Baltijos šalys sutarė dėl metodikos boikotuojant Astravo elektrą

Grįžti į straipsnį

Jurgis

Jurgis portretas
O jei bulbašai taps demokratiniais? Kaip tada su tuo Astravu ? Elektronai taps vakarietiškais, saugiais ir bus perkami ?

PROTO ETIKSIPEN LIAUDZIAI

PROTO ETIKSIPEN LIAUDZIAI portretas
Visi, visi, mes norim - pigios Astravo elektros !!!

Čiubaka

Čiubaka portretas
visas šitas šaršalas tam ir buvo padarytas, kad keli snukiai nieko neveikdami turtus krautusi išgrynindami Astravo elektrą

manau

manau portretas
Viskas bus gerai, "patriotai" per savo įmones prafiltruos baltarusišką elektrą ir po kokių 4-6 tarpininkų filtrų ji taps nepavojinga ir net demokratiška :)

Sigis

Sigis portretas
Na ir juokdariai- kokia jus elektrą pirksit? Jei batia jums neparduos!

tai

tai portretas
Beretnyke, eik iš BRELL dabar , ko lauki :)))

Penktadienis13

Penktadienis13 portretas
Kremliaus troliams fizikams paaiškinimas - niekas nesiekia fiziškai atskirti baltarusišką energiją nuo rusiškos, esmė kad pinigai už elektrą papildytų rusiškos elektrinės sąskaitą, o ne Astravo. O kai išeisim iš BRELL, bus galima ir fiziškai iš rytų elektros nepraleisti.

klausimėlis

klausimėlis portretas
Ar Nemune galima atskirti baltarusišką vandenį nuo lietuviško?

tu

tu portretas
Klumpiau, tu geriau Ignalinos AE atliekų saugykla pasirūpink, nes ES skirti milijonai dingo, o radioaktyvus šlamštas numestas garaže :)

Visiems

Visiems portretas
siems susirupinusems Astravo atomu, Putinas asmeniskai padalins po kubini metra susprogdinto Astravo atominiu dulkiu.

Kokia gėda

Kokia gėda portretas
vietoje to kad rūpintūsi savo šalies gerove, užsiima negarbinga avantiūra. Neatsimenu tokio didelio valdžios ryžto ir įkarščio tvarkant opias Lietuvos problemas

Pasodinti visus tuos organizatorius

Pasodinti visus tuos organizatorius portretas
Ant elektros kėdžių ir iškepti pajungus tą baltarusiškai elektra !!!!!! Urodai kur protas? Viską daro kad žmonėm blogiau!!!!! Svolociai !!!!

tu

tu portretas
KO GERO . Kad tik tavęs ankščiau neatjungtu, rusai kartą pajuokavo, tai tvartelyje pasmirdo, juk iki šiol beveik 70 procentų elektros iš RU perkama, per aferistų dujų bačką RU dujos transportuojamos, o mistinė "Švedijos jungtis" , kai kam atnešusi turtus, kaip remontuojama , taip remontuojama. p.s. nepamiršk vokiečiams gražinti Memel. Heydekrun, Pagegen, Nidden ir Kinten...

To ko gero

To ko gero portretas
Nesijaudink, dar trys keturi metai ir baltija atsijungs nuo rusu Brell. Gales Lukas energija sau i uzpakali leistis, o Rytu Prusija atiteks atgal vokieciams.

taigi

taigi portretas
Na taip, Baltarusišką elektrą dažys žaliai kaip dyzeliną ir atskirs, ura tovašči:)

Ko gero

Ko gero portretas
Rusija pirks Astravo elektrą ir naudos sau, o Baltijos valstybėms parduos "savo" pagamintą elektros energiją. Tiems, kas nors šiek tiek mokėsi fizikos klausimas- kaip tais pačiais laidais tekančias tas Astravo ir Rusijos "elektras" atskirti....

eiline

eiline portretas
propoganda

Galerijos

Daugiau straipsnių