Pasaulyje COVID-19 atvejų skaičiui viršijus 15 mln., PSO ragina elgtis atsakingai

Žmonės turi aiškiai suvokti, kad jų kasdieniai veiksmai turi įtakos koronaviruso pandemijos raidai, ketvirtadienį teigė Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas ir paragino žmones elgtis atsakingai.

„Prašome visų žiūrėti į sprendimus, susijusius su tuo, kur jie eina, ką jie daro ir su kuo susitinka, kaip į mirties ir gyvenimo sprendimus, nes jie tokie ir yra“, – per spaudos konferenciją Ženevoje sakė PSO vadovas.

Visame pasaulyje patvirtintų koronaviruso infekcijos (COVID-19) atvejų skaičius trečiadienį perkopė 15 mln. Daugiau kaip 630 tūkst. žmonių mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimtai

Rimtai portretas
Dėl vyrų sijonų, tai dizaineris Rimvydas Birštonas paleido į sceną juos Kaune dar 1993 metais. Man tai močiutė sakė, kad pabaiga ateis kai pasaulį užkariaus geltonieji siauraakiai.

Nijolė

Nijolė portretas
Baisi situacija.Dabar labai gerai pamenu ,kai mano močiutė,prieš mirtį man pakomentavo ištraukas iš MIKALDOS knygos apie PASAULIO pabaigą.O ji pasakė,Pasaulio pabaiga prasidės,kai vyrai pradės vaikščioti su sijonais,o moterys su kelnėmis,vaikai nekęs tėvų,tėvai vaikų i,broliai seserų,o seserys brolių r t.t.Tokio kaip karo nebus,bet ateis maras (būtent maras) ir Pasaulyje mirs labai daug žmonių. Žmogus eis ilgai 1km-2,3 km.ir džiaugsis galėdamas sutikti ,sutikęs kitą žmogų(ko nėra dabar).
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių