Susirgimų koronavirusu daugėja: patvirtinti 193 nauji atvejai, mirė vienas žmogus

  • Teksto dydis:

Statistikos departamentas ketvirtadienį pranešė, kad Lietuvoje nustatyti 193 nauji koronaviruso atvejai. Nuo COVID-19 mirė vienas žmogus. 

14 dienų naujų atvejų skaičius 100 tūkst. gyventojų pakilo iki 45,1, teigiamų diagnostinių testų dalis per parą ūgtelėjo iki 1,5 procento.

Šalyje atlikti 6056 molekuliniai (PGR) ir 3423 antigeno tyrimai dėl įtariamo koronaviruso.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 280 tūkst. 296 žmonės, iš jų tebesergančių per parą padaugėjo iki 1164.

Nuo šios ligos iš viso mirė 4408 žmonės, tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 9004 mirtys.

https://lnk.lt/video/info-diena-per-para---193-nauji-covid-19-atvejai-/136367



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ata

Ata portretas
Melas! Šlykštus melas! Bloga nuo visos prakeiktos žiniasklaidos!

Tam AŠ

Tam AŠ  portretas
ką skaitai ? Delfi ? :))) Žiūri TV ? :))) Aš skaičiau info iš manodaktaras . Apie besimptomius ...Taigi , nemokyk kitų ...

Anonimas

Anonimas portretas
Pas Anonimą tikrai proto ir smegenų nerasta... Deja. Jei nemoka teisingai Landsbergio pavardės parašyti,geba tik bjauriai, be jokios kultūros ir takto rašyti, prie kokių normalių žmonių galima būtų jį priskirti? Tik prie nemokšų ir debilų (jo terminologija kalbant). Visų pirma skelbiama užsikrėtusiųjų respublikoje statistika, lengvai sergantys privalo tik izoliuotis- nebūtina gultis į ligoninę. Ligoninėse tik sunkiai sergantys. Ar gerb. Anonimas bent pasidomėjo, kiek kokioje konkrečiai ligoninėje guli sunkiau sergantys, ar tik priekaištauti sugeba?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių