Bitkoinas – naujasis auksas?

Grįžti į straipsnį

sąmoningai nepasakei kam ši "valiuta" yra ne auksas , o

sąmoningai nepasakei kam ši "valiuta" yra  ne auksas , o portretas
m ė š l a s ? --ogi ,nemąstančiam ,negebančiam į v e r t i n t i pasiūlymą, patikliam -tiesiog DURNIUI.

nemalkit

nemalkit portretas
sudo nes papiras ir lieka juo ir gerai dega nes auksas pas kinus ir ateivius taip kad prekiu nera kuo padengt nebent falsperlais kol neisaiskes taip kad globalistam neisdeks ir sis falsas kuriam reikia naikint miskus del papieros...?;;;

valstieciu laikrastis

valstieciu laikrastis portretas
koks auksas? koks bitkoinas? lietuvos valstieciams rasykite apie naujus ilgalaikius plugus, apie dirvozemio tresima, apie zoles miltus, trasu reikalinguma, kaimo parduotuviu kainas.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Reikia paanalizuoti istoriją .Panaši istorija buvo apie 1720 metus Prancūzijoje , kur gudrus škotas Law įstūmė šalį į ekonominę krizę su spausdintais pinigais ,akcijomis ir tikėjimu į tuščią vietą. Valstybė kosėjo kokius 40metų,nekalbant apie nelaimėlius praradusius viską.

Negali niekas

Negali niekas portretas
padidinti esamą kiekį Bitcoin, nes yra fiksuotas galimu "iškasti" monetų kiekis.Todėl kyla vertė . Bitcoino padirbti ir padauginti kaip beverčių popierinių banknotu kurie nieko nepadengti ir spausdina valdžia norimą kieį kada pritrūksta. Bitkoinas gali būti išskaidomas iki mažiausio kiekio kaip monetos. Yra sukurti jo greito pervedimo ir atsiskaitymo tinklai tai jau neužtrunka ilgai kaip čia bando pasakoti "profesorius" kuris pagaliau pripažino klydo, kad nėra protingesnis už I. Mask ir kitus pasaulinio lygio investuotojus. Dar labai svarbu, kad Bitcoin galima laikyti, atiskityti jais ne bankuose, saugiai ir jų pasirūpinus elementaria sauga niekas negali pavogti ir padirbti bei konfiskuoti.

PASAULIS KRAUSTOSI IŠ PROTO ?

PASAULIS KRAUSTOSI IŠ PROTO ? portretas
Dirbtinį POPIERIŲ prilygina prie AUKSO...Kuo tas popierius padengtas? Eilinė pasaulio AFERISTŲ TRIUKAS. Jis niekuo nesiskiria nuo nusikaltėlių aferų iš kalėjimų.

Anonimas

Anonimas portretas
Autorius abejoja savo straipsniu..klaustukazz

Galerijos

Daugiau straipsnių