Seimui pateiktas kitų metų valstybės biudžetas

Grįžti į straipsnį

pensininkai

pensininkai portretas
Gyvename labai trumpai ir visą gyvenimą kapstomės ,kaip musės mėšlyne. Kiek dar tokį gyvenimą toleruosime.Juk negali būti taip,kad sulaukę pensijos turėtume gyvi lysti į karstą.Tad ir pakelkite ne 7 procentus o atiduokite bent mažą dalelę sukauptų pinigų per darbo metus,kuriuos mes sąžiningai užsidirbome ir mokėjome grandiozinius mokesčius.O eidami pas gydytoją vistiek vėl mokame iš savo skurdžios pensijos.Kada pagaliau pensininkai galės ne merdėti o gyventi.

skola ir geras gyvenimas

skola ir geras gyvenimas portretas
Sąrašas:Valstybės pagal užsienio skolą (wikipedijoje). Didžiausia užsienio skola JAV-oje vietoje pagal užsienio skola JAV. Bet jiems tai dzin. Jie tik rūpinasi SAVO žmonėmis. O dabar jau Shimon čia mus gasdina, kaip ims gręžti tautiečius, kad kažkam įtikti....

Kada valstybė gyveno

Kada valstybė gyveno portretas
BE skolų ? Žmonės ima paskolas ,perka butus ,kad ŠIANDIEN galėtų gyventi ,o ne gyvena miškuose ir taupo dešimtmečius ,kol butą nusipirks ! Vien gąsdinimai su ta skola :ekonomistai sako ,kad Lietuvos skola MAŽIAUSIA Europos sąjungoje . Valstybės nebankrutuoja ,o žmonės skolinasi ir gali bankrutuoti . Lengva kalbėti TIEMS apie išmokų didinimą skolon ,kai PATYS negyvena iš mažiau nei SKURDO riba pensijos . LABAI ,,ORUS,, gyvenimas ,stovint prie Maisto banko dalijamos paramos ar prašymas kompensacijų !

Galerijos

Daugiau straipsnių