Marijampolėje vakciną gavo prioritetų sąrašuose nesantys žmonės

  • Teksto dydis:

Marijampolėje sudarius „gyvą eilę“ skiepytis nuo koronaviruso mažmeninės prekybos darbuotojams, vakciną galėjo gauti jokiuose prioritetų sąrašuose nesantys žmonės, nes jų darbovietės nebuvo tikrinamos, antradienį pranešė TV3 Žinios.

Anot televizijos reportažo, po pietų marijampoliečiai pradėjo dalintis žinutėmis, kad „AstraZeneca“ vakcina gali pasiskiepyti kas tik nori. Keli žurnalistų kalbinti marijampoliečiai pripažino, kad skiepijosi nebūdami prioriteto sąraše.

Marijampolės pirminio sveikatos priežiūros centro direktoriaus pavaduotojas ir už vakcinavimą atsakingas Paulius Gradeckas patvirtino, kad po pietų buvo skiepijami visi, kas tik atėjo.

„Pirmenybė, aišku, buvo teikiama tiems, kurie parodė dokumentus. Bet kažkuriuo momentu buvo tas momentas, kad žmonės tiesiog sakydavo, kad dirba, priklauso tam prioritetui ir nebuvo prašoma darbo pažymėjimo“, – TV3 Žinioms sakė P. Gradeckas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaip

šiaip portretas
Marijampolės ligoninė niekada nebuvo autsaide, kol vadovavo Kuisiene, Dubinskaite, dar seniau Turcinskas , to nebuvo. Čia stebina, kad "juoda savivaldybė", reiškia kažkoks veiksnys kenkia, organizuotai, kur tik prieinama, kad ir šiuo atveju. Ginkit save. Kas vyksta?

pensininkė

pensininkė portretas
tik kuo greičiau vakcinuokite visus kas tik nori tų "stebuklingų" skiepų koks dar rūšiavimas, policininkus reikėjo po medikų iš kart skiepyti , kokia ta mūsų neišmanėlė valdžia

-A

-A portretas
Jeigu Zeneka, tai tegu skiepijasi į sveikatą, negaila
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių