Ženklai, rodantys, kad neverta pradėti naujų santykių

Kiekviena nauja pažintis turbūt daugelį iš mūsų verčia jaudintis. Juk galbūt sutikote tą vienintelį, kurio taip ilgai ieškojote, arba tą nepakartojamą moterį, kuri jus visiškai pakerėjo. Deja, susižavėjus kitu žmogum dažnai į viską žvelgiame pro rožinius akinius ir nepastebime neigiamų savybių.

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, į kokius svarbius ženklus atkreipti dėmesį, kad vėliau nereikėtų gailėtis užmezgus santykius su šiuo žmogumi.

1. Jis (ji) nuolat kalba apie save ir visai nesidomi jumis. Jums reikia labai stengtis, kad galėtumėte bent žodį ištarti, jis (ji) nepaliaujamai kalba apie savo nuostabius talentus ir gausiai sulaukiamą priešingos lyties dėmesį? Jei taip, palikite jį (ją) kalbėtis su veidrodžiu. Nejaugi norite tokių santykių, kai partneriui, tiesą sakant, nerūpite?

2. Yra arši feministė arba aršus šovinistas. Pavyzdžiui, jis ar ji nuolat pasakoja anekdotus apie priešingą lytį, nuolat pabrėžia moterų ir vyrų skirtumus, sako esantis tikras, kad moterims rūpi tik turtingi vyrai, arba neabejojanti, kad vyrai nori tik sekso. Tai gali būti ženklas, kad žmogus dar nėra pamiršęs buvusių santykių nuoskaudų, taigi ir nėra pasirengęs naujiems santykiams.

3. Nė akimirkai nepaleidžia iš rankų mobilaus telefono. Pripažinkite, mes visi kartais piktnaudžiaujame per ilgai sėdėdami prie kompiuterio, naršydami socialiniuose tinkluose ar internete. Tačiau žmogus, kuris per pirmą susitikimą negali iš rankų paleisti mobilaus telefono, arba nori parodyti, kad jūs visiškai jo (jos) nedominat, arba turi tokius prastus socialinius įgūdžius, kad vargu, ar sugebės sukurti harmoningus santykius.

4. Besaikis alkoholio vartojimas. Net jei susitikote vakarėlyje, atkreipkite dėmesį į tai, kiek alkoholinių gėrimų vartoja jūsų simpatija. Paprastai siekiant suvilioti patrauklų vyrą ar simpatišką moterį dauguma stengiasi bent šiek tiek kontroliuoti savo elgesį, nes juk siekia sužavėti. Todėl jei per pirmą susitikimą jis (ji) vartoja tikrai labai daug alkogolinių gėrimų, atminkite, kad jis (ji) gali turėti su tuo susijusių problemų.

5. Dviprasmiškas elgesys. Jei jis (ji) kalba vieną, o elgiasi visai priešingai, sukluskite. Juk nenorite įsimylėti žmogaus, kuris jums nuolat meluotų. Pavyzdžiui, jis tikina, kad jūs jam labai patinkate, tačiau nesidrovėdamas atsako į kitos moters flirtą. Arba ji sako jums komplimentus, tačiau kažkodėl nepalieka jums savo telefono numerio.

6. Nemandagus ar grubus elgesys. Jei jis (ji) beveiki nesirenka žodžių kalbėdamas su beveik nepažįstamu žmogumi, pagalvokite, kaip jis (ji) su jumis bendraus po poros mėnesių! Taip pat atkreipkite dėmesį, jei jis (ji) nevengia įžeidinėti ir kitų moterų (ar vyrų). Paprastai jei vyras ar moteris su pagarba žvelgia į priešingą lytį, niekieno nepuola įžeidinėti. Jei turite galimybę, atkreipkite dėmesį ir į tai, kaip žmogus elgiasi su kitais aplinkiniais: padavėjomis, kasininkėmis ir kitais. Ar jis (ji) žvelgia į juos pagarbiai? O gal su panieka? Tai daug ką pasako apie žmogų.

7. Yra šiek tiek per daug spontaniškas. Įsivaizduokite, kad jūs esate drauge ir abu mėgaujatės netikėtu aistros proveržiu. Tačiau staiga jis (ji) pašoka ir jus atstumia. Na, galbūt jis (ji) iš tiesų nenori skubėti ir čia nėra nieko blogo. Jei jis (ji) jūsų atsiprašė už peržengtą ribą ir pasiūlė taip neskubėti, viskas gerai. Tačiau jei jūsų simpatija atrodo visiškai sutrikusi, verta susimąstyti, ar su šiuo žmogumi pavyks užmegzti ilgalaikius santykius – galbūt jis tiesiog nežino, ko nori.


Šiame straipsnyje: santykiaiporavyrasmoteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių