Ar išoriniam uostui kalamas kryžius?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Koks dar pletimas kai Rusija ir Baltarusija savo krovinius NUKREIPIA i Ventcpili arba isvis apeina Lietuva.

Grynas oras

Grynas oras portretas
Uostas jau taip issipletes, kad is Smiltynes puses Klaipedos jau nebesimato: tik Naftos talpos, biriu kroviniu kalnai ir konteineriai... Duok jiems valia, tai ir i H. Manto gatve issiples.

deja

deja portretas
dar nesugebama suvaldyti esancios tarsos ir smarves, o jus pageidaujat dar papildomos... va, kada bus gamtos apsauga ir kenksmingu tarsu valdymas kaip olandijoj ar danijoj, tada bus galima ir pasvarstyt apie nauja uosta

Giedriux

Giedriux portretas
Uostas turi plėstis. Klaipeda tik is uosto ir gyvena. Atimkit uostą ir Klaipeda liks nykstantis kaimas. Taip, nepatogu, smirda, triukšmas, neina prie vandens prieiti ir t.t. Tai važiuokit kur patogu, tik darbą palikit...

Anonimas

Anonimas portretas
Pilieti ,,prezidento garbintojau'' , nesvaičiok apie kažkokią Butingę. Ten yra pasienis ! Toks ekonominis Objektas niekada nebus statomas tokioje vietoje , nes tam niekada tiesiog neleis Latvijos valstybė. O be to , ten yra Latvijos požeminiai Naftos klodai. Na, o pietinė Marių dalis visada ir , ypač pavasariais , yra ir bus užnešama Nemuno ( Lietuvos upių ) nešmenimis ir Marių dumblu bei smėliu.Niekada ten neiškasi ir neišlaikysi gylio Jūriniams laivams ! Rimtesnės jachtos ten užstringa...

tomas

tomas portretas
Pagalvokim, kas ką sukūrė - miestas uostą, ar uostas miestą. Tik tada spręsime, reikalingas uosto išplėtimas, ar tik pležinsimės pajūryje.

Nereikia jokio

Nereikia jokio portretas
išorinio uosto. Tas kurį turime tuščias stovi, laivų vienas kitas, niekas jokių inovacijų ir kitų ..acijų nevykdo, tai kam čia tas nesamones svaigti?

Mindaugas

Mindaugas portretas
Pigus prezidento žingsnis - bet kokia kaina atidirbti jį palaikusiems vietos politikėliams paminant valstybės strateginius interesus

melnragiškis

melnragiškis portretas
Užversti akmenimis uosto vartus, išvaikyti visus triukšmadarius ir leisti klaipėdiečiams ramiai gyventi, kvėpuoti pušų aromatą (bet noriu gerai gyventi kaip koks olandas ar vokietis).

ttt

ttt portretas
tik plėstis. kitaip užaksim mariose kaip kūdroje.nuomonių yra įvairių, taip ir turi būti, bet reikia vertinti į ateitį o ne praėjusį laiką. Verksniams- Lietuvoje yra ir dar geresnių vietų nei Melnaragė. Tik investuotojus reikia parinkti gerus, kad paskui nereikėtų atiduoti pusę biudžeto, kai yra dabar su dujų terminalu.

Pagarba Prezidentui

Pagarba Prezidentui portretas
Uosto žala aplinkai yra nenuginčijama, gerai, kad pagaliau išsirinkom Prezidentą tokį, kuris dėmesį kreips į paprastus žmones, ir leis verslininkams šikti ant mūsų galvų. Pietinėje pusėje uostas plėsis, užbetonuos beveik visas marias iki pat Kuršių Nerijos ir dar jiems to mažą? Gal vieną kartą baigs šitą temą, jeigu taip jau reikia išorinio uosto, tai tegul stato Būtingėje, ar jiems svarbiau už kuo pigiau pastatyti ir pabloginti situaciją žmonėms ir aplinkai? Ir taip Klaipėdos miestas nustekentas pramonės, o ką už tai gauname.. Su tokia pramone turėtume būti augantis miestas, o dabar esame akivaizdžiai nykstantis miestas. Smarvės ir teršalų miestas. Ir atsiradus išoriniam uostui Klaipėdoje, situacija dar labiau pablogėtų.

Šiaip

Šiaip  portretas
Jau nuplovė gerą šmota, galėtų apsiraminti.Bet bus dar ne vienas gudragalvis, išto dar galima pasipelnyti.

?

? portretas
Na, ir kokia -"kozeri" ..( "Lietuva turi tokį kozerį, ").dabar turi- Lietuva?:)

kas toliau?

kas toliau? portretas
Kas per šalis? Jokio tęstinumo, jokios strategijos ar vizijos. Ateina kitas vadovas ir palaidoja projektus, įdeda į stalčių. Lietuva turi tokį kozerį, kuriuo nemoka pasinaudoti.

Antonio

Antonio portretas
Būtinai reikia statyti. Kitaip pavirsim užkampiu ankščiau ar vėliau.

to Ramunad

to Ramunad portretas
apmokesit is savo kisenes?

5

5 portretas
kryžiai!!!

Ramunad

Ramunad portretas
Uostas tai lietuvos finansinis pamatas, ir turim ji isnaudoti maksimaliai, o Gitanas su lenkais derasi, dėl obuoliu tikriausiai. Savo nenori plėst, o lenkams dar daugiau nori musu rinkos atiduoti. Del tu keliu gyventoju verkslenanciu prie juros, jie lietuvos ekonomikos nekelia, pilna dar graziu kampeliu ir sleniu kur gali persikelti.

Galerijos

Daugiau straipsnių