75 tūkst. eurų momentinėje loterijoje laimėjęs Tomas: pirksiu bilietus, kad ir kiti galėtų laimėti

Grįžti į straipsnį

Karin

Karin portretas
Darbe man mokėjo 40 eurų už valandą ir tai buvo įtemptas darbas, internete ieškojau geresnio darbo, kai pamačiau liudijimus, kaip lordas Zuma savo burtais padėjo žmonėms laimėti loterijoje. Dar nežaidžiau loterijoje, todėl pasidomėjau, kaip tai veikia, kalbėjausi su juo žinute: +2348143757229 ir padariau viską, ką jis pasakė, mano didžiausiai nuostabai, kad laimėjau.

Da

Da  portretas
grinas bajeris užsakytas juk ryto krepšinio komanda pasišiko iki galutinio stop, neturi lėšu kad jos paprašaikas imtu ant įmoniu sprndo ir mokėtu milijonines algas už bėgimo takučiu minu, iki kašes taip pilni vidurio aikštelės užrašai viningu loto ir pakraščiai pilniužrašu, vikingo loto tik mėtikite į tuščia kaše išlaikytiniai jau verkia pinigu pritruko, prisiprka visokiu fokusistu moka už nežaidima bet už suokalbio sumas aš tau dosiu tiek o tu grainsi pagal stavke tiek tinka nu gerai juk tam kur eiti užseni jo jau niekur prastumti negali, bėga į čia kaip šita 21metu užvarė irako bėgliai ir visi iki vieno nori lošti kaše futbola ir dar daug gero gyvenimo nori sedėti ant sprando visko nori o iš kur mes esam tokie turtingi taip elifeja lošimo automatai suderino fokstrota ir imasi gudrumo,juk ne už dika bet už grašius, sutarta, jž iš tikro reikia išvaikyti ir surinkti savo jaunima jokio užseniečio mums nereikia savi mesti moka senius išvyti iš krepšinio gana iek į užtarnauta kaip du broli

As

As portretas
Uzsakytas straipsnis,kad zmonės kuo daugiau pirktu bilietus.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai už visus?

Alius Valenta

Alius Valenta portretas
As jau daug bandžiau laime,bet nieko nesigauna,jau daug metu zaidziu

lototo

lototo portretas
Nelošiu, ir priešui nelinkiu.

Anonimas

Anonimas portretas
LNKą [ar] norisi žiūrėti ? Igrįso iki gyvo kaulo... Žmonės jau ne tik "ar" įterpia , bet dar ir žodį "tikrai" - ar tikrai norisi žiūrėti ? Sako šį sakinį su pašaipėle.

Anonimas

Anonimas portretas
komedija eiline konservu melagyste

Įkyri reklama

Įkyri reklama portretas
Įkyri reklama. Lošimai, žaidimų automatai, ruletė. Žaidimų automatai, ruletė, lošimai.

Marius

Marius  portretas
Visiskas briedas , olifejos reklama

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Viltis durnių motina.O. kaip žinia , gera motina savo vaikų neapleidžia...

Galerijos

Daugiau straipsnių