Lietuvoje patvirtinti 105 nauji koronaviruso atvejai ir dar viena mirtis

  • Teksto dydis:

Per praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 105 nauji koronaviruso atvejai, vienas žmogus mirė, pirmadienį BNS informavo Nacionalinis visuomenės sveikatos centras.

Sveikatos apsaugos ministerijos duomenimis, per praėjusią parą ištirti 1365 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso. Iš viso iki šiol ištirta 761 tūkst. 616 ėminių.

Bendras susirgimų skaičius šalyje siekia 4490, koronaviruso infekcija tebeserga 2052 asmenys, 2327 – pasveiko.

Nuo COVID-19 iš viso mirė 92 žmonės, dėl kitų priežasčių mirė 19 užsikrėtusiųjų.

Izoliacijoje yra 22 tūkst. 147 asmenys.

Nuo birželio 1 dienos Lietuvoje nustatyti 266 įvežtiniai atvejai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Is patirties zinau, kad per teleka rodo tik valdziai reikiama informacija. Propaganda. Tai ir apie covid-19 informacija - propaganda. Mus varo i elektronine vergija, viskas bus digitalizuota ir kontroliojama.

?

? portretas
Veryga prieme svediska varianta jam vienodai rodo kad skaiciai dideja ir pamirso kas nuo jo priklauso renginius leidzia sventes leidzia baru laikas nepakeistas tik mums vis rekomenduoja atstumas ir t.t. atsibodo ta mes jau seniai zinom nuo vasario vis kalbejo pasiruosia antrai bangai matosi kad tik kalbos kur veiksmai zaibiski zidiniams stabdyti koks darbas nvsc specialistu

Kaukiu pardavejas

Kaukiu pardavejas portretas
Svarbu kaukes gerai ant zemes pavolioti veliau I kisene isideti , tada jau galima ir ant veido.......REZULTAS KORONKE tikrai nebus pirma liga .....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių