Ar pasimokėme iš „Perlo Energijos“ klaidų?

Grįžti į straipsnį

Nu koks

Nu koks portretas
Kvailys gali pasimokyti,kai sudare sutartis su privaciais perekupais,tik valstybe energetika turi valdyti ,bet ji ja porceliuoja ,tuo paciu ir praranda suverenuma ir valstybinguma ,ji tampa privati ,tik kieno ,savu ,ar is uzjurio ?

Nėra ko tuščiai aušint burnos

Nėra ko tuščiai aušint burnos portretas
Visas tas liberalizavimas yra vienas didelis valstybinių - privačių banditų darbas. Jeigu visa šita afera nebus atšaukta - bus prastai.Visiems

vartotoja

vartotoja portretas
Daug ko turi pasimokyti ir"Ignitis". Gavau naujos sutarties ar tai raginimą, ar tai pačią sutartį. Gavus tą popiergalį, bandžiau bent ką- nors suprasti.Nieko. Ją perskaityti ir suprasti pirmiausia reikia turėti milžinišką padidinamąjį stiklą ir pasisamdyti advokatą. Parašyta paukščių kalba. Neina nieko suprasti. Tai prašom, ponai"Ignityje" pateikti dokumentus, kad žmogus galėtų ką-nors suprasti. Šiuo metu nieko negaliu imtis, nes nesuprantamas ir neįskaitomas tekstas man neleidžia suprasti, ko jie nori.

Anonimas

Anonimas portretas
Kupcinskas kuravo visus perlo losimus matyt uzsimane ir elektros bet nepavyko kodel STT nesidomi siuo reikalu kur slypi saknys

Tam >>>> :

Tam >>>> : portretas
Tame ir esme,kad vercia! O tamsta,neceseli,lisk atgal,is kur per anksti iskritai! Nors,nebepades jau...

>>>> Mokykis,nesimokyk,

>>>> Mokykis,nesimokyk, portretas
Niekas taves nevercia pirkti tos energijos, kurenk malkas ar pirk rusiska nafta ar dujais ir gyvenk kaip tavo numyletoje sovietu sajungoje ar rusijoje.

kapsas

kapsas portretas
Na nėra Lietuvoje ,,nepriklausomų elektros tiekėjų,, yra tik perpardavinėtojų, spekuliantų, aferistų, atkatų davėjų valdžios žmogam bandos siekiančios pralobti vartotojų sąskaita, o valdžiažmogai per prievartą sugrūzdami žmones pas vertelgas turėtų nešti moralinę finansinę atsakomybę o nuostolius išieškoti regreso tvarka.

Mokykis,nesimokyk,

Mokykis,nesimokyk, portretas
vistiek pasirinkimas tik vienas - savanoriskai priverstinis...

Galerijos

Daugiau straipsnių