PSO: „AstraZeneca“ vakcina galima skiepyti vyresnius nei 65 metų amžiaus žmones

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vakcinų ekspertai trečiadienį sakė, kad „AstraZeneca“ ir Oksfordo universiteto vakcina galima skiepyti vyresnius nei 65 metų amžiaus žmones ir naudoti ją vietovėse, kuriose plinta naujų atmainų koronavirusas.

15 narių turinti Strateginė patariamoji imunizacijos ekspertų grupė (SAGE) paskelbė virtinę tarpinių rekomendacijų, kada ir kaip naudoti dviem dozėmis suleidžiamą vakciną.

Rekomendacijos paskelbtos po to, kai pradėta kvestionuoti, ar „AstraZeneca“ preparatu galima skiepyti vyresnius žmones ar naudoti vietovėse, kuriose plinta Pietų Afrikos Respublikos (PAR) atmainos koronavirusas.

SAGE vadovas Alejandro Cravioto pripažino, kad trūksta duomenų apie vakcinos efektyvumą vyresniems nei 65 metų žmonėms, o tai privertė daugybę valstybių paskelbti rekomendacijas neskiepyti vyresnio amžiaus žmonių.

Tačiau jis reporteriams sakė, kad „manome, jog šios grupės (imuninis) atsakas negali skirtis nuo jaunesnio amžiaus žmonių grupių“.

Tad SAGE, sakė jis, rekomenduoja „naudoti vakciną vyresniems nei 18 metų žmonėms be maksimalaus amžiaus limito“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

RA

RA portretas
Reikėtų žmonėm visiškai nekreipti dėmesio į straipsnius kurie rašo, aprašo , stengiasi informuoti, bando negąsdinti tačiau verčia skiepytis, apibudina susidariusią situaciją ir netiesiogiai baugina gyventojus... Viskas vyksta pagal globalistų sukurptą ir valdžios nuolankiai priimtą planąną, pasiieškokite infprmacijos ar pasižiūrėkite video kas vyksta izraelyje ir viskas bus aišku ko mums neužilgo teks laukti jeigu žmonės taikysis su tuo.

Argumentas

Argumentas portretas
Netikęs - "manome..". Maža ką manote. Kodėl neleidžiate pasirinkti vakcinos?

M

M portretas
Mokitojus skiepina prievarta yie iškrypeliai
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių