A. Armonaitė: Lietuvos įmonės yra pasirengusios bendradarbiauti su JAE įvairiose srityse

Grįžti į straipsnį

Tai be abejo

Tai be abejo portretas
Reikia gerai skaičiuojančių, nepasiklydusių protų, šviesaus žvilgsnio, kad žmonės iš kuo toliau ir iš kuo skirtingesnės kultūros įvertintų, į ką merkia pinigus ir pagrįstai pasakytų: apsi...kote, lietuviai, prisitinginiavote, prisinarkašavote ir...jūsų visi traukiniai ir laivai jau seniai išvažiavo ir išėjo. Patys viską savo noru išpardavėt įskaitant ir naujesnį biznį iš neįgalių vaikų...ko norit dar? Abrakadabra dabar ateis ir liksit vėpsot su atsidariusiais žandikauliai. Naujai įvažiavusiosios su vaikučiais paviršiais šoks tryps, arabai jiems mokės, o jūs vėpsosit kaip pro šalį pradedami turtai įvairių rūšių. Juk taip visada ir gyvenote. Ko norite? Nepatinka pravažiuojančiųjų išmetamos šiukšlės? Bet šiukšlių biznis vienas pelningiausių. Džiaukitės.

Jau \\\\\../////

Jau \\\\\..///// portretas
tos narkomanės neskaitu.Tegul ji eina Rusų laivo kryptimi.

Chaosas

Chaosas portretas
Armonaitės chaosas tęsiasi. Pavasarinis paūmėjimas. Ar ji yra ką nors padariusi ikii galo. Šeima - lyg yra, lyg ne. Narkotikai - gėris, kurio nesupranta net narkomanai. Projektai - skatinti užsienio verslus, o lietuvos verslininkus žlugdyti. Diktatūrai - laisvė!

Obana

Obana portretas
Gal ji ant galvos iš medžio nukrito, taigi JAE diktatūra tūkstantį kartų baisesnė nei Baltarusijoje, reikia jiems sankcijas, ir LT apgyvendinti su išlaikymu jiems paskirtą demokratišką prezidentę...

dar ne pabaiga

dar ne pabaiga portretas
agonijoje tampoma konvulsiju blaškosi ši blondinė ir vis durnesni pokyčiai po pokyčiu.Ir linkėjimai šitu durniu rinkėjams ėskit rezultatus.

QWX

QWX portretas
SLYKSTUS PADARAS !!!

Toks

Toks portretas
ir rezultatas,kai ministras nelabai išmano davo darbą,švelniai pasakius

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip nelabai seksis rasti kitas rinkas ir krovinius uosto krovai?

Kandis

Kandis portretas
Jo jo, vyks tokia pat prekyba kaip ir su Taivanu kuris pasake kad Lietuviu grudai nereikalingi geriau Kanados pirksim, va čia ir gaunasi Lietuvos inovaciju špypštas, nieko tokio keli milijonai is informaciniu technologiju pervesta Rusijos FSB, na sako suklydo del specialistu, vyti jos senai laikas is seimo Lietuvai tik nuostoliai.

Galerijos

Daugiau straipsnių