Baltarusija informavo, kad elektros gamyba Astravo AE prasidės lapkritį

Grįžti į straipsnį

vasia is balbieriskio

vasia is balbieriskio portretas
kaunas kacapu miestas ? ruskiu kalba skamba nuo aleksoto turgelio iki santakos. norit bulbašų elektros ? tai gal ir kiauliniu vagonu norit ? ir pasivazinejimo ruskiu saskaita v mesta ne stolj otdaliojyje , tipo KARAGANDA. kodel litowcu tokia trumpa atmintis?

Arvys

Arvys portretas
Tegul paspringsta ta savo elektra, mums ji neidomi, nes pasaulis ir Lietuva eina kitu keliu nei tie atsilikeliai. Svarbiausia, kad tas monstras kada nors nesprogtu, nes del statybos kokybes yra labai daug abejoniu.

kapsas

kapsas portretas
Sveikintina kad pradės veikti, tai mūsų AE grėsmės burbulo pūtėjams TSRS VSK DĖDULEI ir jo sėbrams tikrai paleis vidurius.

Anonimas

Anonimas portretas
Mieli patriotai, jei pamatysite iš čiaupo bėgant žalią elektrą, tai skubėkite užsukti kraną - astravo.

tulpes@lrpk.lt

tulpes@lrpk.lt portretas
Perduokite Baltarusijos ambasadai, kad baigtu malti suda ir blokuoti mano komentarus Youtubeje

tu

tu portretas
Dėde, geriau prabangia bačka impotentens pasirūpink ir Ignalinos AE atliekų sąvartynu, nes ES milijardas dingo, o atliekos laikomos vos ne garaže :)

Dėdė Ignas

Dėdė Ignas portretas
Ta AE nuves Baltarusią į bankrotą greičiau, negu Sviatlanos ultimatumas.

pritariu

pritariu portretas
Buvo momentas, kad baltarusiai siūlė statyti drauge, konservai tik išsityčiojo, dabar pučia miglą - nepirksim :))) Taigi gal Astravo elektra žaliai dažysite kad atskirti, na , po kokių 6 patriotinių tarpininkų taps tinkama :)

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Kubilius derėjosi, spaudė rankas, dabar nebepirksim. Pirksim ženkliai brangesnes, nes reikia atkatų. Kaip per "independel" perkame Rusijos dujas, dabar pirksim Baltarusijos elektrą, tik per tarpininkus.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir jūs pašvilpaukit veikėjai, Dėl Astravo elektros. Kaip buvo laikas, Viską leidot vėjais. Dabar pagraužkit smėlį Jau šaukštai išmesti pavėjui.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Valio............ naikinsime konservatorius

Galerijos

Daugiau straipsnių