Bankų kodų kortelių neliks: ar užsidarys ir bankų padaliniai?

Grįžti į straipsnį

o

o portretas
masoniliuminatai eina prie to kad darys vietoji korteliu inplantai kuriu deka visi pilieciai bus kontroliuojami stai tau ir demon....pasikratymas.....

Pensininkė

Pensininkė portretas
Lietuvoje pensininkai niekam neįdomūs,kaip norit ,taip gyvenkit.Ar visi turi ir gali įsigyti mobiliuosius telefonus?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Mes ir nenirėjome savo atlyginimus pervesti į banką, bet buvome per prievartą sugrūsti! Dabar per prievartą vėl grūdami naudotis bankų atnaujintomis programomis! Kam mums reikalinga papildoma įtampa? Mes ir taip pasiimti laisvai grynaisiais savo 650 algis negalime(už DNB banko padlaugas kas mėnesį moku 1.50 €, o pagal jų tokį brangų man mokestį galiu išsigryninti tik 550!). Kur tik pasižiūri toje lietuvėlėje, ten baisu! O juk JK ir JAV (gal ir kitise šalyse ta pati situacija) jokių mėnesinių ir kitų mokedčių NĖRA! Bankai džiaugiasi, kad aš laikau pinigus jų banke! Pas mus visur absurdas

reziume

reziume portretas
viskas daroma tam,kad valdzia ,bankai viska zinotu aie jus,viska,kaip dabar viska zino 'ismanieji' apie jus ir 'slapuku' pagalba dar lengviau jus gaudyt, 'sutinku' bet galesit bet kada 'atsaukti slapuku nustatymuose' ,tai akivaizdus jusu duomenu ,narsymo issiurbimas is jusu mobiliuju irenginiu,nori ar to nenori ,bet turi :'SUTINKU' . Susimastykit … .

Anonimas

Anonimas portretas
Sparčiai daugėja „smarčių”, bet būtina ir to neužmiršti, kad didelę banko klientų dalį sudaro net MMA dydžio nesiekiančias pensijas gaunantys klientaiš Ir šio amžiaus grupė artimiausius 10 m. tikrai nemažės... Be to neužmirškite, kad net ir kelių dešimtmečių darbo su kompiuteriais patirtį turintiems pensininkams vis sunkiau orientuotis nuolat keičiamoje IT technikoje. O jų ištinę sąnariai ir pirštai sunkiai įveikia miniatiūrinių generatorių mygtukus (jie tartum kūdikių piršteliams pritaikyti!). Dar vieno dalyko būtina neužmiršti - jie ne tik kainos neįstengia pirkti vis galingesnių kompiuterių su naujausiomis programomis, bet jiems vis sunkiau susidoroti ir su programomis, ir su naujausiai technikai pritaikytomis banko svetainėmis. Lėkite pirmyn, į „ateitį”, bet nepamirškite senais kompiuteriais dirbantiems senukams palikti jiems įprastą svetainę.

Šyštynės

Šyštynės portretas
niekaip negali lietuvį priversti atsisakyt grynųjų tai padarys kitaip.Gaunamos algos pinigų bet kada nenusiimsi kai teks važiuoti 100km iki skyriaus išsigryninti..

Anonimas

Anonimas portretas
Jau ir dabar jie uzsidare, viename rajone tik vienas banko padalinys. Vienas isduoda grynus, kitas ne. Net bagociai ir tie nesiojasi pinigus kisenese, piniginese, ka jau bekalbeti apie zmogeli kuris gauna i saskaita ta vargana pensija. Mulkina mus kaip kokius durnelius. Ka veikia tas valstybinis bankas isvis neaisku. Skandinavai tvarkosi taip kaip jiems patogiau, pelningiau, Paprasto zmogelio reikalas kaip ir uz ka jis isgyvens, musu valdziazmogiams mes nerupime.

Bliamba

Bliamba portretas
Grąžinkit algų ir pensijų mokėjimą grynais! O jau tada tegu sau bankai išsidirbinėja kaip tik nori.

pensininkė

pensininkė portretas
kad kodų korteles lengva naudoti ir jos labai patogios yra mums pensijinio amžiaus žmonėms,manau niekam aiškinti nereikia ,tik kodėl jos visos naikinamos ? .Sakykime ,aš tik į sąskaitą gaunu nedidelę pensiją ,kurią tuoj pat išgryninu per bankomatą ir atsiskaitinėju parduotuvėse tik grynaisiais ,kadangi maži pinigai ,lengviau juos valdyti turint visus namuose ,mokestinių pavedimų nedarau ,tai paaiškinkite man ,kam man tas generatorius ,ar elektroninis parašas ,jei kodų kortelę naudoju tik sąskaitos patikrinimui ,ar jau pravesta pensija į mano sąskaitą ?

Galerijos

Daugiau straipsnių