit ir nebeburkit nesąmonių. Anksčiau bedarbiams jo nereikėjo mokėti. Be to nedirbantys serga žymiai mažiau. Taip pat jiems nereikia mokėti nedarbingumo iš savininko ir valstybės biudžeto. O bedarbio pašalpa mokama iš eu pinigu ir yra pati mažiausia ir trumpiausiai mokama Europoje. Jeigu dar kažkam neaišku tai žmonės nenori dirbti už 500, nenori kęsti streso darbe. O verslininkai tegul pasiaiškina kodėl su vaikais, 40-50mečių moterų į darbą nepriima?

nu

nu portretas
ką ten aiškintis. Gi aišku kad dirbti tingi darbdaviai. Algų mokėti irgi nenori.

Jonas iš miško

Jonas iš miško  portretas
Lai seimas dirba už minimalų atlyginimą, gal tada pradės galvoti kaip žmogui išgyventi iš algos, važiuoti į darbą iš tų pačių pinigų sumokėti mokesčius ir panašiai. Dabar pašalpinai kliūna, kad už kelis eurus turi atidirbti valandas dirbdamas ne kvalifikuotą darbą, lai pašalpinius išmeta iš u. t. įdomu kas tuos darbus atliks, galės samdyti, bet nebus net kam dirbti. Savivaldybės nesamdo tam darbui žmonių, nes reikia mokėti pilną algą.

ieškantis darbo

ieškantis darbo portretas
kodėl aš turiu eiti lapų grėbti, kai aš noriu dirbti merijoje, bet manęs niekas nepriima?

neprofesionalūs darbuotojai VERSLUI nereikalingi , o

neprofesionalūs darbuotojai VERSLUI  nereikalingi , o  portretas
užimti MINISTRO postą t i n k a m i -- juk tai visiškas a b s u r d a s , kai NEIGALUS valdo ŽINYBĄ ir tai daro ši NEĮGALI vyriausybė - tai n e į k a i n o j a m a žala , saugant Lietuvos gyventojų sveikatą kovojant su VIRUSU -- juk taip politikuodami nusprendė KONSERVATORIAI su IŠANGĖS gaujos pagalba

a b s u r d a s , kai valstybė 10 metų ir d a u g i a u,

a b s u r d a s , kai valstybė 10 metų ir d a u g i a u, portretas
moka p a š a l p ą sveikam " bedarbiui", kuris s ą m o n i n g a i neieško darbo ir dirba NEOFICIALIAI, tam pritaria ir nesąžiningi ,menkaverčiai verslininkai - tokiems " įdarbintiems" moka mažiau---Gyventi VALSTYBĖS sąskaita naudinga ABIEM pusėm.--VALSTYBĖ privalėjo s e n a i uždaryti šią g r o b s t y m o skylę- tiesiog k e i s t a , kodėl tokiam fin.n u s i k a l t i m u i toleravo SKVERNELIO vyriausybė ?

To Žilvinas Ručys

To Žilvinas Ručys portretas
Ponuli, užimtumo tarnyboje lankeisi dešimtmečiais. Darei viską kad tik nedirbtum. Šokdinai visas darbuotojas visais įmanomais būdais. Bylinėjaisi su tarnyba teismuose, bet vis tiek nieko nepešei. Kitą kartą nepasirašinėk vardu ir pavardę - esi labai gerai žinomas, Užimtumo tarnyba tave pamena.

Lt sudarytos salygos,visiems parazitams

Lt sudarytos salygos,visiems parazitams portretas
Daugintis.rezultata turim.

Kaziukas

Kaziukas portretas
Kas nuspirke neigaluma tu ir nepagaus o paprsti nukentes

Кlp

Кlp portretas
...anonimui: tai kuo 9 men.ieskojai darbo...po 6 men. reikejo eit lapu grebt,ar griovi kasti...ar ne ?

Anonimas

Anonimas portretas
Aš prieš dešimt metų buvau aštuonis mėn., bedarbis ,kas mėn. vaziuodavau į darbo birza pasiūlymų ,tai va niekas man nieko nesiūlė ,liepdavo atvaziuoti vėl kitą mėn. ,kadangi bedarbiu buvo galima būti tik 9 nis.mėn.pradėjau ieškoti darbo pats ir ką jūs manot ,darbą radau toje pačioje birzoje Kaune .Pirmame aukšte kabėjo didelė skelbimų lenta su siulymais įvairias profesijas ir radau ten darbą.Aš manau reikia išvaikyti ten sėdinčius dikaduonius nes jie saugo tik savo darbo vietas ,o bedarbiai jiems nerūpi Kas liečia bedarbius,tai reikia nustatyti trukmę iki 6 mėn.ir siulyti įvairius darbus ,pav. elektrikas gali kasti griovius ,inzinerius dirbti statybose ,vairuotojas grėbti lapus .

hihi

hihi portretas
breSta_PILETINIsS_KARASs_

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
čia greičiau įrodoma kad nusikaltėlių gauja iš valstybės tarnybų išnaglėjo visapusiškai , tiesiog vagių akys pučiasi kaip nori pavogti eilinį kart Lietuvos žmones . Papasakokit kiek darbo vietų atiduota užsieniečiams net nemokantiems lietuviškai , keliems suteiktos pilietybės . Papasakokit man kaip darbdavys gali laikyti tuščią darbo vietą kai į ją 10 žmonių . Dar papasakokit kodėl kauno darbo biržos darbuotojos slepia darbo vietas nuo bedarbių ? Kodėl Lietuvos seimo gauja su skverneliu priešakyje apvogė Lietuvos piliečius ir valstybę uždrausdami su įstatymu dirbti ? Turit truputi praregėti ir pradėti mastyti kodėl sukeliamos kainos ir atimama darbo vieta iš LIETUVIŲ , Kodėl sudarytos salygos virusui nevaržomai patekti į šalį ir žudyti žmones . Ir visa tai daro seimas .

CV market ir kiti

CV market ir kiti portretas
Paskaitykite darbo skelbimus, reikalavaimai kosminiai, atlyginimai žemiau grindjuostės.Bet valdžia šito nemato, Ministrais pas mus galima būti neturint kvalifikacijos, bet eliniam darbui pagal skelbimus toks netiks, nes norint gauti kokius 670 EUR prieš mokesčius, reikia atitikti euro standartus.

taip taip

taip taip portretas
Be abejo, kad yra piktnaudžiaujančių, bet ar darbdaviai nepiktnaudžiauja, kai darbuotojas verčiams būti kasininku, konsultantu ir krovėju viename asmenyje už tą pačią algą,šypsotis ir vaidinti patenkintą arba valyti, ruošti maistą, nešioti sunkius daiktus ir būti barbiu devyndarbiu. Labai gudriai sugalvojama pareigybėse įrašyti pavadinimą per brūkšnelį.Gaila žiūrėti į žmones, nepavelkančius kojų po darbo dienos. Reikia būti geros fizinės sveikatos, norint atitikti darbdavių pagaidavimus. Kur dingo normatyvai, kas juos tikrina, ar eurai akis užlipdė valdžiagyviams.Jau net iš terčių šalių atvykę bėga neatsisukdami pabuvę pas vergvaldžius.

128500 ty na ladonie napisala u menia

128500 ty na ladonie napisala u menia portretas
Viskas kaip ir gerai, bet jauciu kad atlyginimas bus 300 o jei netinka tai nedirbk, kur dingsi bedarbio pasalpos negausi busi priverstas dirbt uz tiek kiek kosmare nesapnavai.

Anonimas- darmajedas ?

Anonimas- darmajedas ? portretas
išlaikomas dirbančių mokesčių mokėtojų. Todėl nuo ryto iki vakaro peza nesąmones.

Liaudies patarlė.

Liaudies patarlė. portretas
Kas nedirba, mielas vaike, tam ir duonos duot nereikia.

O jau jau pinigai verti darbo

O jau jau pinigai verti darbo portretas
Jau gal i valsnda 25-30euru moka?

Fama

Fama portretas
Kiek tų dirbančių yra nelegalų savo garažuose,o gauna išmokas,stovi biržose,moka pinigus kad ti išsisukti.Darykit reidus garažuose oi daug tokių yra kurie gyvena už mokesčių mokėtojų pinigus.Bet tai nieko nereiškia nes savivaldybės juos dengia.Gauna atkatus.

Anonimas

Anonimas portretas
Variantas kai sąžinė neleidžia dirbti už dyką net nesvarstomas ane... Arba ark nuo ryto iki vakaro dykai arba ark nuo ryto iki vakaro dykai.. Atlyginimus mokėkite ir atsiras dirbančių, ar norite jog žmogus su aukštuoju išsilavinimu gatves šluotu?

Jonas

Jonas portretas
Viskas teisingai. Per puse metu tikrai galima rast darba. Jei net neiesko, tai niekas ir nevercia dirbt, bet tokie netruetu buti selpiami is saziningai mokanciu mokescius lesu.

Mantas

Mantas portretas
Laisvos darbo vietos Lietuvoje egzistuoja, tik verslo asociacijų užsakytuose straipsniuose. Jų tikslas gauti leidimus atsivežti darbo jėgos iš 3-jų šalių, kad būtų galima mokėti gerokai mažesnį atlyginimą negu yra rinkoje ir taip didinti bedarbystę.

Anonimas

Anonimas portretas
Koncervatoriu taktika nesikeičia ieško priešu ir priešina dirbančius su ieškančiais darbo už oru atlyginima. Kaunas pamiršo Kauna prie koncervatoriu.

23

23 portretas
Konservų vyriausybės nekompetencija - reikia pirma išsiaiškinti, o po to daryti reformą, o ne daryti reformą, tam, kad kažką išsiaiškinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių