Lietuvoje per parą patvirtinta 19 naujų koronaviruso atvejų

Lietuvoje praėjusią parą patvirtinta 19 naujų koronaviruso užsikrėtimo atvejų, bendras ligos atvejų skaičius išaugo iki 2 062, praneša Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija (NVSC).

Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos ketvirtadienio ryto duomenimis, koronaviruso infekcijos sukelta liga mūsų šalyje šiuo metu serga 330 žmonių.

Nuo jos mirė 80 žmonių, dar 13 užsikrėtusiųjų koronavirusu mirė dėl kitų priežasčių. Nuo COVID-19 infekcijos pasveiko 1 639, izoliacijoje šiuo metu yra 175 asmenys.

Per praėjusią parą dėl įtariamos COVID-19 infekcijos buvo ištirti 4 335ėminiai, o iš viso iki šiol ištirti 515 797 ėminiai.

Nuo birželio 1 d. registruoti 92 įvežtiniai atvejai.


Šiame straipsnyje: Koronavirusas LietuvojeCOVID-19 saviizoliacijanauji koronaviruso atvejaiviruso plitimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

zuika

zuika  portretas
pikta skaityti,mela,parasykite kas prasirgo ar serga,o stiuardesiu darbas buvo gana pavojingas,ar yra tame tarpe serganciu

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Gal dar vieną mažumų paradą suorganizuokit .Tai to viruso dar padaugės ir bus darbo Verygai ir jo komisijai.O Jūros šventė dar dadės.O pasirodo ,kad tu vadinamu mažumų nemažai,o daugiau už kitus.Galimai nemažai jų yra ir Briuselyje,jei net paramos neskirs miestams kurie nepalaiko mažumų,nori ,kad būtu pirmenybė šeimoms.Todėl šalys galvokite ką renkate į valdžia.Kitaip pasaukis išsigims.

Užkratas

Užkratas portretas
Reikia pranešti visuomenei, kokia 92-jų įvežtinių užkrato atvejų sklaida, koks skaičius kontaktų, užsikrėtusių asmenų, kiek žmonių pateko į saviizoliaciją. Kiekvienas įvežtinis užkrato atvejis kainuoja valstybei, kas padengs uzbekų išlaikymo išlaidas Abromiškėse, jie ten ilsisi sanatorinėmis sąlygomis, o lėtinių susirgimų kamuojami ligoniai negauna medicinos paslaugų, vaduojasi nuo skausmų medikamentais ir nuotolinėmis gydytojų konsultacijomis. Reabilitacinės procedūros kainuoja, nes TLK kompensuoja tik po 3-is procedūras, gydytoja rekomenduoja iki 10 procedūrų, todėl už likusias tenka susimokėti. Neįgaliesiems už mokamas procedūras privalo taikyti nors 10% nuolaidas. Medicinos paslaugos jau seniai mokamos, liko tik komercinė medicina ir COVID.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių