Lietuvoje koronavirusu užsikrėtusių medikų – daugiau nei du šimtai

Koronavirusas iš viso diagnozuotas 205 medikams, iš jų – 34 pasveiko, penktadienį pranešė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus departamento direktorė Rolanda Lingienė.

Anot jos, saviizoliuotis iš viso teko daugiau nei 1,2 tūkst. medikų.

„Kiek šiuo metu yra – negaliu pasakyti, nes kasdien tas skaičius keičiasi, jie reguliariai grįžta į darbą. Pavyzdžiui, didelę dalį sugrįžtančių medikų susidaro Ukmergės medikai, nes čia buvo vienas pirmųjų židinių šalyje“, – BNS kalbėjo R. Lingienė.

Lietuvoje, penktadienio duomenimis, yra nustatyti 1149 koronaviruso atvejai. Mirė 32 užsikrėtusieji, 210 – pasveiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Babytei balerinai

Babytei balerinai portretas
Be inžinerinio-techninio personalo medikai negalėtų teikti paslaugų, šiuolaikinėje medicinoje be medicininės-diagnostinės aparatūros, laboratorinių tyrimų, deguonies tiekimo sistemų, dezinfekcijos kamerų, kėlimo įrengimų ir pan. gydymo įstaigos negalėtų dirbti. Be ūkinės tarnybos taip pat. Visi šie darbuotojai vaikščioja taip pačiais koridoriais, jų darbo kabinetai yra ligoninėje, medicinos aparatai yra visuose kabinetuose, skyriuose. Už darbą pandemijos metu kenksmingomis sąlygomis jiems priklauso minimum 15% priedas prie darbo užmokesčio.

Medikai turetu plasmos antikunius leisti

Medikai turetu plasmos antikunius leisti portretas
kuo greiciau. Tai liecia ir kitus esminius darbuotojus, nes virusine krize tikrai tesis i ateinancius metus.

To Caplis ir Aciu Dievui nenumire

To Caplis ir Aciu Dievui nenumire portretas
Ir paskui jus tokius tie daktarai turi gydyti-neturit nei pagarbos, nei atjautos. Tulzi isliet tokiem kaip jus yra vieni juokai, va, gera zodi tai jauciu neisstenetumet.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių