Panevėžio gimdymo namuose vaiko susilaukė COVID-19 serganti moteris

Respublikinės Panevėžio ligoninės Akušerijos ginekologijos klinikoje pagimdė moteris, kuriai buvo nustatyta COVID-19 infekcija. Gimdymas praėjo sėkmingai – motina su vaiku jau namuose.

Respublikinės Panevėžio ligoninės direktorius Arvydas Skorupskas pasidžiaugė, kad COVID-19 užsikrėtusi nėščioji pagimdė be komplikacijų.

„Apie tai, kad ligoninės Akušerijos ginekologijos klinikoje gimdo moteris, kuriai nustatytas COVID-19, informavome Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą. Buvo imtasi visų saugumo priemonių. Moteris pagimdė sėkmingai ir jau su vaikeliu išleista į namus. Beje, gimdyvė nejautė jokių simptomų ir, tik atlikus testą, buvo nustatytas koronavirusas“, – aiškino ligoninės vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hm

Hm portretas
Tai kam vadinti ją sergančią? Juk iš turinio matyti, kad neturi jokių simptomų (besimptome) ir neserga. Gal vieną kartą pradėkite skirti užsikrėtusius nuo sergančių. Toks vaizdas, kad specialiai sumeta uzsikretusius ir sergančius į vieną krūvą ir vadina visus sergančiais, taip didindami jų skaičių ir varydami panika.

Mangirdas

Mangirdas portretas
Kaltas veryga, kaip jisai mirs situacija pasikeis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių