A. Kupčinskas užsikrėtė COVID-19: gaila, bet savo balso atiduoti premjerei negalėjau

  • Teksto dydis:

TS-LKD partijos narys Andrius Kupčinskas feisbuke ne tik pasveikino naujai išrinktą premjerę Ingridą Šimonytę, bet ir pranešė užsikrėtęs koronavirusu.

„Namus pasiekiau ir su gera žinia Lietuvai, ir su ne tokia gera žinia man. Pirmiausia sveikinu Seimo naujai patvirtintą premjerę  Ingridą Šimonytę, kurios dabar laukia naujos Vyriausybės suformavimas ir bendra atsakomybė šiuo Lietuvai kupinų iššūkių laikotarpiu! Gaila, tačiau savo balso atiduoti premjerei jau negalėjau, turėjau skubiai išvykti ir toliau nedalyvauti posėdyje“, – feisbuke rašė A. Kupčinskas.

„Na, ir su tuo susijusi kita, ne tokia gera žinia, kad COVID-19 neaplenkė ir manęs, o vakarykštis testas yra teigiamas. Todėl iškart sužinojęs ir nedalyvavau viename svarbesnių balsavimų – sėdau į automobilį ir išlėkiau į Kauną. Jokių simptomų nejaučiu, savijauta paskutiniu metu tikrai gera, bet teks saviizoliuotis. Keisčiausia, kad iki šiol negavau jokios oficialios žinutės, nei SMS, nei per e.sveikatą.lt. Beje, prieš posėdį, ten taip pat užėjau ir tikrinau, apskritai jokio įrašo apie vakarykštį testavimasi iki šiol. Žodžiu, pranešė tik Seimo kanceliarija, tai ir tepiau slides. Tai buvo vienas trumpiausių mano posėdžių, nespėjau nei kompiuterio atsiversti, gal tik užsiregistruoti, kai sulaukiau skambučio. Na, bet yra kaip yra, laukia nemažai ir nuotolinių darbų, kuriuos teks organizuoti kitaip, o bendrausime nuotoliniu būdu artimiausiu metu. Saugokite save ir artimuosius“, – linkėjo TS-LKD partijos narys.

Primename, kad per pastarąją parą Lietuvoje patvirtinti 1169 nauji COVID-19 ligos atvejai, nuo koronaviruso mirė 17 žmonių, antradienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija. Dėl kitų priežasčių mirė devyni užsikrėtusieji.

Nuo pandemijos pradžios COVID-19 liga šalyje užsikrėtė 49 tūkst. 393 asmenys, 37 tūkst. 222 – tebeserga, 11 tūkst. 595 – pasveiko. Nuo koronaviruso Lietuvoje iš viso mirė 409 žmonės, dėl kitų priežasčių – 167 užsikrėtusieji.

Nuo birželio pradžios šalyje registruoti 524 įvežtiniai atvejai. Per praėjusią parą ištirti 12 tūkst. 184 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso, bendras nuo pandemijos pradžios ištirtų ėminių skaičius siekia 1 mln. 279 tūkst. 884.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Nieko daugiau nesugeba šitas vargšas, nesveikas jaunas žmogus. Tevas prastūme Kaune i valdžią ir toliau sėdi nieko neveikdamas ,mokesčių mokėtojų išlaikomas, tik balsuodamas už tuos ,už kuriuos liepė balsuoti.Kas už jį balsuoja,kas jį renka,manau patenka neišrenkamas o įrašomas i sąrašus išrinktųjų.

tadas

tadas portretas
dar jaunas vyras, o jau nusprende visa gyvenima prie lovio cepseti.

NEGAILA, balvone

NEGAILA, balvone portretas
nes jį Rabačius statė, ir dabar jis labai pas matjošaitį vivaldybej pagerbtas.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių