Koronavirusą padės nustatyti sauskelnių testas?

  • Teksto dydis:

Vokietijos mokslininkai mano aptikę dar vieną galimybę identifikuoti koronavirusą.

Virusologas iš Bonos Hendrikas Streeckas, tyręs pacientus Šiaurės Reino-Vestfalijoje, aptiko vieną beveik trečdaliui pacientų būdingą simptomą.

Šie infekuotieji skundėsi, jog ilgą laiką buvo praradę gebėjimą jausti skonį ir užuosti kvapus. Mokslininkas šį simptomą pavadino motinos simptomu: pagal vieną pacienčių, kuri suprato, jog ilgą laiką nebeužuodžia, kada metas keisti kūdikiui sauskelnes.

Tiesa, kada šis simptomas pasireiškia, mokslininkai kol kas nežino. Tikėtina, kad tai nutinka praėjus kelioms dienoms po infekcijos pradžios. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zinau

Zinau portretas
Uzdekit pampersa su indikatoriu ant burnos ir jei indikatorius paryskeja tai reiškia jau koronovirusas jei ne tai ne

kažkiek informacijos šlapimas gali pateikti

kažkiek informacijos šlapimas gali pateikti portretas
Juk ypatingai rytais pajuntame kitokį kvapą klozete, negu kitais kartais. Ir nuo to, ką valgome, šlapimo ir prakaito bei kūno kvapas kinta. Jei šis gripas pakeičia virškinimo organų veiklą, visai gali būti, kad tai stipriai pakeičia šlapimo sudėtį, kvapą gal ir spalvą.

Maždaug prieš 30 m. keletą metų taip jaučiausi

Maždaug prieš 30 m. keletą metų taip jaučiausi  portretas
nejaučiau kvapų, skonio, neskyriau spalvų. Jaučiau norą valgyti žemę. Ne tiek norą, kiek maniau, kad gal man savijauta pagėrėtų, jeigu žemių suvalgyčiau. Per tą savijautą vienoje parduotuvėje nusipirkau mašininiu tepalu apipiltų figų, bet kvapo neužuodžiau. Keletą sukramčius burną išsideginau.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių