Koronavirusas plinta „Regitros“ padalinyje Kaune: patvirtintas dar vienas atvejis

  • Teksto dydis:

Koronavirusu užsikrėtė dar vienas „Regitros“ padalinio Kaune, Raudondvario pl. 234B, darbuotojas, informuoja portalas 15min.lt. Tai – jau trečiasis susirgimas šiame padalinyje.

Darbuotojas paskutinį kartą darbe lankėsi antradienį. Gavęs teigiamą testo atsakymą dėl COVID-19, iš karto izoliavosi.

Primename, kad spalio 5 dieną „Regitra“ pranešė apie pirmąjį COVID-19 šiame padalinyje. Darbuotoja dirba vairuotojo pažymėjimų išdavimo ir egzaminavimo srityje. Paskutinį kartą darbe lankėsi praėjusį spalio 1 d., o kitą dieną, pajutusi ligos simptomus, iš karto izoliavosi ir atliko COVID-19 testą.

Praėjusį trečiadienį gauta informacija apie tame pačiame „Regitros“ padalinyje Kaune patvirtintą antrą koronaviruso atvejį. Šis darbuotojas yra vienas iš trijų asmenų, kurį NVSC priskyrė didelės rizikos grupei, analizuojant pirmąjį susirgimą. 

Primename, kad per parą Lietuvoje patvirtinti 139 nauji koronaviruso atvejai bei dar trys mirtys, bendras atvejų skaičius siekia 6505.

Nuo koronaviruso, trečiadienio duomenimis, yra mirę 109 žmonės – trimis daugiau nei ankstesnę parą. Dar 32 sirgusieji mirė dėl kitų priežasčių.

Šiuo metu tebeserga 3461 žmogus, pasveiko 2903. Izoliacijoje yra 34 tūkst. 747 asmenys.

Nuo birželio 1 dienos Lietuvoje registruoti 324 įvežtiniai atvejai. Per praėjusią parą laboratorijose ištirti 8139 ėminiai, iš viso nuo pandemijos pradžios dėl įtariamo koronaviruso ištirta 860 tūkst. 147 ėminiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių