Kaip išsirinkti sau tinkamiausią kūno masažą?

  • Teksto dydis:

Jau kurį laiką vis galvojate apie kūno masažą, tačiau nežinote, kaip išsirinkti tinkamiausią? Jų pasirinkimas išties nemažas: nuo daugeliui žinomo klasikinio ar atpalaiduojančio iki galbūt rečiau išgirstamo švediško ar struktūrinio. Kiekvienas iš šių masažų yra skirtingas. Todėl siekiant, kad pasirinkta procedūra suteiktų kuo daugiau naudos, prieš tai svarbu įsigilinti į savo poreikius. Norime jums padėti šiuo klausimu, todėl dalinamės patarimais, kaip išsirinkti masažą, kuris jums tiktų labiausiai.

Norintiems atsigauti ir atsipalaiduoti

Norite atsigauti ir atsipalaiduoti? Tuomet puikus pasirinkimas gali būti klasikinis arba atpalaiduojantis kūno masažas. Klasikinis kūno masažas padeda sumažinti raumenų skausmą ir sąnarių sąstingį, jaučiamą įtampą bei stresą. Jo metu stimuliuojami įvairūs audiniai, tonizuojami silpnesni ir atpalaiduojami labiau įsitempę kūno raumenys. Be to, tokia procedūra skatina toksinų ir kitų organizmui nereikalingų medžiagų pasišalinimą. Klasikinis kūno masažas padeda pašalinti fizinį ir emocinį nuovargį, suteikia ilgalaikį lengvumo jausmą.

Atpalaiduojantis kūno masažas efektyviai atpalaiduoja kūno raumenis, ramina ir teigiamai veikia vidinę organizmo būseną. Taip pat ji padeda sumažinti dirglumą ir įtampą, pagerinti savijautą ir pašalinti nuovargį. Tokio masažo metu naudojami lėti, bet gilūs judesiai.

Domina daugelio apibūdinami kaip galbūt net geriausi masažai Vilniuje, ar tiesiog išties kokybiška, profesionali paslauga? Išsirinkti ir įsigyti norimą kūno procedūrą, pasižyminčią atkuriančiu bei atpalaiduojančiu poveikiu, galite jau dabar. Tiesiog spustelėkite ant pateiktos nuorodos.

Jaučiantiems kūno skausmus

Jeigu jaučiate kūno skausmus, išbandykite struktūrinį kūno masažą su judesio terapija. Jis padeda numalšinti viso kūno skausmus, sumažinti jaučiamą įtampą ir stresą. Judesio terapijos metu naudojami įvairaus greičio, jėgos ir amplitudės judesiai. Jie efektyviai atpalaiduoja minkštuosius audinius, aktyvina raumenis ir sugrąžina judesių laisvę. Struktūrinis kūno masažas taip pat gerina kraujotaką, skatina deguonies ir maistinių medžiagų patekimą į audinius.

Patiriantiems didelį fizinį krūvį

Patiriate didelį fizinį krūvį, o gal jaučiate nuolatinę fizinę įtampą ir nuovargį visame kūne? Tuomet jums gali būti naudingas sportinis masažas. Jo metu išmankštinamos visos raumenų grupės, naudojant raumenis sušildančius, greitus ir tikslingus judesius. Tokia procedūra padeda pašalinti raumenų įtampą, nuovargį, pagerinti medžiagų apykaitą ir sausgyslių elastingumą.

Kovojantiems su skysčių kaupimosi problema

Skysčių kaupimasis organizme – gan dažnai pasitaikanti problema. Su ja susiduriantiems žmonėms vienas geriausių pasirinkimų gali būti limfodrenažinis masažas. Jis atliekamas tikslingai ir labai švelniai, siekiant tiesiogiai paveikti limfinę sistemą. Tokia procedūra skatina toksinų pašalinimą iš organizmo, gerina kraujotaką, mažina patinimą, kojų nuovargį. Be to, ji puikiai atpalaiduoja ir gerina vidinę būseną.

Atpažinote save kažkurioje iš šių situacijų? Tuomet jau žinote, kuris masažas jums galėtų būti tinkamiausias. Na, o tada beliks jį užsisakyti. Esame tikri, kad apsilankę dienos SPA centre, įteiksite vieną geriausių dovanų savo kūnui, protui ir sielai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių