22 mln. litų konflikto su „Nukem“ taip ir neišsprendė

Grįžti į straipsnį

dr. Jonas Ramanauskas

    dr. Jonas Ramanauskas  portretas
"22 mln. litų konflikto su „Nukem“ taip ir neišsprendė" O ar turejo isspresti? Svarbu juk pinigus laiku "ISISAVINTI". Pastarasis zodis yra naujas VOGIMO pagal istatyma variantas.

vytautas

vytautas portretas
KĄ REIŠKE 22 MILIJONAI,PRIEŠ 5-6 MILIJARDUS,KURIE DINGO SUŽLUGDŽIUS DU LIETUVOS BANKUS.SAMOKSLO TEORIJOS LAIDOS METU TAI PRIPAŽYSTA SEIMO NARIAI,KURIE NĖRA PAPUOLĘ Į AFERISTŲ SĄRAŠĄ.JIE KALTINA ŽMOGŲ SU LIEMENE,O MES RUNKELIAI JUK ŽINOM KAS JIS.VAGIA SAVI,TAI KO NORĖTI IŠ SVETIMŲ,JUK JIE TIK TRUPINIUS NUSIŠLAVĖ.

premjeras

premjeras portretas
paskelbiam , kad kovojam su korupcija ir tuo pat metu ''isisavinam'' kelis milijardus...svarbiausia nukreipti demesi laiku...kiek milijonu istaskyta atomines uzdarymui ir kiek padaryta?paskelbkit skaicius ir kaltininkus! va, cia ir baigiasi grazus prostilitiku zodziai...begam nuo rusu, o visa atomine tvarko rusai...IR ATOMINE STATYS RUSU FIRMA!!!HA HA HA

mh

mh portretas
tai, kuris jomajo padėjo parašą 2005 metais po sutartimi? pasakykit PAVARDĘ.....

Vytas

Vytas portretas
Dar jiems maza vienos atomines? po viso to dar jie drista kalbeti apie nauja atomine ir visokius chevronus.... Tikras durniu laivas pasak V. Petkeviciaus.

Galerijos

Daugiau straipsnių