Sveikatos ministras Akmenės, Mažeikių ir Skuodo rajonuose aptars vakcinavimą

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys ketvirtadienį lankysis Akmenės, Mažeikių ir Skuodo rajonuose, kur su merais aptars vakcinavimo ir testavimo procesus.

Kaip pranešė ministerija, taip pat bus kalbamasi apie pasirengimą rudeniui, ministras lankysis vakcinavimo centruose.

Prieš savaitę A. Dulkys panašaus vizito buvo išvykęs į Klaipėdos, Kretingos ir Palangos savivaldybes bei jų vakcinavimo vietas.

Skiepijimo tempas šiuo metu yra sulėtėjęs, o vien liepą jau utilizuota 14,4 tūkst. vakcinos nuo COVID-19 dozių. Ministras dėl nepakankamų pastangų spartinti vakcinaciją yra sulaukęs prezidento Gitano Nausėdos kritikos.

Lietuvoje mažiausiai vieną skiepą nuo koronaviruso yra gavę 47,1 proc. žmonių.

Nepanaudota šiuo metu beveik 905 tūkst. vakcinos dozių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
juk ir vyšta su maža galva kudakoja kada des kiaušini, o gaidys išdidžiai koja spausdamas saugoja vyšta kad iš kitos puses neateitu vogti kiaušiniu nekviesti svežiai, taip nors gaidelis biski saugoja savo ranča, o čia matai tiek prakaito lieja laksto po visa lietuva karčiojasi prievartauja ligoniniu gydytojus dėl vakcinacijos kur net skiepyti serga suserga ir stena ir sako kad jau laikas bus testi trečiu skiepu tu yra per mažai, netinka , bet taip kur jūsų ponas ministeri 130 punktu tos kur eidamas pas prezidenta protfelio užrakti laikete sakydamas čia juk taip nieko tokio, subalansosiu, tvarka bus, o dabar suprakaitavo laksto po visa šali su 130 punktu prigalvotu sukurtu su bobu vasaros programomis nežino kaip suvaryti ta puse neskepintu kurie neateina sveitmo kuno nesileidžia į savo organa, taip dabar juk karas vyksta ir duotas laikas naujo paragrafo iki rugsėjo triliktos darysim prievarta priversim nenaudelius ivertins mūsų bobu siekius , pasas galios bet juk ir tik iki 13 rugsėj
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių