A. Armonaitė: ši vasara gali būti paskutinė, kai pakeliate vyno taurę lauko kavinėje

Grįžti į straipsnį

va

va portretas
Ta pati mergelė, tik kita suknelė: čia gi masiulio liberastai "atsinaujinę" savo fasadą, stumia "laisvę" pagal savo sugedimo laipsnį. Balsuokite balsuokite :)

varna

varna portretas
tos bukagalves Lietuvos vienintele nelaime ,kad neturime kur gerti,nors ant galvos 14 ltr.spirito kazkaip nesiderina,apie narkotikus nera ir kalbu,reikia kuo greiciau pribaigti dar likusia publika.Juk Landzbergis visa Kauna ir apylinkes skandino su henriku(beje daktaras) Royjal spirtu,tai si nepilno proto nori dar ir narkotikus legalizuoti.Tegu kas ryta prieina prie centru ir pamato kas ten lankosi del metadono dozes,o juk tai musu galetu buti ateitis,o kas is ju palike.As tokias karves gerai pamelzciau.

aiskauda

aiskauda portretas
matote kas buna nuo narkotiku?Kaklas alergiskas,isbertas ,tenka vidurvasari vaikscioti su stacia apykakle,o zemiau isberimai buna dar baisesni.

Kis

Kis portretas
Apmaudu,kad tokius isrenkame i valdzia.Juk tai zmones dirbantis sau,o apie Lietuvos ateiti jiems nusicyrint pakelus pakeli koja.Zmones,negi jai parupo jusu neisgertas bokalas vyno?Gali ji istusti ir uzdaroje erdveje,jeigu reikalas prispyre,o atviroje kavinukeje +plius su vaikais+ pliaze -nerekomenduoju,pailsekite be alkoholiio is ziurekite i gyvenima ne apsirukusiomis, balzganomis akutemis ir jus pajusite kita gyvenima.Ta setone dirba ne jums ir jusu vaikams,o savo kapsui.Tokias kekses nekenciu,kai blogi isvercia i geri.

Liberastas

Liberastas portretas
Jaunimui su viena eilute dėl žolės balsus rinko, dabar ir alkoholiku nori. Na, o kas po tokiais viršui sėdi? Suprantu prostitucija, marichuana ir alkoholis gali be galo pakelti ekonomika - marichuana seniai ištirtas vaistas kuris atrandamas ir vėl, prostitucija buvo ir bus,- mūsų silpno proto studenčiokės kasmet nauja banga paleidžia, nekalbu apie elita kur už para daugiau kaip minuma susirenka,o valstybei špyga, alkohilis nėra blogai, tik su saiku, žinoma populiacijos didinimas svarbus faktorius, o mes ir blaivia galva užsispaude... Bet vat šeimos eityniu nelabai kas propoguoja, o nenormalias kreivas kurios su visom penkiom galūnėm eina prieš gamta ir normalumus męs isišiepe laukiam.... Vat pagalvokit su tom liberastinem idejom..

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip tokios kvaišos aplamai papuola į Seimą ?

Mociute

Mociute portretas
Ko noret ,gal komentatoriai dar neatsibudo arba ,,nepataise,,aveikatos .

A

A portretas
Visiškai normalus straipsnis! Na bet komentatoriai tai visiški degradai. Ir iš kur tokie idijotai ir lenda!

???

??? portretas
tai tik tokios "bėdos" šiai dėžutininkų partijos narei rūpi? o gal gauna į delną už tokį "nuoširdų rūpestį"?

Anonimas

Anonimas portretas
Armonaite, tu esi kvaiša. Iš kur tu išlindai čia tokia varnalėša ?

Merkelis Giedraitis

Merkelis Giedraitis portretas
Iš kur Sorosas šitą žiurkę ištraukė?! Kas jos tėvai ir seneliai ? Greičiausiai buvę stribai. Dabar seks nsrkotikų legalizavimas ir vienalytės santuokos.

is

is portretas
akies traukta melnikaite

nebuk

nebuk portretas
zydiska kurtizane ir nevaryk savo durnos propogandos del reitingu 1 kulturingi zmones visados ras vieta kur ir kaip praleisti o jei nori kariaut su runkelyniais bomzais tai pasikviesk i talka farus ir eik pati pritarsim padesim tik daugiau nebandyk vaidint ismintinga nes smailus liezuvis dar niekam proto nepridejo SEKMES kilniam darbe su farais......

Kaunietė

Kaunietė portretas
O ką iš vis galėsim daryti be ponų leidimo? Gal ir kakučio kiekį pradėsit rybot? .

ALGIS

ALGIS portretas
GAL GREIČIAU PATI PSPRINGSI.

Manau

Manau portretas
Kad geriau uždrausti tiems iškrypėliams rodytis viešose vietose,o dabar dar ir Palangoje.Jie didžiausi ŽIV nešiotojai,tai nuo jų reikia apsaugoti žmones.O jiegu yra poreikis išgerti taurę vyno lauko terasose tai argi galima tai uždrausti.Jau jai galvelė uškaito.Gal per daug buvo priklausoma nuo vynelio,tai bijo kad nesusilaikys.Nesapaliok mergaite,gėrėm ir gersim tiek kiek mums reikia.

Anonimas

Anonimas portretas
Debilu debilai. ZIurim ka toliau sugalvos :D

Birutė

Birutė portretas
Tie kurie kasdien geria į kavines nevaikšto,o valdžia draudžia normaliems žmonėms išgerti lauko kavinėj,apsurdas.

Isgerianti

Isgerianti portretas
O tai kur bus galima pakelti, po velnių? Kodėl neparasot?

Kauniete

Kauniete portretas
Vista taure pakelti gali tik isgerti nevalia.Gera nuostata.Kai ismoksim saika jausti draudimu nebreikes

Seklys morka

Seklys morka portretas
Nebera Lietuvoje ka spresti, tik vyno taures likima lauko kavinese? Aiskiai vyksta "dabas" pagal uzsakovo norus...

Anonimui Pidarui ir >....

Anonimui Pidarui ir >.... portretas
Kokios ligos susijusios su subinkauliu?

...

... portretas
Ach, lėlyte A.A., kada 'raudonuosius žibintus' legalizuosi?

P.Morkūnas

P.Morkūnas  portretas
Kas čia per partyja nauja.man daugiau primena i koncervatorius

Negeriantis

Negeriantis portretas
Kam tokios "leles" reikalingos seime? Ar tik to Lietuvos zmonems ir betruksta?

Rita

Rita portretas
Yra ką gerti tose lauko kavinėse ir be raugo ir kito spirituoto gerimo.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Armonaite reklamą daraisi,pijokų sąskaitą.Tą vyno taurę gerk namie.Labai gerai, kad yra draudimas naudoti alkoholį,dėkoju sveikatos ministrui Verygai.Atsirado matai nupirko gamintojai ,nerinks vis tiek tave dauguma žmonių,nepadės ir alkoholio mylėtojai.

???//////////////

???////////////// portretas
Uzdraus kulturingai isgerti vyno taure lauko kavinese tai privers kiemeliuose tarpuvartese norincius gefrti ir ne tik taule ,o visa buteli maugti.Juk isgerusiu,girtu beslampinejanciu,gerianciu daugeja.Ir uz vairo kasdien vis daugiau girtu.Tik kelia ekonomini lygi Lenkijai ,Latvijai.Gal cia toks samokslas rusiskas zlugdyti ekonomika Lietuvoj.

Galerijos

Daugiau straipsnių